מאוכזב מהחיים

avi330

New member
מאוכזב מהחיים

היכרתי לפני כמה ימים בחורה ממש מקסימה נפגשנו פעם אחת הייה לנו ממש ממש ממש כיף נפגשנו פעם שנייה גם היה לנו כיף פתאום היא מודיעה לי בהודעות בטלפון שהיא לא יכולה לשקר לעצמה יותר ושהיא לא נמשכת אליי ... רציתי לדבר איתה בטלפון על זה היא לא הסכימה... אני מאוכזב עכשיו ואני לא יודע מה לעשות מקווה שתעזרו לי ... אבי

נ ו ל י 1

New member
עזוב אל תנסה

אפילו להבין אותו, מאז הבחורה ה "קצת מלאה" של גבי הוא קיבל טראומה של החיים...

bal44

New member
גביייייי ../images/Emo98.gif

מה יהיה עם התשובות שלך?? הן כל הזמן מוציאות אותי מהריכוז.. ואני מוצאת את עצמי צוחקת ומגיבה לשטויות.
ובחזרה לנושא, אני חושבת שלפעמים יש אנשים בלי טקט והם זקוקים לשיעור ביחסי אנוש דחוף אבל תראה את זה ככה... להעלם בלי הסבר זה יותר פוגע ומתסכל (מנסיון) והיא לפחות אמרה לך את האמת, לא השלת אותך. תנסה לשכוח מזה, חבל לבזבז על זה אנרגיות. אולי לא מתאים לה - משהו שלא קשור אליך, אולי היא סתם מתוסבכת עם עצמה ובס"כ עשתה לך טובה עכשיו ואולי באמת לא מצאת חן בעניה. בכל מקרה, תמשיך הלאה, חבל על הזמן.

גבי2004

New member
משימה בלתי אפשרית...

לתגובות שלי יש מנגנון השמדה עצמית,תוך 60 שניות הן נמחקות... או שבארי מטפל בזה...

avi330

New member
תגובה

דבר ראשון אני רוצה להודות לכל אלה שרשמו תגובות ועזרו לי קצת דבר שני תבינו הבחורה לא יוצאת לי מהראש אני לא יכול לחשוב על דבר אחר חוץ ממנה... הגעתי לשלב שאני כבר לא יודע מה לעשות .... אולי משהו אצלי דפוק שהיא לא רצתה אני לא יודע...

תראה,

אם היא לא רצתה להמשיך את הקשר זה כנראה נובע ממשהו בחיבור בינכם. או שהיא לא הסתדרה בגלל משהו בתוכה או שמשהו באינטראקציה לא נראה לה. אני לא בטוחה כמה היא יכולה להכיר אותך אחרי כ"כ מעט זמן וגם לא הייתי נכנסת להצהרות דרמטיות ש"משהו דפוק בך" אחרי מקרה אחד שיכול להיות לא מייצג. השאלה היא אם מדובר בדפוס חוזר או במקרה חד פעמי? לגבי זה שהיא לא יוצאת לך מהראש-אני חושבת שרובנו היינו כבר במצב הזה ואני חוששת שאין הרבה מה לעשות במקרים האלה פרט להתמקדות בעצמך ובמה שעושה לך טוב,עד שיום אחד אתה נזכר שבכלל שכחת... לא פשוט. אבל מאחלת לך

avi330

New member
תגובה

אבל היא בעצמה רמזה שהיא לא אשמה בזה אלא שיש לי משהו דפוק בגלל זה היא לא רוצה להיות איתי ולא רוצה "לחיות בשקר" לדבריה וששאלתי אותה למה היא לא רצתה לענות לי ... אבל בכל זאת היא עדיין לא יוצאת לי מהראש.... מה אני אמור לעשות?

אני לא רואה איך בזה שהיא אמרה

שהיא לא רוצה לחיות בשקט אתה רואה שהיא אומרת שמשהו דפוק בך. אמרת בהודעה הראשית שהיא כתבה שהיא לא נמשכת אליך. וזה בכלל לא קשור אלייך אלא בהעדפות שלה.

donkish

New member
קצת נסחפת.

אתה מאוכזב כי מישהי לא רצתה אותך, וזה בסדר, אבל לקחת את זה לאכזבה מהחיים? אז היא לא רוצה, הפסד שלה, תבוא מישהי אחרת.

avi330

New member
תגובה

אבל תבין הכל היה בסדר הכל היה סבבה היה כימיה והיה נשיקה אפילו ומה לא הייה אחרי זה היא אומרת לי שהיא לא רוצה לחיות בשקר יותר...

donkish

New member
מבין (קרה לי מספר פעמים).

השאיר אותי בבלבול, לא ברור. השאלה היא לאן אתה לוקח את זה. בעבר הייתי שוקע בדכאון, ולא ממש יודע מה לעשות עם עצמי. לפני שבועיים יצאתי עם מישהי מדהימה, הכל היה נפלא, הכיף איתה, הסקס, היה מדהים. ואז היא באה ואמרה שלא מתאים לה. החלטתי שהפסד שלה, ופשוט המשכתי הלאה, אני כבר יוצא עם מישהי אחרת, מדהימה לא פחות, שמעריכה אותי יותר. כשאתה לוקח את זה להחיים מסריחים, אז הם יסריחו עוד יותר. יש אכזבות בחיים, אם כל אחת תגרור אותך לתאומי היאוש, אז מצבך יהיה רע מאד.

אני מסכימה.

אבל...זה לא פשוט "לקחת בפרופורציה" כשמבולבלים והלב כואב...אני חושבת שהכותב צריך לתת לעצמו זמן להתגבר.

liron ron

New member
בנות, הן מתוסבכות.

היה לך נחמד, וזה באסה שנגמר, אבל ככה זה. לא רוצה - לא צריך. שכח ממנה. (ברור שקל להגיד וקשה לעשות)... מצד אחד זה טוב שנגמר עכשיו ולא בשלב שהיית נקשר אליה עוד יותר..

ובנים לא?

עם גישה כזו לא תגיע רחוק. חבל שאתה משמיץ את הנשים בלי להיות ער לאחריות שיש לך על ההתנהגות שלך,אבל זה באמת אופייני לגברים בגיל מסויים שעדיין חושבים שמי שאשם זה 'המתוסבכות האלה'.

למעלה