מאוהבת
באהבה

שירלי 24

New member
מאוהבת ../images/Emo23.gif באהבה

אני מבינה שכולן פה מכירות את כולן ואף אחת לא מתייחסת ולא קוראת את ההודעות שלי לא נורא , אני כותבת את זה רק כדי להוציא מהלב זה עושה לי טוב . למרות שרק אני קוראת כל הזמן את ההודעות של עצמי אני כבר שבוע בפרידה אחרי שנה עם בחורה אבל אין מה לדבר הזמן עשוה את שלו חשבתי שאני לא אכח אותה לעולם אבל גם זה עבר, עכשיו אני מחפשת אהבה חדשה...... אני מתגעגעת לרגעים ולתחושות של אישה מאוהבת אני רוצה לחוש את זה שוב למרות שאני חושבת שקשה מאד לגרום לי להרגיש ככה.... אולי ככה בטעות מישהי קרה את ההודעה שלי אז יש לי שאלה איך יודעים מי רצינית בצ´אט? מי באמת מחפשת אהבה? מי היא בכלל בת ולא בן? ואיך היא נראית (לא נעים לשאול אבל חשוב לדעת!)? מה עושים....

בימבו

New member
צריך לתת הזדמנות לאלו שמתמידות וחוץ

מזה גם אם זה יקח הרבה זמן ואכזבות בסוף זה יגיע... (זה חייב...)

בימבו

New member
בכל מקרה שתדעי שאני פה בשבילך...

תמיד ובכל פעם שתצטרכי אותי.. :)

שירלי 24

New member
תודה, בימבו

אני לא יודעת אם הבנת מה שכתבתי זה מתייחס להודעה הקודמת שלי כתבתי אותה בפורום צ´אט לילה טוב......

וואי שירלי האהבה היא באוויר ../images/Emo23.gif

זה שהנפש צריכה לנשום אותה..... שירלי תרגישי ת´אהבה תמששי אותה.. אל תחפשי אותה היא תבוא לבד ברגע שהלב שלך יפתח כשזה יבוא אל לא תדעי שזה בא... אל תצפי לזה לבא .. האהבה תבוא לבד ברגע שתפתחי את ליבך תביני את רגש הבחורה... את התחושה העמוקה שאת רוצה כל כך שהיא תישאר ניצחית לעד... ((((((((((( חום בלב )))))))))))) (((((((( רגש בלב )))))))))) ((((ריעדת ההתרגשות ))))) היי שירלי כל הודעה קוראים מאמי..... שנת אהבה לך ... שנת שלווה.... שיו..............(ודרך אגב אני דקלה ) :)))) השלום לום לך

שירלי 24

New member
לא תמיד נכון

דקלה, שלום גם לך....... אחרי שיוצאים ממערכת יחסים ארוכה מלאה באהבה ומלאה ברגש אחרי שהיא הולכת מחפשים אותה או מחפשים משהו שיהיה דומה לה זה דפוק אבל ככה זה עובד חמודה......

התגובה שלי לעניין ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

שירלי מאמי... צהריים טובים לך !!! זהו שאת אומרת שיוצאים ממערכת יחסים למה לסגור דלתות.... למה לתת לכאב להשתלט ((ב-ש|)) למה להניח לו להשיבר ולהתרמס הלב הוא דבר רגיש .. לא מחפשים את האהבה חיים אותה.. האהבה באה , אהבה הולכת... זה לא כמו הסיגריה שנגמרת ורצים לאחרת.. זה לא דבר מוחשי שאנחנו יכולות להשיג אותו... זו תחושה פנימית שמורגשת ומפתיעה אותנו כל פעם מחדש.. שירלי, את יכולה להיות מאוהבת קשות במשהי ופתאום יכולים להיעלם רגשותייך בלי שתרגישי ואת תשאלי את עצמך אובר אנד אובר אגיין למה זה קורה לך ? לא תהיה לך תשובה לשאלה שלך .. ופתאום את תתחילי להידלק על בנות להסתכל לפתוח את העניים למה? שאלת את עצמך פעם ת´שאלה הזאת ? מחייכת
))))
((((((דקלה)))))

יובל(בת)

New member
אין תקווה בחלומות

לפעמים לבדידות מצבורים של אושר, ונורא כיף להיות עם עצמך, זה ממש לא נורא, ואולי הרגעים של ביחד עם עצמך תצליחי לבנות אמפריה של אהבה אמיתית וערך עצמי, ואז כשתגיע האחת(והיא תגיע!) הכל יתבהר להיות יפה מתמיד. אז בקיצור שווה לחכות, אבל לא להתמסר ליאוש ולחלומות, כי אין שום תקווה בלחלום... בהצלחה ממשהיא שבאמת חשוב לה האושר שלך.

שירלי 24

New member
יפה...........

יפה מה שרשמת, הרבה חומר למחשבה אני אשן על זה היום וארשום לך מחר תגובהההה

שירלי 24

New member
אם במקרה את פה אז תדעי ש.......

לאחת והיחידה האהבה היחידה שלי....... מוקדש לך באהבה ומכל הלב רוצה לשיר לצחוק זה לא יוצא לי הכל חסר ענין את חסרה רוצה רק לחבקך לשכון בתוך לבך לחוש את חום גופך בנשמתי האור שבליבי עוד לא כבה כלל יודעהציפור תחזור לקן תבעיר תשוקה תזרע עוד אהבה תביא אל תוך ליבי את השלווה אני זקוקה לך הכאב אינו מרפה בכל אשר תלכי את חלק מגופי אובדת ולא מוצאת מרגוע לנפשי בכל אשר תלכי את חלק מגופי

בימבו

New member
איזה מקורי... יצא לו דיסק חדש את

יודעת... אולי כדאי שתקחי ממנו ...

למעלה