מאגר תמונות picjew

pipidi

New member
סלחתי לך על הערתך

אך עם זאת אני לא מסכימה. אני לא מחפשת במה הדתיים כושלים. זו היתה נקודה למחשבה לבעלי האתר (ואני לא בטוחה שבעל האתר הוא שהעלה את הלינק). כאשר כתובים הודעה בפורום ציבורי, צריך להיות מוכנים לקבל ביקורות. ואני לא מבינה איך מהודעה אחת שכזו, החלטת שאני לא חיה בשלום עם עצמי. מה גם שלא התלהמתי, ולא כתבתי שום דבר פוגע (ועובדה שזה הפריע לעוד גולשים). שיהיה לך שבוע טוב.

תודה רבה

ראשית אני מתנצל שהבנת אותי לא נכון, אני לא כתבתי שאת חיה עם עצמך לא בשלום. ואם ככה היה מובן ממה שכתבתי אז אני מתנצל. זו ממש לא הייתה כוונתי. התכוונתי שיותר נעים לחיות בשלום באופן כללי ולא לחפש מריבות. זה הרי מיותר. כולם יודעים וברור לכל אדם שיש התערבות גועלית של התקשורת בהסתה נוראית בין שומרי תורה למי שאינו שומר. וזה לא צריך להיות ככה בכלל. את בהחלט צודקת ונכון מאוד שאדם שכותב בפורום ציבורי עלול לקבל תגובות כאלה ואחרות. רק מה שלדעתי לא היה במקום זה העניין של הדרת נשים... זה לא היה קשור להודעה בכלל. בעולם החרדי לא מצויות תמונות של נשים לאו דווקא משום צניעות אלא משום שנשים לא מנהיגות בדר"כ קהילות. ואם ישנה אישה שמנהיגה קבוצה של נשים היא יכולה להופיע בכל אתר דתי לנשים. בסה"כ בעולם החרדי יש דבר שנקרא כבוד האישה ולא נהוג לפרסם תמונות של נשים לא משום הדרה, אלא משום כבוד בלבד. כאדם שומר תורה ומצוות וחילוני הדוק לשעבר, אני יכול להגיד לך שמעולם לא הרגשתי שום הדרה של נשים בשום תחום שחייתי בו בעולם החרדי ולכן זה מקומם ומרגיז וכל הודעה כזו מקפיצה אותי. בסה"כ חייתי כחילוני והיום כחרדי כך שאני מכיר את שני העולמות האלו ואני גאה ושמח להגיד שאישתי זוכה ב"ה לכבוד של מלכה בזכות התורה. מה שלא הייתה זוכה לו בדרך אחרת. (וזה לא המקום להרחיב) זה מקומם שישנה קבוצה של כמה חרדים שעושים שטויות ומכלילים את כולנו כשונאי נשים, כיורקים על נשים וכעוסים שטויות שלא מקובלים על גדולי הדור. אני שוב מתנצל שנכנסתי לזה, אני פשוט מדבר ממקום שמאוד כואב לי, אני יודע שזה לא המקום בכלל אבל ככה יצא. אני גם מקווה שהבנת את כוונתי שלא התכוונתי חלילה להעליב או לפגוע, אלא רק להסביר את עמדתי בעניין. מאחל המשך שבוע נפלא ושמח וחודש טוב. טל

pipidi

New member
אני שמחה שמצאת את הדרך שלך

אך כנראה כמו שחילונים קופצים להגנה, גם החרדים קופצים להגנתם. אני יודעת שהתקשורת מנפחת דברים, ומוציאה מפרופורציות - אך עדיין יש גרגיר של אמת. הדיון הופך כאן לנושא שלא היתה בו כוונה מלכתחילה. אני בסופו של דבר מסכימה עם מי שאמר שיש צורך לתת שם שונה למאגר עצמו, כי הוא מטעה, ולא מראה מציאות. לגבי הייצוג של נשים בתמונות בחברה החרדית, אני לא רואה שום סיבה שלא תהיה תמונה של אישה (מנהיגה או לא מנהיגה זה לא קשור- כשם ששאר התמונות שם הם לווא דווק של מנהיגים), תמונה של אישה הלבושה בצניעות, אך אפשר להבין שיש לה כאלה, ושהיא עושה דברים (מבשלת, שמחה בשמחת כלה, כלה, עובדת בחברת הייטק, תופרת, עושה קניות וכל מה שאישה חרדית עושה ביום יום). אני ממש לא מחפשת לעשות מלחמות, לפעמים זה פשוט נקודה למחשבה. ומי שמכיר אותי ידע שאני נמנעת מעימותים... ולעיתים רחוקות חורגת ממנהגי. שבוע טוב

מיכאל ג

New member
למגיבים: אתם יודעים שמטרת השיחה הזו

היא רק להכניס כמה שיותר לינקים לאתר שלו מאתר "רציני" כמו תפוז ולהעלות את הדירוג שלו בגוגל, כן?

אוסף תמונות

שלום וברכה האם המאגר של התמונות הוא חינמי או בתשלום תודה מראש דניאל

crul5

New member
תגובה

היי דניאל האתר לא חינמי העלות של תמונה יכולה להגיע ל 22 שקל באיכות מקסימלית יש באתר תמונות השבוע בחינם לפני כל חג מופיע תמונה איכותית הקשורה באותו חג בחינם ברוך

למעלה