מאגר קולות

Hawkgirl

New member
למה רחוק O:

איכות הדיבוב לא צריכה להיות מקצועית או מדהימה בשביל שנקליט קטעים ^^" הפרנציפ זה שנשמע אחד את השני(לא? OO") ואיזו דרך הכי טובה לעשות זאת בפורום דיבוב אם לא להביא קטעים שאנחנו מדבבים? [:

Hawkgirl

New member
לא מעלה דברים לפליקס

עם כל הכבוד, משך הטעינה בפליקס(במחשב שלי בכל אופן) נמשכת לנצח. אני חייבת להישאר בעמוד של פליקס ולהזיז את העכבר בשביל שזה יטען X_X *מחשב אידיוט, מאקוט! $#$#%#&%$#&%$$#&%&$%$#&%#&%$ * כך שאני מעלה סרטונים ליוטוב(YouTube) מה שמזכיר לי שדיבבתי פעם קטע מתוך פוקימון והעליתי לשם, אבל הם דאגו לתת לי באן על שהעליתי פרקים מסדרה כלשהי(קסו עם הזכויות על סדרות XD ). לא משנה, יש לי משתמש חדש והעליתי(עכשיו) מחדש את הקטע ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=y9AgIEqxxqQ

Hawkgirl

New member
עושים מה? XD

דיבבתי בווינדוס מובי מייקר, תוכנה שבאה עם כל מערכת הפעלה של XP. אל לזה התכוונת XD

qweenDDD

New member
איפה מורידים סרטים בלי הדיבוב?

ואיך מקליטים אחר כך את הדיבוב? נא לענות לאט ובתשובות ברורות אני קשת הבנה בכל מה שקשור למחשבים ותוכנות

Hawkgirl

New member
אין מאיפה להוריד

ניסיתי גם לברר עם יש תוכנה כזו שמאפשרת להפריד *רק* את הדיבוב ולא את מנגינות מקבצי וידאו *שמורידים באינטרנט*, ואין תוכנה כזו. תוכנות עריכת הוידאו והסאונד מאפשרות לעשות פעולות כאלו של עריכה(הפרדת סאונדים שונים מהוידאו עצמו) רק אם הסרטון נלקח מהדיוידי עצמו O: וזה כבר לא בתחום שאני מבינה בו :\ אף פעם לא ניסיתי להפעיל דיוידי במחשב שלי(ולא נראה לי שאני גם יכולה) ומעולם לא ניסיתי לערוך וידאו בעזרת תוכנה כלשהי כדי להפריד את הסאונד מהסרטון. אבל תוכנה שאני מכירה שמסוגלת לעשות את זה מסרטי דיוידי זה Adobe Audition , אבל היא קשה מדי :\ עד כמה שניסיתי, ממש לא הצלחתי להבין איך להשתמש בה, וכבר עבר זמן התקופה של השימוש שלה במחשב(לכל הרוחות עם קוד אישור :\ ) אז כבר מחקתי את התוכנה.. התוכנות האלו יקרות מדי בשביל לקנות אותן סתם :\

Hawkgirl

New member
אם*

ואם יש טעויות נוספות תבינו שזה מהקלדה מהירה :| נשבר לי לתקן כל הזמן :\

qweenDDD

New member
ok

אז אם זה כזה מסובך, זה אומר בעצם שנעשה מאגר קולי בלי וידאו נכון?

מאיוש33

New member
יוו זה ממש יפה!!

זה קטע שדיבבת באולפנים ממש וזה עלה לשידור או שלקחת קטע ודיבבת בבית?? הארה קטנטונת: רואים שיש לך בעיה עם האותיות ז' ו- צ' אבל זה לא רציני
לדעתי כדאי לך ללכת לקלינאית תקשורת

Hawkgirl

New member
בקור טוב ממיל'ה XD

נראה לי שאמרתי את זה כבר 6784378236546849232367892354784236782367849 פעמים שיש לי בעיית דיקציה XD ולא, לא דיבבתי את זה באולפנים, ידיד שלי שלח לי בעבר קטעים מתוך פוקימון(ה-DVD של הסרט השני) לאיזשהו פרוייקט שעשינו(למרות שביטלנו הכל) אז נשארו אצלי הקטעים והתחשק לי פעם לדבב את זה, אז דיבבתי XD

yotam2233

New member
זה רעיון מצויין

אם נעשה מאגר קולות... ^_^ יש לי הרבה קולות לדיבוב אבל כאילו... באמת המון.... אז... אתם תנתנו גודל מסויים לקובץ או שאפשר לעשות בכל גודל בערוך... ?

Reichan

New member
רעיון מעולההההההה~~~ ../images/Emo210.gif

לדעתי הכי טוב שכל אחד ינסה להעלות גם קבצי קול וגם סרטונים [בפליקס/YOUTUBE], וככה יוכלו גם לשמוע את הקול שלו וגם לראות אותו מדבב

אני בעד אבל

אין לי ממש מושג בכל התוכנות האלו..אז אם יצא מזה משהו אני אצטרך הסבר..חח אבל ממש אחלה רעיון!!!

למעשה, אני חושב ש...

הרעיון עצמו מאוד מעולה. בדיוק אתמול ראיתי שהנושא הזה נפתח אבל לא כל כך הספקתי להגיב כי בדיוק חזרתי הביתה. אבל בתכל'ס, אם רק היה לי מקרופון נורמאלי (
) הייתי שמח לקחת חלק במאגר הקולות של הפורום. עכשיו כשאני אפילו חושב על זה שוב, רעיון מוצלח. זה היה רק עניין של זמן עד שמישהו בפורום "דיבוב וקריינות" היה חושב על מאגר קולות מיוחד של חברי הפורום! אז... אהבתי! P:

למעלה