מאוהבת
באהבה

שירלי.....

אממ.... לגבי השאלות שלך... אני בכלל לא חושבת שהצ´אט הוא מקום לחפש אהבה... אולי מוצאים אבל לחפש זה לא דרך. הצ´אט הוא מקום לפתח שיחות,להכיר אנשים,לצחוק ולהנות... ואם משם תגיע אהבה אשרך וטוב לך... אבל לא הייתי מסתמכת על זה. אני מציעה לך להצטרף לשיחות של הבנות בצ´אט.. בכללי.. לצחוק ולהנות... וכך תוכלי להתרשם ולהכיר ולהחליט עם מי את מעוניינת להמשיך לשוחח <כמובן בתנאי שהיא גם מוכנה> ,כך גם תוכלי לזהות כמובן מי גבר ומי אישה. ואולי יש פה בנות כמוך..... שמחפשות אהבה. שיהיה לך רק טוב ושתמצאי את האהבה שלך שלך זמרת בארים

שירלי 24

New member
מכל מלמדי השכלתי.......

דרך אגב למה השם הזה זמרת בארים אכן זמרת? אכן בבארים????

אני אגיד לך למה...

האמת היא שאני בכלל רוכלת בשוק.... סתם.. אני לא!! אני פשוט אוהבת את השיר "זה כל הקסם" וזו דמות מהשיר אני מזמרת לפעמים אבל בעיקר במקלחת.. או באוטו ... כמות הקהל שלי היא בערך כמו של צביקה פיק או ניסים גרמה.... ולגבי הבארים? אני בעיקר יוצאת לשם... גמר חתימה טובה זמרת בארים

שירלי 24

New member
הממממממממ......... ../images/Emo74.gif

נראה לי שיותר מתאים חצי משוגעת...לא? סתם נשמה . שתהיי לך שנה טובה ושלא יהיו הרבה בחורות כמו הרימונים שתהיי אהבה אחת עסיסית כמו תפוח (בדבש).

חחחחחחח חצי משוגעת...

הצחקת אותי..... האמת? משוגעת לגמרי אבל לא משנה.... שתהיה שנה מדהימה.... והרבה הרבה אהבה "Love is in the air,every where i look around" אוהבת זמרת בארים

שירלי יקרה

וואו...עד שהצלחתי למצוא שם משתמש שאף אחד אחר לא בחר ..כבר פניתי לדרגים בכירים למעלה ולהלן התוצאה.אז את לא היחידה שקוראת את עצמך הנה אני גם קוראת אותך.. כן, כולנו מאוהבים באהבה היא מפעילה לנו את הכימיכלים הרדומים בגוף וגורמת לנו לאופורייה:))) חוץ מזה נורא קשה לדעת בצ´ט אם זה גבר/אשה, אז אל תלחצי מזה. תמשיכי לאהוב והאהבה תגיע אליך כשתהיי מוכנה עבורה.גם אני מחכה..אבל "בעזרת השם" הכל בכיף..

למעלה