מאוכזב!!

Azar Azar

New member
תסתפק בזה שבאירופה היא

נכנסה עם כל השירים שלה לtop 100 וכל השירים היו מקום סביר

Azar Azar

New member
בישראל כנראה לא אוהבים אותה

ממש כי גם במצעד הרשמי של תפוז היא לא נכנסה לTop 30 אלא הגיעה למקום 40

Azar Azar

New member
בסוף בריטני קיבלה מקום 2

עם אוברפרוטקד במצעד הרשמי של תפוז בפורום קופסת הלהיטים

ואללההה??? נחמד ביותר!!!!

פצצות!!!!!
מגיע לה!!!!

TetiBETTY

New member
סחטיק עליה...גברררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעצם אישהההההה...

i4britney

New member
איזה שטויות!

טוב אז תקשיב ככה , בריטני נכנסה ל-2 מצעדים שנתיים כמו שאני יודע בארץ! 100fm! האחד :מקום 40 עם i love rock&roll השני: im not a girl מקום 36 השלישי: מקום 27 overprotected bu99fm כנראה שבמצעד הזה לא ממש מחבבים את בריטני! bu99fm! האחד: i love rock&roll מקום 36 השני: im not a girl מקום 31 השלישי: overprotected מקום 19 הרביעי : boys מקום 16. בריטני היא הזמרת היחידה שנכנסה עם כל השירים שלה במצעד הזה , אמרו את זה אתמול ! כל הכבוד לה!

TetiBETTY

New member
כנראה שלבריטני לא הייתה שנה מוצלחת

במצעדים מה אתם אומרים
הסקר נתן תוצאות מראש

i4britney

New member
תראו....

אם ניתן לסכם את השנה שבריטני עברה בפאן המוזיקלי כי בסופו של דבר היא זמרת ולא שחקנית ודוגמנית ופרסומאית למרות שכל אלו התווספו לקריירה שלה במהלך השנים אך היא זמרת וזה המקצוע שלה , אז ככה הייתה לה שנה טובה מאוד לעומת זמרות אחרות , היא עדיין זמרת הפופ הכי מובילה שיש , היא מכרה יותר מ-10 מיליון עותקים ברחבי העולם עם התקליט האחרון שלה "britney" , היא הוכתרה כמה פעמים למלכת הפופ בהייותה כנסיכת הפופ , במצעדים אם אתם שואלים אז ככה ? במצעדים העולמיים הייתה לה שנה מוצלחת מאוד , במצעד השמעות הסינגלים האמריקאי אולי לא כל כך טוב אבל זה בחירת האמריקאים וזה לא מכירת סינגלים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אז ככה: במצעד הבריטי היא נכנסה עם כל השירים שלה ל-5 הראשונה חוץ מ- i love rock&roll שהשיר הזה הוא חידוש והוא הגיע רק למקום 13 במצעד המכירות הסינגלים הבריטי. במצעד האירופאי שכולל את כל אירופה היא נכנסה עם כל השירים שלה לחמישייה הראשונה חוץ מ i love rock n roll שהגיע רק למקום 9 ו boys שהגיע למקום 6 אך נשאר מלא זמן במצעד האירופאי. בשאר העולם היא הייתה לרוב בראשי המצעדים ואף כבשה מספר פעמים מקומות ראשונים , לרוב זה היה עם שלושת שיריה : "אוברפרוטקטד","אני לא ילדה", "בויס", בקיצור הייתה לה שנה טובה מאוד בפאן המוזיקלי והרבה יותר טובה מזמרות אחרות שגם מאוד הצליחו השנה כגון: פינק,שאקירה,גניפר לופז , היא מכרה הרבה יותר עותקים מהם ושההתה במצעדים זמן רב וחוץ מזה האלבום שלה הגיע שוב למקום 1 במצעד הבילבורד האמריקאי שאת זה אף פופ/רוק הגיעה השנה, היא זכתה בהרבה מאוד פרסים והישגי מוזיקה חשובים והמשיכה להכנס לספרי שיאים! בארץ השנה הייתה גם כן מוצלחת לה אך במצעדי נוער בלבד: bu99fm שם היא נכנסה עם כל השירים שלה לעשירייה הראשונה ואף כבשה פעמיים את המקום ה-1 עם "אוברפרוטקטד" ו "אני אוהבת רוקנרול" , חוץ מזה שהיא הזמרת היחידה שהצליחה להכנס עם כל שיריה אחד אחרי השני למצעד הזה השנה! 100fm היא נכנסה עם כל שיריה למקומות סבירים מאוד ביניהם השלישייה הפותחת! 102fm כמו כן 90fm וגלגל"צ היא לא נכנסה כמעט אם שום שיר אבל זה מצעד יותר לרוקנרול והיפ הופ מאשר לפופ שבריטני מייצגת! אז הייתה לבריטני שנה סבירה מאוד במצעדים בארץ וסתם בשביל שתדעו , פינק במצעד של bu99fm נכנסה עם שלושת השירים שלה במצעד השנתי אחד למקום 39 השני ל35 והשלישי ל27 לעומת בריטני שאחד היא נכנסה ל36 השני ל31 השלישי ל19 והרביעי ל-16 כמו כן שלא נדבר על גניפר לופז שנכנסה רק עם שיר אחד למקום 20 -im gonna be alright , אז אתם רואים בריטני שלנו עדיין שולטת, למי שיש ספקות בכך שיפנה אלי אישית ואני יסביר לו באמת את מי הוא מעריץ!

TetiBETTY

New member
אני לא אמרתי-

שהיא לא הצליחה בכלל. אמרתי שהיא נחלה "הפסד" יחסי,לעומת ההשגים שלה בשנים הקודמות... הרי היא תמיד תשאר
,כי לקחת את ה
ממנה יהיה קשה מאוד
ד"א- איך יש לך את הכח לכתוב הודעות כ"כ ארוכות,אני הייתי מתייאשת מזמן...כל הכבוד
**התחלת לפסק את ההודעות,כל הכבוד גם לזה...
**

i4britney

New member
במילים מדוייקות יותר!

קודם כל היא ממש אבל ממש לא נחלה "הפסד" לעומת שנים קודמות שלה להפך האלבום האחרון שלה היה האלבום הכי פופלרי שלה ומצליח (לא מבחינת מכירות) אלא מבחינת פופלריות עד חודש מאי על הודעת פרישתה היא הייתה ב"שיא הקריירה" שלה כמו שאפשר לומר כשהיא פרשה הפופלריות שלה קצת צנחה אך היום היא עדיין בין המקומות הראשונים ברשימת זמרות הפופ הכי מובילות של העולם אבל חכו שהיא עוד תחזור! חוץ מזה השנה היא נכנסה לרוב עם כל השירים שלה למלא מצעדים בעולם מה שלא כל כך קרה עם האלבום הקודם שלה אופס איי דיד יט אגיין..., חוץ מזה את לא יכולה להשוות את הזמן של אז להיום , כיום יש מלא זמרות חדשות בעולם הפופ אבל עדיין בריטני מצליחה לשמור על הישגים גבוהים ולא נקראת כ "כוכבת נופלת" !!! חומר למחשבה...

אם אנחנו רוצים לדייק...

"בריטני" מכר בארה"ב 5 מיליונים, ובשאר העולם 2 מליונים.. סה"כ 7 מיליונים... כמובן, זה הרבה מאוד, אבל עדיין זה גם הרבה פחות משני האלבומים הקודמים.. ועם כל זה שאנחנו אוהבים את בריטני, מותר להגיד שזו לא היתה השנה שלה.. בניגוד לשנים 1999-2001, שבהן בריטני "שלטה" בתחום הפופ העולמי..

i4britney

New member
ממש ממש לא!!!

סלח לי , האלבום "בריטני" אומנם מכר 5 מיליון בארה"ב בלבד , אך ברחבי העולם הוא מכר יותר מ-9 מיליון , הרי רק באירופה הוא קיבל דאבל פלטיניום שזה יותר מ-2 מיליון וברחבי העולם הוא מכר עוד באסייה ובאוסטרליה חוץ מזה האתר worldofbritney ממש ממש לא מעודכן כי לפי הנתונים האמייתיים האלבום האחרון של בריטני מכר יותר מ-10 מיליון ברחבי העולם ולא 7 מיליון , סליחה זה לא ממש מידע אמין כי גם באתרים אחרים היה רשום שהוא מכר יותר מ-10 מיליון , חוץ מזה זה לא שזאת לא הייתה השנה של בריטני בתחום הפופ פשוט יצטרפו לעולם המוזיקה (פופ) עוד מלא זמרות אבל בריטני עדיין הצליחה לשמור על הייותה מלכת פופ לא כמו פעם אבל היא עדיין עד שפרשה הייתה בשיא של הפסגה וזה לא רק מה שאני חושב אלו עובדות מעיתונים (לא צהובונים) ובכלל , בקיצור השנה של בריטני אומנם לא הייתה 10 אבל היא הייתה 8 אפשר להגיד ואפילו קצת יותר והאלבום האחרון שלה העלה את הפופלריות שלה בצורה משמעותית ביותר וחוץ מזה היא הצליחה להרשים את כל העולם בהרבה דברים שהיא עשתה בסה"כ בשנה אחת בקיצור חכו לקאמבק של מלכת הפופ בשנת 2003 ותראו שהשנה הבאה תיהיה עוד יותר טובה מזו וכמו שאמרתי מקודם השנה הנפשית של בריטני הייתה קשה אבל במוזיקה הייתה לה שנה יחסית לשאר זמרות מצליחות השנה : פינק,שאקירה,גניפר לופז לפי נתוני מכירות ומצעדים שונים בעולם שנה מצויינת!

ומה המקור האמין שלך???

לא שזה מפריע לי, אבל איפה היה כתוב שהיא מכרה עשרה מיליונים??? תביא לי קישור..

i4britney

New member
קודם כל....

קודם כל היא מכרה יותר מ-10 מיליון עותקים ברחבי העולם והמקור האמין שפורסם לפני בערך כחודשיים וחצי הוא באתר Www.britney4ever.com חוץ מזה יש אתר של כמה עותקים וכמה פלטינות אומנים מקבלים על האלבומים שהם מוכרים ולידיעתך לפי האתר הזה היה רשום שבריטני מכרה בארה"ב 5 פלטינות ובאירופה 2 פלטינות וברחבי העולם יותר מ-8 פלטינות!

i4britney

New member
מצטער....

מצטער אני לא זוכר אותו, אל תחשוב שאני משקר כי באמת נכנסתי וזה מה שהיה רשום שהיא מכרה 16 מיליון עותקים עם האלבום האחרון שלה "britney" בכל רחבי העולם וזה נשמע מאוד הגיוני !

למעלה