מאובן פתטי

גרי רשף

New member
אני אסביר לך איך זה הולך

את מנות הקרב ממחזרים מדי פעם, וזה אומר שהישנות שפג תוקפן מפורקות וקופסאות השימורים נשלחות כלאחר כבוד לטבח שיתקין מהן לופגניות, וחדשות נטולות-לוף מוצבות במקומן. מרגע שהלוף בוטל- כנראה שנשארו במלאי מספיק קופסאות לעוד כמה שנים. גם עם התחמושת זה כך: הירי המונע של צה"ל לאזורי השיגור של הקסאמים הוא של תחמושת ישנה, מה שאומר שהאוייב ימות מצחוק או מזיהום בגלל החלודה.

גנגי

New member
לופגניות?!!!

תשכחו מלופגנגיות. בשום אופן לא. אפילו אדם נחות ונקלה כמוני יש לו גבולות.

ובעניין קורס הקצינים - טעיתי

יש שם כמה פלוגות. פלוגה אחת כולה של בנים, רובם דתיים שומרים יותר. בשאר יש מעט דתיים ואלה בצוותים של בנים בלבד, בתוך פלוגות מעורבות. ההערכה שהאחוז שלהם הכללי הוא כ 15 % פלוס מינוס.

טופז2

New member
אני קראתי דבר הפוך

בגאוה (מפוקפקת - ט"2) סיפרו שמצאו דרכים לשדרג היום את הלוף - יש לוף מוקפץ, קציצות לוף, לוף בטעם בשר, לוף בטעם טבעול ..

אטיוד5

Active member
על הרס"ר הזה ...

הריצו כתבת שטח מדברי לפני כחודש במעריב. אני זוכר שכתבו שהוא הגיע שמה שנה אחת לפני. בשנה הבאה כבר אפשר לחלק לו שעון (נו, כזה של רס"רים) פעמיים, פעם לכל 20 שנים.

בשביל רס"רים מאובנים כאלה

המציאו את את הדרגות רס"מ (רב סמל מתקדם), והיהלום שבכתר: רס"ב (רב סמל בכיר). שיא הבושה.

טופז2

New member
רס"ר מאובן שפ ר ש

שנה שעברה כמדומני. הוא רס"ר שהיה מופקד דרך קבע על תרגילי הסדר של החיילים והחיילות בטכסי יום העצמאות בהר הרצל לאחר שנים רבוות.

הרס"ר שהיה אחראי

על טכס יום הזיכרון בכותל היה מיומן, מנוסה ומאובן. בעיניים שלי ראיתי, ולא היה מקום לספק.

אני מנסה להבין את ההשתלחות הזו.

מאובן פתטי? רבותי, אחד ממרכיבי הצבא, כל צבא הוא טקסים מיושנים מאד. למשל, מקור ההצדעה הוא התנועה שהרימה את מגן הפנים (Visor) של שריון האביר. בצבא ירדן מנגנים בחמת חלילים במצעדים- מורשת הצבא הבריטי, ללא ספק. לא משנה מי ינהל את הטקסים האלה- כדי לבצע את תפקידו כראוי הוא חייב להיות "מאובן", אז מה רוצים ממנו?

אטיוד5

Active member
מה שמחזיר אותנו ...

לקורס קמינים שהתבשרנו עליו בראש השרשור. דרך אגב, שם המכשיר טוסטר אובן ולא אובן טוסטר.

יש לו שפם?../images/Emo150.gif

להוא* במחנה שמונים היה
אם אין להם שפם, הם לא עוברים קורס רס"רים, לא? *גבאי כמדומני. בטח גם הוא עוד שם

למעלה