מאוננים מאוננות.

כוסאמקום,../images/Emo46.gif

אתם/ן לומאוננים? למרות שזה נושא "רגיש". אבל בחיאת, אתם/ן מיזדיינים פה על ימין ועל שמאל, {לפחות ככה זה נקרא}, אז מה הקטע, ביישנים?

חופ שיה

New member
טוב טוב ..........רק בלי

קללות
לא משהו שאני עושה הרבה, אבל כשזה קורה זה בד"כ אחרי מקלחת, מול המחשב בזמן צפיית סרטים כחולים,במקלחת כשאני מסבנת את כל המקום האינטימי, זה עושה לי תמיד חשק כי זה נעים עם הסבון, במיטה ועוד כל מיני מקומות ספונטנים. מעדיפה לאונן עם צעצועים רוטטים או לא רוטטים, אבל גם רק עם האצבע על הדגדגן זה גם נחמד רק שזה לוקח יותר זמן ומצריך ממני הרבה יותר ריכוז,מה שכן, האורגזמה שניבנת לאט, הרבה יותר עוצמתית ומיוחדת לפעמים. <חופ שיה שיחררה סודות מלחמה
>

mantol

New member
משחרר משחרר../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

ililrom

New member
פטישים ושאר ירקות

אם מדברים על פטישים, לחבר הקודם שלי היה פטיש מיוחד מאד, מצחיק וחמוד בעיני, גם אם מוזר מעט. הוא אוהב לאונן עם חוברות עבות במיוחד של ווג, אל, או כל מגזין אופנה אחר. שימו לב, לא פורנו! אלה התמונות המרומזות שעושות לו את זה! כשרואים את התחתונים מציצים קצת, את קימור החזה כמעט, אבל לא ממש עד הפטמות... ואני? אני לא נפרדת מהויברטור הנאמן שלי עם המנוע הרוטט המיוחד לדגדגן!

אוננות..משהו שכתבתי בעבר..

חם למרות המזגן... מסתובבת ערומה בבית, לבדי פינק פלוייד ברקע יושבת לבדוק מסרים.. ורואה את התמונה שלו ערום וזקוף שם.. עם הודעה מחכה לך יקירה ותיאור של מה לשונו תעשה לי לאט לאט ידי נשלחת לה למטה אפילו בלי לשים לב.. נוגעת ברטיבות שלי.. חודרת פנימה להרטיב.. מלטפת.. עוצמת עיניים לדמיין ורואה אותו מולי, כ"כ מוחשי, אמיתי נוגע מלטף.. מלקק.. והאצבע שלי עברה לדגדגן שרוצה להרגיש את לשונו.. מלטפת ולוחצת עליו במרץ בראשי רואה אותו כבר מוריד אותי על ארבע את איבר מינו חודר אלי בכוח לכוס.. את ידיו מצליפות , כמו שאני אוהבת מזיזה את אגני.. ומגבירה את הקצב הוא כרגע הפסיק(בראשי כמובן) ואיבר מינו מגשש אחרי חור ישבני חודר לו לאט.. מנסה להכיל אותו בתוכי מממ ואז התפוצצתי ככה עם עצמי.. חולקת את הרטיבות שלי עם הכסא..J

אללי,

דיוול'ה, רק בגלל סיפור כלכך מרטיט, אני מוותרת לך על המחיקה. {נו לורק בגלל זה.}

למעלה