מאגיה?

danielel

New member
מאגיה?

היי כולם!, מה שלומכם? שמי דניאל, אני רוצה לדעת מה זה בדיוק מאגיה לבנה או שחורה? אל תחשבו שאני חמפגר או משהו, אבל מה אני אעשה? אני לא יודע... בתודה חבר`ה, דניאל אלבו

מאגיה לבנה/שחורה

היי דניאל מה נשמע? תראה למרות שאני לא ``מכשפה`` או משהו כזה אני מבינה קצת בנושא הזה וממה שאני יודעת אז מאגיה אמיתית היא לא שחורה או לבנה בעיקרון הצבעים שחור ולבן באים לתאר את אופי הכישוף או את האופי שמעניק המבצע לכישוף שלו כלומר כישוף למטרות טובות או רעות הטוב והרע בכישוף טמונים במבצע מלבד זאת יש כל מיני סוגי כישופים למטרות של צמיחה אישית אוו למטרות ארציות-אישיות כלומר דברים שאתה רוצה להשיג למענך בחיי היומיום שלך יותר בעניין של דברים חומריים. אבל חשוב לזכור שלמי שמאמין בכל ``תורת הכישוף`` יש חוק לפיו כל כישוף שתעשה זוכה לגמול כלשהו שיחזור אלייך פי 3 לטוב או לרע לפי מה שנקרא ``מאגיה שחורה`` אם תעשה דבר שיפגע באדם אחר (דבר שאסור על פי תורת הכישוף) גמולך יחזור אלייך לרע ולהפך. אני מקווווה שזה היה ברור..:)

TriNiTi

New member
אני לא רואה את זה ככה

נתחיל מזה שמאגיה לא קשורה ל``להיות מכשפה`` מאגיה זוהי דרך שבה האדם מגיע למקסימום האנרגיה , תני לי לנסות לנסח את זה, על פי גישה מאגיסטית מאגיה היא ניצול ה``עצמי`` עד תום , במאגיה (שהיא לא באיזה דת פגנית) האדם יכול להשתמש בכוחות שלו כדי לעשות דברים על טבעיים ( זה לפחות מה שהאדם מאמין בו למרות שלכל אחד מאיתנו יש את הכוח לעשות את אותם הדברים שהמאגיסטים עושים). בתפיסה הפגנית הכישוף נתפס בתור קבלת כוחות מה``אל\אלה`` של אותה הדת שמוכן\ה לחלק את כוחו\ה. אני יודעת שכתבתי לא כל כך ברור אני מקווה שכן תבינו מזה משהוא אם יש שאלות אני אשמח לענות ! טריניטי

סליחה...

אני יודעת שלא ניסחתי את זה כל כך טוב אבל כמו שאמרתי אתם מבינים יותר ממני בזה ורציתי לבקש סליחה אם התרשמתם שאני משתמשת ביחס מזלזל כלפי זה או משהו..

DREKAR

New member
טוב אז כמה דברים נחמדים

וויקה היא דת פגנית שהתורה שלה הייתה בעצם הכישוף הלבן והם כמו מסדר כזה שימוש באנרגיה של הגוף שלנו PRANIC כלומר מה שמרכיב את האורה שלנו הוא אפשרי ודי מעולה אבל קשה לאללה ---> החברה שלנו במקדש השאולין דבר ראשון יש לנו אפשרות של שימוש במוח שלנו באופן מושלם רק חבל שיקחו לנו כמה מאות שנים להגיע לזה:( אצל כל אחד יש אפשרות לבצע מאגיה רק שתלוי עד כמה קשה לו כמו בכל דבר תמיד יש כאלו שיותר כישרוניים אני אישית די מתעסק בערפדים אבל לא הצלחתי עדיין לקבוע את המקור שלהם בגלל שיש מס` מקורות שטוענים דברים מנוגדים אם למישהו/י יש דעה בנושא או יודע משהו מעניין בקשר למאגיה ערפדים או כל דבר בקשר למיסטיקה שיפנה אלי לICQ 101718159

למעלה