מאוהבת ב....מפקד שלי!

Miss Thang

New member
מה הוא? איזה מריונטה על חוט?

היא מסבכת אותו? על מה אתה מדבר לכל הרוחות? הוא המפקד שלה! הוא צריך להציב את הגבול. הכי טבעי בעולם שילדה קטנה ופעורה שרק נכנסה למסגרת מתאהבת באיזה שמוק שנותן לה פקודות ונראה הירואי במדי ב'. הכי טבעי גם שהוא ידע מה לעשות עם זה, ולא היא. get a grip.

omer73

New member
לשאלתך,

אין לי מושג לגבי האופי של הבנאדם, אני לא מכיר אותו, ואם יש לו טיפה של שכל בקודקוד הוא יציב לה את הגבול, והוא לא יגרר למשהו שיביא לו רק צרות. סה"כ באתי והעלתי בפנייה נק' למחשבה, על הנזק שקשר כזה יכול לגרום לה, שתבין מה ההשלכות של דבר כזה.

אני הייתי מבקשת לעבור בסיס

כל עוד תהיי מסביבו יהיו לך מספיק קרשים ללבות את אש האהבה שלך כלפיו. הוא יגיד" תעבירי את השלט", ואת תשמעי "אני אוהב אותך" . הוא יגיד " תבואי מחר " ואת תשמעי "אני רוצה אותך" הדבר היחיד שניתן לעשות הוא להתרחק ממנו

אלכס1234

New member
לכי על זה.

אחרי זה תצטערי כל החיים שלא עשית כלום. אולי יצא משהו נחמד ואולי לא - אין לדעת. מי שאומרת לך לא כאן, סתם פחדנית ומקנאה, אם יש לך ביצים אז תעשי מה שאת צריכה.

k e r e n m

New member
יש לציין

שעצתך טיפשית ויותר מכך ילדותית שחפה מניסיון חיים כלשהו- אין דבר גם לך יעבור

jenni Mor

New member
אני חושבת שזה דווקא נחמד..

אני אחת, שכל בוקר כשהייתי צריכה לקום לבסיס שלי הייתי בוכה מול המראה שעות.. רק חשבתי על מה אני הולכת לעבור ועם מי, וכבר היתה לי בחילה.. אני חושבת שזה נחמד, שקודם כל יש לך סיבה טובה לקום בבוקר ולצאת מהבית! זה דבר ראשון.. דבר שני, מה רע בפנטזיות? אין בהן שום דבר רע- כל עוד הן נשארות בגדר פנטזיות.. והרי כולנו אוהבים לפנטז.. :) בייחוד על דברים אסורים לנו.. אז תפנטזי, ותחלמי עליו בלילות... כי זה הכי כיף בעולם... דבר שלישי... זה מה שבטוח- שיהיה לך זיכרון מתוק מאוד מתקופת הצבא... :) תחשבי שיש הרבה בנות שאין להן הרבה מזל כמוך, להיות במשרד עם מפקד חתיך.. זהו חלומה של כל חיילת. תנסי להפוך את המירמור הזה לדבר חיובי דווקא.. בהצלחההה...

k e r e n m

New member
זה בסדר יעבור לך..

גם באזרחות תתקלי בבוס האטרקטיבי והשרמנטי בעל הסקס אפיל שיגרום לך לפרפורי לב של נערה בת 16 ,אם את חכמה את תזכירי לעצמך מדי יום "שהוא נשוי הוא נשוי והוא לעולם לא יהיה שלי" אבל לא תסבלי מהעניין אם החיבה תהיה הדדית (ואפלטונית) הוא ידאג לך לתנאים נוחים
..אם את מהסוג הטיפש את באמת תאמיני שיכול להיווצר קשר כל שהוא עם גבר נשוי ואפילו תתפתי לממש אותו ולכן תצאי או עם שיברון לב והרגשה שנוצלת, או בדחייה מצידו שתחזיר אותך אל המציאות.מה גם שבצבא כמו שנאמר זה אסור לא שהלב מתייחס לזה.. עצה שלי בקיצור תתגברי ותמצאי לך אובייקט אחר להערצה, כי טוב באף מקרה כזה עם נשוי לא יוצא..

את לא בהכרח מאוהבת בו את אוהבת להיות איתו...

אני גם אוהב את המפקד(קצין) לשעבר שלי נורא מעריך ואוהב כי הוא מפקד טוב ויחס מדהים ואני איתו כול הזמן אים הוא היה בחורה נראה לי היתי חושב שזו אהבה. נשמה תחשבי על זה ככה בדיוק ככה "את אוהבת להיות איתו" והתנאים הם לא תנאים של חברות ונשואין כך שהוא בתור ידיד מדהים אז תהני מכול רגע איתו ותביני שאת יכולה למצוא אהבה במקום אחר. אני מאמין שהבנדם יכול לבחור במי להתאהב כמו שלי פעם קרא שראיתי סתם מישהי והיה לי משעמם אז רציתי להכיר אותה אמרתי אולי איתה לא ישעמם לי באותו רגע ממש לא אהבתי אותה ולא היה לי רגש כלפיה היא וחברה שלה הכרתי באותו רגע ושנהן נראת טוב.וזותי שהצבתי לי כמטרה שאני רוצה להיות חבר שלהה כי משעמם לי לבד בסופו של דבר התאבתי בה למרות שחברה שלה היתה הרבה יותר מעונינת בי וסבבה איתי . התכוונתי להגיד תסתכלי עלו כמו עוד אח או עוד חברה שאת בצדק אוהבת אבל להיות איתו כי משעמם לך פשוט לבד והוא הידיד הצמוד והתנאים גרמו לכך זות אומרת שאים תמצאי לך מישהו אחר להיות איתו כול הזמן את תתאהבי בו גם כי יהיה לך כייף להיות איתו ולהעביר רוב הזמן איתו כי את לא מצאת משהו מיוחד במפקד שלך חוץ מזה שכייף להיות איתו מחוץ למסגרת ולתפקיד יכולתם לא להסתדר אולי באותו בית דפקה היתם רבים אפילו

goolo1

New member
../images/Emo8.gif

אל תרגישי רע, רוב הבנות שאני מכירה התאהבו במפקד שלהן , זה יעבור זה הקטע של סמכות ומדים שיושבים ממש טוב

asphaltos

New member
תזרמי עם האהבה שלך ואל תחשבי על כלום זולת

סיפוק הצרכים הרגשיים והגופניים שלך מבלי לחשוב מה יילד מחר ! נצלי כל רגע מתוק בחיים הקצרים שלנו ועזבי אותך מכל תשובות הקנאים ! בהצלחה !

ואיי בעיההה

בעיה נשמה.. אני מבינה שכבר הבנת את זה.. אל תדאגי זה יעבור לךךך מתי שהוא... תנסי לא לחשוב עליו כל כך הרבה, ואולי תתאהבי בחייל אחר לא חסרר יש הרבה דגים ביםםם בהצלחה נשמה!!

ינשופיה

New member
מאוהבת יקרה

מה שקורה לך, קורה ויקרה תמיד ובכל מקום... מתאהבים..כי הלב אוהב להתאהב.... אם תתנגדי לרגשותיך..יהיה לא פשוט. במקום זה, את יכולה לתעל ולכוון את רגשותיך... מה הכוונה?.תראי, אם התאהבת במפקד שלך, ככל הנראה הוא אדם מרשים, חכם ומקסים. את בטח גם חושבת שהוא איש משפחה טוב. נכון? המשיכי לאהוב אותו מרחוק....כאדם, ואמרי לעצמך, שאתה שמחה שהיכרת אותו , כי כעת את יודעת איזה 'טיפוס' של בן זוג, את רוצה.

דוד 401

New member
מאוד יכול להיות שבא לך רק סטוץ

איתו יחד ואז הכל יתמוסס ויגמר לך אז למה לא לנסות חוויה מקסימה וכיפית בכל אופן בהצלחה כבל מה שתחליטי בסוף לעשות

vicz

New member
שעת סיפור

בואי ואספר לך סיפור, שתביני כמה רציני זה יכול להיות בבסיס שבו שירתתי אחד המפקדים, מבוגר בכמה שנים מהמפקד שלך, ניהל רומן עם הפקידה שלו אני די בטוחה שבמקרה שלהם זה היה אמור להיות רומן קצר וחולף שנועד להנעים את הזמן שלהם בבסיס אך כנראה שהפקידה שלו, ילדה בת 19, נכנסה לזה יותר מדי וכשהוא רצה לסיים את הקשר - התקשרה לאישתו וסיפרה לה את הכל אישתו זרקה אותו מהבית וכשהוא הבין שהוא איבד את המשפחה שלו בגלל זה הוא עצר בצומת בדרך לבסיס וירה לעצמו כדור בראש הוא השאיר שתי בנות מתחת גיל 5.... כשאחד הידידים שלי, קצין באותו בסיס הלך לבקר את המשפחה שלו בקנגו צבאית, אחת הילדות רצה לעבר הרכב הזה וצעקה "אבא, הנה אבא חזר....." אז במקום לחשוב על סטוץ פשוט וקצר - כדאי לחשוב על חיים שעלולים להיהרס שלו, של משפחתו ואולי אפילו שלך

luna31

New member
מצמרר

כואב על הילדה גם אני הייתי דלוקה על המפקד שלי אבל הבנתי שרק רציתי סקס איתו לא יותר מזה אבל מזל שלא קרה כלום והוא עבר לקריה כי הוא סיים את תפקידו כמפקד גף והבנתי את זה לאחרונה כי באירוע פרידה ראיתי שהבת שלו קשורה אליו והבנתי שחסרה לי דמות אבא ואני לא מאוהבת ולא רוצה שום סקס איתו רק מקווה שיהיה לי אם אותן תכונות כמו שיש למפקד גף שלי המודל לחיכוי שלי

למעלה