מאגר קולות

BeDaZzLeD

New member
מאגר קולות

מה דעתכם שנעשה לנו מאגר קולות בפורום? כל אחד שיירצה יוכל לשים מספר קבצים מוגבל (חמש?) עם הקלטות של עצמו (כמובן שגם גודל הקבצים יוגדר מראש) בקיצור, מה אתם אומרים על הרעיון, מה יש לכם להציע בעניין, ומה יש למנהלת החביבה לומר (כמובן גם בשם תפוז עצמו
)

Hawkgirl

New member
OMG, אני לא מאמינה XDDD

חשבתי על הרעיון הזה לפני כמה ימים, וממש התחלתי לכתוב את הנושא, אבל אז חשבתי לעצמי שזה מטופש וסגרתי הכל XDDDD כך אני תומכת ברעיון XPPPP אני עכשיו לא יכולה להקליט כי יש אנשים בבית ;-; אז אם לא אכפת לכם, אני אצרף הקלטה שמצאתי של מדבבת יפנית שאני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת(Kobayashi Yuu), והיא פשוט אומרת את השם שלה בכמה קולות שונים XP *הקטע שהיא צועקת פשוט שולט XPP * http://savefile.com/files/480251 אני אשתדל מחר להביא הקלטה O: ותאלצו לסלוח לי אז כי אני גם טיפה מצוננת O:

Hawkgirl

New member
לא ממהרת XD

סתם בא לי להקליט ^__^ אני אחפש קטע יפה מנגימה ואנסה לדבב אותו D: סוף סוף יצא דיסק ה-OST של הסדרה ועכשיו אני יכולה להשתיק לגמרי את הפרקים אבל יהיה לי את מנגינת הרקע(למרות שבדיסק המנגינות בגרסאות מלאות אז זה קצת שונה ממה שבסדרה >< ) ולידע כללי: OST=Original SoundTrack

אוקיקי

New member
רעיון מעולה!

כדאי שנחליט על שניים-שלושה משפטים שכולם יגידו וגם נחליט מראש על דמויות.

chen010189

New member
אני אשמח

אבל זה בטוח לא יקרה בזמן הקרוב כי אין לי מיקרופון ואמנם אני יכולה להקליט מהמצלמה, אבל האיכות לא טובה בקיצור, סבבה

OrlyNL

New member
יאללה, לכו על זה

אני יכולה להכניס את השרשור עם ההקלטות לטאגליינס...

lsabag

New member
../images/Emo91.gifדעתי שנעשה את זה בפליקסים

לדעתי צריך פשוט לעשות את זה בפליקסים ואז אפשר יהיה שזה ישמר לעד בלי להעלות את זה לאיזה דף שלא כולם מכירים... הכי טוב כי זה גם כחול לבן
.
מה דעתכם ?

OrlyNL

New member
אם אתם רוצים,

אני יכולה לבדוק עם הנהלת הפורומים אם אפשר לפתוח ערוץ מיוחד בפליקסים לדיבוב...

lsabag

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אורלי את תותחית על! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אורלי אין עליך! באמת!!!

qweenDDD

New member
הרעיון באמת מעולה !!!!

מישהו/י יכול/ה להסביר לי מה זה פליקסים????? תודה

Bar391

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifתותחית !!

רעיון מעולה D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

BeDaZzLeD

New member
לקחתם את זה רחוק =]

אני דווקא קצת לא בעד הפליקסים מכמה סיבות: - לוקח זמן להעלות אותם - איפה נמצא קטע לדבב שיש בו את כל הרעשים מסביב בלי הרעש של הדמויות? (כמו הקטע שהיה עם הדיבוב של הבנות) - אני לא בטוחה איזו תוכנה תקליט את הסאונד בצורה איכותית (תנו שם
) בכללי אני עדיין בעד הרעיון הישן, פשוט להקליט קטעי קול לבד, קבצים קטנים, מהירי העלאה, ובריאים לחיבורים של כולנו

למעלה