מאוד חולני

the freaky girl

New member
אוי גוד! :/

יש לי צמרמורת......
מה, היא ממש מטומטמת? מטורפת על כל הראש..... זה מפחיד.. :[

Dynamo1929

New member
למה אתם כולכם כ"כ נגד הילדה??

כאמור, אמא שלה גם לא נראת הכי נחמדה שיש, בלשון המעטה.. אני לא מאמין שסתם ככה, יום בהיר אחד, היא החליטה לרצוח את אמא שלה בלי שום סיבה, סתם כי היה לה משעמם.. כנראה קדמו לרצח מספיק ארועים חשובים (שבקושי הוזכרו בכתבה)... קיצר, לא צריך להיות כ"כ אנטי, אני בטוח שאפשר למצוא הסבר כמעט הגיוני וכמעט משכנע לרצח, למרות שזה נראה כ"כ ביזארי וחריג-לרצוח הורה...

AeroSlash

New member
צודק..

מלאכית הבחורה.. אני אומרת שהמעשה שלה כל כך מוצדק שאפילו מגיע לה פרס כבוד..
מעניין מה היה קורהה אם הייתי מחליטה לערוך טבח בכל בני המשפחה שלי כל פעם שהם היו מעצבנים אותי

Dynamo1929

New member
חחח

אבל כאן כנראה לא מדובר בזה שאמא שלה "סתם" עצבנה אותה.. לקרקע את הילדה לחדרה אחרי 89 במבחן ולשלוח אותה למחנה קיץ לשמנים,זה לא בדיוק המעשים הרגילים שאמא מתחשבת עושה לבת שלה, ומשום מה נראה לי שזה רק קצה הקרחון של הרבה מאד מעשים מגעילים ומשפילים נוספים של האם כלפי בתה...

היו כבר מקרים כאלו שהבת רוצחת

על סתם כי אמרו לה משהו לעשות והיא לא רצתה... שמעתי על הרבה כאלו..

Dynamo1929

New member
לא הצדקתי את הרצח

פשוט אמרתי שלא צריך לשפוט את הילדה בפזיזות ובכזאת נחרצות. זה לא שאמא שלה הייתה אמא אוהבת ודואגת והילדה, כפויית הטובה הזאת,החליטה סתם כך יום בהיר אחד לרצוח אותה...

AeroSlash

New member
אוקי בסדר..

אני מסכימה לחלוטין עם זה שהמאמא עשתה כמה מעשים הזויים ביותר (לרתק בגלל ציון כזה וכן הלאה וכן הלאה) אבל עדיין!! שומדבר לא מצדיק רצח!!

wildgirl1

New member
תיראו אני חושבת

שהבת לא תמימה וזה... אבל אני אישית מבינה אותה... יש מצב שהיא עשתה את זה כי האמא הרגיזה אותה, אני בטוחה שהאמא לא צדיקה!!! ולשדעתי לעשות מזה עניין זה ממש לא רעיון טוב!! קיצר אם אני הייתי השופטת שלה הייתי אומרת שהיא לא שפויה! היא לא בסדר וצריכה פסיכולוג! אבל אמא שלה הביאה אותה למצב כזה כלומר גם האמא אשמה בזה!!! ואני אישית חושבת שאין מה להעניש את הילדה!

Dynamo1929

New member
בהחלט, הילדה לא צריכה עונש

היא צריכה טיפול פסיכולוגי (ואני רציני לגמרי).

Vrock

New member
היא צריכה פסיכיאטר...

אבל היא כבר אפפעם לא תהייה לגמרי שפויה.

m a n k o

New member
זה שהיא בת 16 לא פוטר אותה מעונש

היא רצחה.. לא גנבה ממתקים מחנות

Vrock

New member
זה שהיא בת 16 לא פוטר...

אבל בדוגרי-אמאשלה הרסה לה את החיים......כמעט בטוח......אז היא צריכה טיפול...ואולי היא לא ממש אשמה אלא סתם לא שפויה..

m a n k o

New member
אתה לא יכול לדעת מה הלך שם

וגם אם היא שלחה אותה למחנה שמנים או אנערף מה שזה לא יהיה עדיין לא מצדיק רצח היא יכלה לפנות לגורמים מסוימים שיעזרו לה, ולא לרצוח את אמא שלה שלחה אותה למחנה שמנים או ריתקה אותה לחדר זה לא תירוץ לרצח

Vrock

New member
בסדר....אבל היא בטח השפילה והרסה לה

את המוח..אם זה לא היה רציני היא לא הייתה פונה לרצח..

למעלה