מאגיה?...

מאגיה?...

שלום . מאגיה כהגדרתה בקבלה , מ- במקיף (את התודעה - נשמה ). א - כפעילות (האשליה שממקיפה את התודעה - נשמה) ג - המתגברת (התחדשות הקיום אם כל נשימה של הנשמה ) י - ליחסיות (ההשפעה היחסית של כל נשימה של הנשמה למקיף אותה ) ה - כהשתנות המודעות (עולם המודעות לעומת האשליה המקיפה . כלשון מאג(כוס בירה) + יה` כלומר פעילות חידוש היבטי האשליה , כלומר רק שינויים במה שיש שהוא שינוי היבטי החושך ולא הכנסת עוד אור . שזה משיכה מתוך מקור התודעה , ושליטה על כל תחומי המאגיה . ולכן הקבלה מתנגדת למאגיה כשהיא רק שינויי החושך ולא הוספת אור , שהוא היכולת לתת את הכוח לקיום העולם שבו יש חידושים מאגיים . דוד

miracle_k

New member
היי דוד- שאלה

היי דוד, רציתי לשאול אותך אם המורים שלך לקבלה יודעים שאתה כותב כאן בלשון ידענית את כל סודות הקבלה ועושה נפשות לתורה. כאיש ירא שמיים אתה בטח יודע שהיהדות אינה מצודדת במיסיונריות, איך אתה מיישב את זה עם הדברים שאתה כותב כאן? בברכה, נ

דוד היחיד

שלום . עדיין אין לי מורים לצערי . ואין פה מסיונריות רק העברת מידע , שתפקידה לפתוח את הלב , בכדי שידעו ולא ישנאו אוטומטית מה שלא מקירים . דוד

miracle_k

New member
אתה לומד קבלה לבד ללא הדרכה?

דוד אני מתפלאה עליך, אתה מן הסתם יודע שלימוד הקבלה דורש התפתחות רוחנית מוקדמת. התפתחות זו דורשת לימוד רב שנים. מה למדת? היכן? מאיפה בא לך רעיון הלימוד על דעתך? תוך התגלות?

על מה אתה מדבר

על סמך איזה קביעה אתה אומר\ת את דבריך . הרי כל אחד הוא עולם ומלאו , וישירות מלמעלה , דוד

miracle_k

New member
תשובה לדוד

לא ענית לי על תשובתי. אכן כל אחד הוא עולם ומלואו אבל כל אחד זקוק להתפתחות רוחנית נרחבת כדי ללמוד קבלה. המתחיל צעדיו בעולם חדש (כל תחום שאין הוא יודע הרבה לגביו) נעזר במורים, עוללים נעזרים בהוריהם, סטודנט במרציו והלומד קבלה? במי הוא נעזר? מה גורם לו להתחיל ללמוד? על דעתו? ללא הכנה מוקדמת? ללא (ואולי עם) כלים רוחניים מתאימים? אלו השאלות ששאלתי אותך ולא ענית עליהם. זה מה שממש מסקרן אותי- אולי אוכל ללמוד מדרכך?

miracle_k

New member
למה אתה מתכוון? אתה מתקשר?

האם אתה אומר שהשם או שליחיו מתקשרים עימך ישירות? על בסיס מה המלצת לי לפנות למרכז ללימודי קבלה? את כל הידע שלך אתה מקבל מתיקשורים?

לא אני לא מתקשר

שלום . לא תקשור כי אם התמזגות . וזה תוך כדי התבטלות לאל . המלצתי הייתה ללמוד בכל מקום שיתאים לך . דוד

למעלה