מאוננים מאוננות.

מאוננים מאוננות.

רבות דובר על אוננות, עכשיו הפרטים העססיים. איפה ומתי, והכי חשוב איך, הסברים מדוייקים בבקשה ואפשר גם תמונות. ואני מתחילה. יש כמה סוגי אוננות, אני מחלקת אותם למצבי רוח. יש את אלו שהם חלק מהמשחק המקדים, והם לוממש נחשבים, למרות שזה דיי מדליק. ויש את אלו שאני הכי אוהבת. {כנימפומנית לאוננויות} אני אוהבת את משחק האצבע, בלי חדירות, רק סיבובים על הדגדגן, ויש את האוננות במקלחת, למרות שרק לאחרונה חזרתי לאונן כמו "תלמידה", לכוון את זרם המים, ולתת להם לדפוק אותי, כמה שיותר חזק ככה יותר טוב. יש את הסקס פון, אבל זה תמיד עושה לי חשק להתאבד. לכן איני מרבה בזה. ויש עוד... אבל בואו נשמע אותכם. (נכתב בהתקפה של כאבי שיניים)

SinergiA

New member
מה יהיה איתך....

ואני מתכוון לתמונה...
עושה לי חשק לאונן בפעם ה-4 היום,טוב נו אין לי עם מי (בינתיים)

תשמע יש לי טיפ בשבילך

בפעם הבאה קח לך מעט שמן זית הוא רטוב ולח ועושה הרגשה טובה מנסיון מעשי

danny1232

New member
ובכן

אחד מהפטישים שלי (וזה עתה כתבתי עלו בסקר) זה לפני סקס עם מישהי בפעם הראשונה אני אוהב לאונן אחד מול השניה. רובן, לצערי, לא מסכימות... אני אוהב לאונן בכל צורה. סקס-פון - לי זה לא עושה חשק להתאבד...רק לעוד... סייבר. אוהב לאונן כשאני בטלפון עם ידידות שלא יודעות שאני מאונן (סוג של סטיה...אבל אני נהנה...) אוהב לתפוס אותו חלש, לגרות, ואז חזק, כאילו הוא חודר לכוס יבש לחלוטין, או לישבן, שיכאב. אוהב לשכב במקלחת, המים מתיזים עלי, נשכב, ומאונן.אוהב לאונן מול סרטים - לא כחולים!!! - אירוטיים (סרטים רגילים עם סצינות סקס ארוכות ומגרות). לא מול תמונות/מצגות וכד'.

לא מתחמק ../images/Emo8.gif

אז ככה.... לפעמים סתם כדי להתפרק לפעמים כי בא להתפנק לפעמים בזוג, לפעמים לבד אצבעות מלטפות, מחליקות וכף היד.... לפעמים בלהט, לפעמים לאט במקלחת, במיטה ובכל מקום כמעט ....המשך יבוא אהבת?

למעלה