מאוכזבת מהציון

• פותח הנושא SAPGL
  • פורסם בתאריך

SAPGL

New member
מאוכזבת מהציון

הפסיכו השני שלי היה בפברואר 14. עשיתי קורס פעם שניה ביואל גבע כדי לשפר מ646. השקעתי כל הקורס, הרגשתי שיש שיפור ניכר ביכולות שלי.
אמנם לא יצאתי בהרגשה טובה מהמבחן, אבל לא חשבתי שאלו יהיו התוצאות. לא רק שלא שיפרתי, אלא קיבלתי נמוך יותר, אמנם ממש בקצת מהפעם שעברה. את היום האחרון העברתי בבכי. אני מרגישה שאני היחידה שלא הצליחה לשפר בכלל בין הפסיכו הראשון לשני. האם זה קרה למישהו מכם?
בעיקרון אני מתקבלת לאוניברסיטה ללימודי משפטים פשוט לא לאוניברסיטה המועדפת עליי.
מה הייתם עושים במקומי? פעם שלישית? או מוותרים ו"מתפשרים" על האוניברסיטה כביכול?

קורה ללא מעט אנשים

אם זה ממש צפוי להשפיע על החוויה שלך ב-3 שנים הקרובות (למשל, אם את ממש לא אוהבת "יומיות" ואת נאלצת להתפשר עכשיו על אוניברסיטה שקרובה לביתך) אולי כדאי לשקול לגשת שוב.

אם תחליטי לעשות זאת, אני מאוד לא ממליץ לך ללמוד שוב עם חומרים של יואל גבע אלא עם בחינות של המרכז הארצי (50 בחינות בסה"כ, כ-6500 שאלות).

Besessenheit

New member
מה שאני הייתי עושה:

אם את רוצה להתחיל למוד בשנה הקרובה ואין לך אפשרות לגשת לפסיכו נוסף בגלל שאפריל זה מועד אחרון (אני לא בטוחה איך זה במשפטים) - הייתי מתפשרת.

אם יש לך עוד אופציה לגשת למועד יולי או שאת בכלל לא רוצה להתחיל שנה הבאה - לגשת לפסיכו נוסף.

כל עוד את תלמדי באוניברסיטה זה כבר עדיף ממכללה - וגם לא הייתי מבזבזת עוד שנה על המיקום של האוניברסיטה - במהלך הלימודים גם יש אופציות לעבור בין אוניבסיטאות (שוב אני לא יודעת איך זה במשפטים אבל אני מניחה שיש את האופציה הזו).

למעלה