הייתי מתווכח איתך אבל......
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 30/11/04 #52 ../images/Emo25.gif הקוזליק הוציא אותי המהלובי על הצפה.... :- D :- D :- D : -D :- D : -D :- D : -D :- D : -D :- D :- D : -D : -D
../images/Emo25.gif הקוזליק הוציא אותי המהלובי על הצפה.... :- D :- D :- D : -D :- D : -D :- D : -D :- D : -D :- D :- D : -D : -D
M moon and sun New member 29/11/04 #32 לא קשה, פשוט זה נורא הציק לי שמדברים שם על הבלוג יותר מאשר על הנושא העיקרי שהוא הרצח בעצם. אני פשוט מתקשה להאמין שאנשים כל כך מתעמקים בפרסום והופכים את העיקר לתפל.
לא קשה, פשוט זה נורא הציק לי שמדברים שם על הבלוג יותר מאשר על הנושא העיקרי שהוא הרצח בעצם. אני פשוט מתקשה להאמין שאנשים כל כך מתעמקים בפרסום והופכים את העיקר לתפל.
M m a n k o New member 30/11/04 #75 תשים לב שהכתבה היא במדור מחשבים אינטנרנט מן הסם שיתמקדו שם יותר בבלוג מאשר ברצח
S Sweet Russian Girl New member 29/11/04 #34 בטח אימא שלה אמרה לה לסדר את החדר והיא לא רצתה אז היא שלפה סכין ורצחה אותה יש מקרים כאלו
A Albus Dumbledore New member 29/11/04 #40 לא בדיוק מימה שאני הבנתי אז אמא שלה גם היתעללה בא. למשל היא שלחה אותה לקייטנה בקיץ לשמנים למרות שהיא לא שמנה וכאלה. והיא גם לא רצחה אותה היא לא הייתה בבית שזה קרה שני חברים שלה רצחו אותה
לא בדיוק מימה שאני הבנתי אז אמא שלה גם היתעללה בא. למשל היא שלחה אותה לקייטנה בקיץ לשמנים למרות שהיא לא שמנה וכאלה. והיא גם לא רצחה אותה היא לא הייתה בבית שזה קרה שני חברים שלה רצחו אותה
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 30/11/04 #46 אם זה היה כן נורמאלי זה לא היה מופיע בכזאת "צעקה" זועקת שמעוררת דיונים... =\
S Sweet Russian Girl New member 30/11/04 #58 כי דודה סוניה שותקת הרבה...../images/Emo4.gif וצריך להגמיל אותה מהשתיקה!
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 30/11/04 #60 לדודה יש../images/Emo15.gif בשכל... סבטקה תסדר הכל ודוה תדבר הרבה...........הרבה................. מרוב כל ה"דיבורים" שלי בצ'ט זרקו אותי ויותר לא מכניסים.. חחחח
לדודה יש../images/Emo15.gif בשכל... סבטקה תסדר הכל ודוה תדבר הרבה...........הרבה................. מרוב כל ה"דיבורים" שלי בצ'ט זרקו אותי ויותר לא מכניסים.. חחחח
S Sweet Russian Girl New member 30/11/04 #64 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבלי את התואר הנכבד של המצפין של הפורום אני מותרת על הפרס בשבילך
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 30/11/04 #65 ../images/Emo47.gif גו סבטה ,גו סבטה ,גו סבטה!!! הו כן... כמה חיכיתי ליום הזה שבו "יעריכו" את הצפותיי!!! תודה!!!
../images/Emo47.gif גו סבטה ,גו סבטה ,גו סבטה!!! הו כן... כמה חיכיתי ליום הזה שבו "יעריכו" את הצפותיי!!! תודה!!!
S Sweet Russian Girl New member 30/11/04 #68 and the winner is.................. ..................................... SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and the winner is.................. ..................................... SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!