מאוהבת ב....מפקד שלי!

avia0911

New member
מאוהבת ב....מפקד שלי!

זה כל כך טיפשי וחסר סיכוי... אני משרתת בצריפין ומאוהבת במפקד שלי ואני יודעת שזה חסר סיכוי אבל מאחר והוא המפקד שלי אז אני איתו כל יום כל היום ואני לא יכולה לעמוד בזה... מה אני אעשה? עכשיו אני חמשוש בבית ולא מפסיקה לחשוב עליו!!

ככה:

יכול להיות שאני קופצת למסקנות פזיזות אבל, תחשבי על זה ככה: הרי אם הוא לעולם לא יהיה שלך )דהה הוא המפקד-שלך), את גם לעולם לא תאבדי אותו.. אז אולי זאת בעצם לא באמת אהבה אלא, פיצוי לא מודע על איזה מעצור/פחד שלך.

sesame1

New member
אני מניחה שאת בקורס בצריפין

שבודאי עוד מעט יסתיים ותחזרי ליחידה שלך .... גם אם את על בסיס קבוע שם - תנסי להוציא אותו ממחשבותייך ... (אני יודעת שזה לא קל ...) חבל לך ! בהצלחה!

luna31

New member
וואי

תקשיבי אני מבינה אותך מאמי אבל את יודעת המפקד שלך כנראה נשוי ואין שום סיכוי שיקרה משהו זה מסכן אותך ובעיקר אותו ולא נראה לי שיקרה משהו צאי מהפנטזיה נכון זה פנטזיה ענקית אבל זאת רק פנטזיה צאי מזה מהר

כל כך לא!

כל כך לא להיכנס לשם. זו פנטזיה בלתי מושגת, וגם אם היא תיהיה מושגת - יהיו לכם שני מעצורים גדולים: 1) או שהוא נשוי 2)תצטרכו להסתיר את הקשר הזה כי הוא בלתי חוקי בעליל - במסגרת הצבאית. אני מכירה בחורה שיצאה עם המפקד הישיר שלה, הם ממש ניהלו "רומן". הכל היה בחשאי, במסתורי, היא היתה אחות שכולה ואפילו כשהוא בא בתור "מפקד" שלה מהיחידה לנחם אותה באזכרות - הוא לא חיבק אותה ולא התקרב אליה. למען האמת היום הם נשואים באושר ואושר אבל במשך שנתיים שלמות הקשר הזה היה "רומן אהבה מסתורי וחסוי".

avia0911

New member
כן הוא נשוי....

הקטע שהוא בן 23 והוא ממש קרוב אליי מבחינת הגיל ואני ממש ממש נמשכת אליו יאו זה מטריף אותי אפילו שאני נרדמת כזה לחצי שעה על הספה בסלון אני חולמת עליו... בבוקר אני בכלל לא מתעצבנת שאני צריכה להגיע לצריפין כי אני יודעת שאני אראה אותו שם ררררררררר יש לי מין קטע כזה שגם שאני יודעת שדברים מזיקים לי אני רוצה לנסות אותם ולא יוצאת מהדעה שלי

אוקיי תקשיבי

הבחור הזה, נשוי. אוקיי, אז הוא בן 23, אבל הוא נשוי. נשוי נ ש ו י נ ש ו י את מבינה? הוא נשוי. אם תנסי לעשות משהו יש שתי אופציות: 1) הוא ידחה אותך, ויעביר אותך לתפקיד אחר במקום אחר - רחוק ממנו. 2) במקרה קיצוני - הוא ישתף איתך פעולה ומישהו פה יפגע. את באמת רוצה להתחיל את חייך עם גבר נשוי? אלה דברים שאסור להיכנס אליהם. אלה דברים שצריך לשמים עליהם קו אדום מודגש ביותר בצבע אדום !!!!
זה מתכון לשברון לב.

luna31

New member
כמה צבא מייאש

תשמעי לי אישית הייתה סיטואציה כזאת לא נעימה אבל ישר חתכתי כי לא רציתי להרוס משפחה ...

וואו קצת שליטה עצמית

פרצוף וגוף יפה הם לא הכול בחיים האדם נשוי , קצת גבולות .. מי ישמע , כולה פרצוף יפה ואולי גבריות שהוא משדר זה לא הכול בחיים אין עוד גברים בחוץ ?

צינגול

את צודקת ב- 100 אחוז אבל אני לא חושבת שזו הגישה שתשנה את הדיעה שלה... היא צריכה להבין שהיא מכניסה את עצמה למערכת יחסים (אם בכלל) שתהרוס ותפגע בכמה אנשים כליל - ואף בעצמה.

Miss Thang

New member
לא יודעת אם שרתתן בצבא,

אבל מערכת יחסים כזו אסורה בתכלית האיסור במערכת. ובתור מפקד, בעל פקודים (ופקודות ממין נ'), אני בטוחה שהוא רגיל להערצה מסוימת, ואפילו להתאהבויות. זה לא חדש לו, ואני בטוחה שהוא לא יממש את זה.

nate2000

New member
ובנוסף היום שמים על זה גש מאוד חזק בצבא

הצבא רוצה למגר את התופעה הזאת. שמעתי על כמה מפקדים שנשפטו וחלקם אפילו הגיעו לכלא בגלל יחסים כאלה.

אכן שירתתי בצבא - שירות חובה מלא

ואני יודעת בהחלט וגם ציינתי זאת קודם שמערכת יחסים כזו היא מחוץ לחוק ואסורה בעליל! אבל את יודעת, אין לדעת מה יקרה מחר ומה עובר בראשם של אנשים (ושל מפקדים)

יום טוב

היי נחמדה ונעימה אליו, עשי לו דברים טובים ועזרי לו כשצריך. התעניני בעדינות בו ובחייו הרגשיים, בהתחלה בנושאים כלליים הקשורים לצבא ואחר-כך בהדרגה יותר ויותר אישיים. כך לאט אולי תיצרי אתו קשר.

שום תקוות

אם היא רוצה, שתנסה לשוחח אתו, ואולי יהיה לה נחמד אתו. אולי פעם יתפתח מזה משהו, ואולי לא. זה לא משנה. מותר לדבר על מה שרוצים.

omer73

New member
במילה אחת-

כלום. אל תעשי עם זה כלום, ומכמה סיבות: הבנאדם נשוי, ואני בטוח שביום שתהיי נשואה מאוד לא ישמח אותך שכל מיני בחורות מתעסקות עם בעלך (גם אחרי שהן יודעות שהוא נשוי), נכון? ודבר נוסף, נניח שאין לו בעיה לבגוד באשתו, וגם לך מבחינה מוסרית זה לא מפריע, תחשבי על זה שאת מסבכת את הבנאדם מבחינת החוק, כי ברגע שיש יחסי כפיפות (עבודה/ כוחות ביטחון וכו') ההסכמה בטלה והיא חסרת משמעות. אז גם אחרי כל זה בכל זאת יקרה ביניכם משהו, מה שיקרה זה משהו שבסופו של יום תמצאי את עצמך לבד, והוא חוזר לאישתו, וזה יהיה הרבה יותר כואב מהמצב שלך עכשיו, אז תחשבי על כל הדברים האלה לפני שאת פועלת בעניין, כי תהיי בטוחה שטוב לא ייצא מזה.

למעלה