מאוכזבת ממך....

• פותח הנושא may24
  • פורסם בתאריך

may24

New member
מאוכזבת ממך....../images/Emo4.gif

היי לך.... נכון שאני כותבת לך את המכתב מבלי שתראה אותו, אבל הרגשתי צורך עז לכתוב את אשר על ליבי. אנחנו מכירים כבר זמן מה ואפילו יצאנו יחד למעט זמן ואז נפרדנו ונשארנו ידידים ואפילו ידידים קרובים....היתה ביננו משיכה כל כך חזקה ואז קרה מה שלא היה צריך לקרות ועכשיו אני מצטערת על כך, אני מרגישה מנוצלת ומאוכזבת מהיחס הקריר שלך בחודש האחרון, אני מרגישה שאתה לא צריך אותי יותר ושיש לך אחרות, אותן אחרות שקרובות אלייך כפי שאני הייתי קרובה אלייך פעם.... ומה עכשיו, עכשיו אנחנו נפגשים מידי פעם לא לבד, אומרים שלום אפילו מתחבקים אבל זה לא יהיה כמו שהיה פעם, אתה לא רוצה שום קשר איתי ולא ברור לי למה, אפילו את ההסבר שהבטחת לי לא קיבלתי... חזרנו להיות זרים אחד לשני ולך טוב עם זה ולי?. לי ממש רע וכל כך לא ברור, מה עובר עלייך, הלואי שידעתי הלואי שהיית משתף אותי, מספר לי.... ממני, שמאוכזבת ממך...

may24

New member
../images/Emo79.gif

חלומות באים כל כך בקלות כי זה כל מה שאני יודעת אהבה אמיתית היא אגדה אני פגומה אז איך אני אדע אני מפחדת ואני לבד אני מתביישת ואני צריכה שתדע אני לא אמרתי את כל הדברים שרציתי לומר ואתה לא יכול לקחת בחזרה מה שלקחת כי אני מרגישה אותך אני מרגישה אותך קרוב אליי החלמה זה דבר כל כך כואב וזה מגיע לעצמותיי האם מישהו ייתקרב אליי? אני פגומה ואני בטוחה שאתה יודע אני מפחדת ואני לבד אני מתביישת ואני צריכה שתדע אני לא אמרתי את כל הדברים שרציתי לומר ואתה לא יכול לקחת בחזרה מה שלקחת כי אני מרגישה אותך אני מרגישה אותך קרוב אליי אין כלום בנשמתי שיפסיק את הפחד הזה לסלוח לגבר שחזק ממני אני הייתי ילדה קטנה ואני לא יכולה לחזור....

may24

New member
../images/Emo79.gif

קח אותי מחוץ לעצבות שלי קח אותי מכל השיגעון הזה קח אותי ותדריך אותי קח אותי כמו זר שמעולם לא הכרתי כל חיי אני הסתתרתי מייחלת למישהו בדיוק כמוני עכשיו שאתה כאן עכשיו שמצאתי אותך אני יודעת שאתה זה שתמשוך אותי קדימה קח אותי אוהבת ודואגת קח אותי לוקחת ונותנת קח אותי עם כל מי שאני כל חיי אני הסתתרתי מייחלת למישהו בדיוק כמוני עכשיו שאתה כאן עכשיו שמצאתי אותך אני יודעת שאתה זה שתמשוך אותי קדימה

ה מוזה

New member
אכזבות

חשבתי על זה ..המכתב שלך גרם לי לחשוב על למה בכלל קיים אותו רגש של אכזבה והוא קיים רק במקומות שבהם אנחנו באים עם ציפיות כשאנחנו לא לוקחים את הדברים כמובן מאליו כל מה שניתן לנו כמתנה יראה כפלא גמור אך ברגע שצמחה בנו ציפיה ..ולציפיות יש נטיה לצמוח ולגדול .לא תמיד המציאות משתווה לציפיות . ואותו הפער נקרא אכזבה .. תארי לך עולם בלי שום ציפיה .. שכל חבר או מילה או קירבה יראו בעיננו כנס גדול כמתנה נדירה ציפית שדברים יראו אחרת .. שהקשר שלכם יישאר בדיוק כפי שהיה לאחר מאורע קשרים כמו אנשים ..משתנים בעקבות אירועים לפעמים באותו הזמן השינוי נראה לנו רע יש המון אכזבה ופגיעה קשה ורק לאחר זמן במבט לאחור נוכל לשים את הדברים בפרופורציות הנכונות ולדעת ..ש "אתמול היה טוב .אתמול היה טוב ויהיה גם מחר" אם רע לך עם האתמול .. ואת רוצה שמחר יהיה טוב ..שיחה גלויה מן הלב היא דרך טובה ..לנסות להשיב לך חבר שאבד בהצלחה

למעלה