מאוד חשוב לי..

Pagra Baleben

New member
מאוד חשוב לי..../images/Emo185.gif

חבר שלי ביקש כוח מסוים, בטקס שהוא הכין. הוא קיבל את הכוח הזה לא מזמן. זה כוח, שבעזרתו הוא יכול לדמיין דברים רעים לפני שהם קורים. זה כבר עבד לו פעם אחת מאוד מאוד טוב. היום הוא חשב על חברה שלו (קצת יותר מפורט-הוא חשב על הבית שלה, ועל מישהו שישן אצלה), ובדיוק אז היא התחברה (online). הוא דיבר איתה, ואמר לה שתהיה זהירה בזמן הקרוב, אבל הוא לא יכול להתחיל לעשות שיחות עם כל בנאדם, זה כבר יוצא מכלל שליטה... עכשיו לשאלה- יש פה מישהו שמכיר את הכוח\יודע איך לעזור?
מראש!

L e s t a t

New member
הוא ביקש כוח

עכשיו הוא צריך ללמוד להתמודד איתו או לבקש שהכוח יחזור ממנו (כלומר, לאבד אותו). לפי דעתי, הוא צריך לבקש שייקחו את זה בחזרה (למרות שלפעמים זה פשוט לא אפשרי - ביקשת לטעום, עכשיו תגמור את הצלחת) ולא להפיל על עצמו אמצעים שהוא לא יוכל להתמודד איתם אחר כך. לי יש לעיתים מאוד רחוקות קליירוויאנס דרך חלומות אבל זה לא משהו שביקשתי בטקס, זה משהו שיש לי מאז היותי קטן מאוד. בפעמים הראשונות שזה קרה הייתי די מבוהל, לא הבנתי מה קורה לי ולאט הרגעתי את עצמי, יכול להיות שגם ידידך עוד קצת זמן ילמד להסתדר עם זה - אבל שוב, לפי דעתי, כדאי לו לוותר על זה.

Shir d

New member
זה אני...

אממ.. זה אני עם העיניין של הכוח.. עכשיו יש לי כמה שאלות, בדוגרי זה לא רק מטקס, היה לי כאלה דברים משהייתי קטן, אבל מודעות וממש דברים מדוייקים מאז הטקס.. זה לא שביקשתי ספציפית את הכוח הזה.. אז יש לי כמה שאלות תענה בבקשה.. למה דווקא ניתן הכוח הזה? ולא איזה כוח אחר.. אם אני רוצה להשתלט על זה, מה אני צריך לעשות?

a naughty angel

New member
אם ביקשת כח כלשהו, וקיבלת את זה,

יש לזה סיבה. משמע היית אמור לקבל אותו,זה אמור ללמד אותך משהו. גם לי יש כח מסויים אחד, שלא פעיל כמה שנים טובות, אבל הוא עדיין שם. למה?אל תשאל אותי. אולי כדי להרגיז. בכל מקרה, כדי לשלוט בכח, צריך להתרגל אליו, ולתרגל את השימוש בו.
דנה.

the count

New member
כוח לחיזויים וכל מה שקשור בזה...

גם לי יש כוח לחזות דברים וארועים אשר עומדים להתרחש בפרטי פרטים וכבר כמה שנים שיש לי את היכולת הזו ולא מטקס או דבר דומה. אם קיבלת את הכוח הזה ספציפית אז מטרה עומדת מאחוריו ואני ממליץ לך פשוט מאד לזרום עם זה. אי אפשר לשלוט בכוחות ולכוונם בדיוק כפי שתרצה משום שלא תמיד זה יבוא בזמנים שתרצה, אך אפשר לפתח את היכולת הזו לכך שתוכל להבין את כל אשר אתה רואה יותר טוב ושזה יבוא לך בקלות ורק כדי לעזור. אני ממליץ שתתן לזה לזרום ואם זה קורה לך בחלומות אז כשאתה מתעורר פשוט ספר לעצמך את מה שראית בחלום או שתרשום את זה במקום מסויים ותקרא בהמשך היום. כשאתה בוהה באוויר מדי פעם(בבית ספר?)תרוקן את המוח ממחשבות ותנסה להתמקד על מישהו או משהו מסויים אך לא יותר מדי כך שלא תאמץ את עצמך.

simba00

New member
תבדוק עם מי שאתה חושב

שנתן לך את הכח או בטקס עם חשבת על זה או משו... לא כל דבר שמגיע אלינו הוא בגלל איזה סיב העליונה... ודנה זה הרי ברור שזה כדי להרגיז אותך..

a naughty angel

New member
למה אתה חושב שזה מרגיז אותי.

זה שאני מאמינה שהכל קורה מסיבה, זה לא אומר שאתה צריך להאמין בזה. אני לא מסיונרית. לא רוצה להאמין, זו הבעיה שלך. דנה.

simba00

New member
זה למה אני חושב...

"גם לי יש כח מסויים אחד, שלא פעיל כמה שנים טובות, אבל הוא עדיין שם. למה?אל תשאל אותי. אולי כדי להרגיז."

the count

New member
הכוח לא בא מטקס כי....

אני לא עורך טקסים...אני לא ממש צריך טקס בשביל להטיל כישוף לכן לא יכול להיות שבטקס קיבלתי את הכוח הזה.... מה שכן, אני תמיד מנסה לברר מהיכן קיבלתי את הכוח הזה ועוד אחרים משום שבמשפחה שלי אין אף אדם אחד שמאמין במאגיה ובכישוף(חוץ ממני)ולא למדתי את זה משושלת עתיקת יומין....

faith2

New member
אממ...אממ....גם לי....

יש אממ...לא יודעת איך להגיד את ה"כוח" הזה....אני ממש לא מסוגלת להתמודד איתו....בעבר שביקשתי עזרה כאן, הציעו לי לעשות המון מדיטציה, אני חושבת שזה יעזור. בכל אופן בהצלחה....

למעלה