מאובן פתטי

מאובן פתטי

הבן שלי, התחיל אתמול קורס קמינים בבה"ד 1, ומי שאג עליו היום? אותו רס"ר דביל ( שהיום הוא כבר רב נגד בכיר או משהו כזה) ששאג עלי לפני 30 שנה בערך.... כן הרס"ר טאיטו , שנראה לי קשיש כשהייתי בקורס קצינים, עדיין שואג על הצוערים כמימים ימימה. ומה ההבדל? אני פחדתי ממנו, והבן שלי, שקיבל עצות טובות מאבא שלו, מתייחס לעניין כאל משחק מחשב - ולטיפוס ההוא כאל פרודיה של ארכיטיפ הרס"ר.... ומה עוד לא חדש בצבא? היום בצהרים הגישו להם , לא תאמינו, לוף. אני לתומי חשבתי שהדרעק המאוס הזה פס מן העולם כבר לפני הרבה שנים. לוף, רבאק. ומה בכל זאת חדש? בצוות של הבן שלי בקורס קצינים - 12 בנות וששה בנים. מה הסיבה? הדתיים - הם לא מוכנים להיות בצוות אחד עם בנות, והצבא לא מוכן לצוות צוותים שבהם כל הצוערים או רובם, שומרי מצוות. התוצאה - יש צוותים שכולם בנים, ובהם הדתיים הצנועים, ויש צוותים שרובם בנות.

גנגי

New member
אז הוא יהיה קמין?

זה מה שיצא ממנו אחרי כל ההשקעה? לא עדיף לרכוש קמין ולתת לבן לעשות מה שהוא רוצה, נניח קורס קצינים?

גנגי

New member
גם אתה בענייני עבודות יצירה?

יפה, יפה. הרבה גברים שאני מכירה עברו מעבודת-יד ליצירה. מעניין.

גנגי

New member
אני מעריכה את רוח היצירה,

אבל לדאבון הלב תצטרך למצוא לך כר חלופי לשטוח עליו את כשרונותיך.

Sea Urchin

New member
בהחלט התעללות לשים קישורים

בצורה כזאת במקום ב"כתובות אינטרנט נלוות".

אלי ו.

New member
בלי לחשוף סודות מדינה

מה היחס בין הצוערים הדתיים לחילונים? וגם אני שמעתי פעם שהלוף חלף לו מן העולם, אני אפילו זוכר איך היה מוסף פרידה מיוחד מהלוף באחד העתונים.

גנגי

New member
אולי התכוונו להכחדתו של

הלוף הזה?????????????? רק תביטו בו. לא חבל על דאבדין?

למעלה