מאגיה שחורה.

rattlehead

New member
מאגיה שחורה.

שלום. קראתי פה שמאגיה שחורה פוגעת ביוצר. אך הדבר לא תמיד נכון...נכון?

rattlehead.......

עפ``י חוק הקארמה.. הכישוף עלול לחזור על מבצעו פי שלוש.. אם זה נכון או לא.. כל מקרה לגופו.. בכל מצב זו מאגיה שחורה , לא מומלצת (אם יש ברירה אחרת).. וזה בהחלט עלול לקרות !! זהירות !!!

תראה....

למה הכונה ``מגזר טהור`` ??? תראה , אתה מחליט אם לעסוק במגיה שחורה או לבנה! אחרי שהחלטת ואתה עוסק.. זה לא משנה.. אם תתעסק במגיה שחורה , אתה מתעסק עם כוחות האופל !! עם הרע!! וכשאתה מתעסק עם השחור זה עלול לחזור אליך!! כל אחד ושיקול דעתו.. אני אישית מתעסקת עם המאגיה השחורה.. ואתה.. אתה תבחר לך.. בהצלחה!!

rattlehead

New member
מגזרים, מישהו?...

קודם כל, תודה על התגובות.. עכשיו, לגבי השאלה שלי, ושלכם. זה נכון שכל אחד בוחר במה להתעסק; מגיה שחורה, או לבנה. אך לא על זה דיברתי. קיים דבר הנקרא ``מגזר טהור``. ובעקרון קיימים 2 מגזרים כללים, המגזר השחור, והמגזר הלבן. עכשיו, לבני המזל ביננו שנמצאים במגזר השחור יש היכולת לעסוק ישירות במגיה שחורה ולהתחמק מהבבואה - האנרגיה החוזרת, גם היא תעבור לקורבן. (בדרך כלל, לאנשים הנמצאים במגזר הטהור יש כח רב יותר) עד כאן מה שאני יודע. אני אשמח לקבל עוד מידע.

yofiel

New member
לדעתי...

לדעתי מה שאתה מגדיר כמגזר טהור זה הרשע הטהור , אנשים שמכרו את נשמתם לשטן והם משמשים ככלי בידיו כדי להרוס ולפגוע. אנשים כאלו לא יפגעו במהלך חייהם הפיזיים , הם גם איבדו אפשרות חזרה אל האור , אין להם אפשרות בחירה יותר , הם שייכים לשטן. אחרי שימותו הם יבינו את טעותם הרבה ויצתרכו לכפר על כל הרוע שהם הפיצו. אתה קורא לזה ברי מזל??? אני לא מאחל לאף אחד ללכת בדרך הזאת. היטלר למשל , אני מגדיר אותו ככלי בידי השטן , מלאך מוות בגוף אדם. אני בטוח שהנשמה שלו מאוד מצטערת על מה שהוא עשה בחייו אלו , והוא יצתרך לעבוד קשה בשביל לכפר על זה. חוק שימור אנרגיה - האנרגיה תמיד קיימת , אתה לא יכול להעלים אותה. אתה רק יכול לדחות את הרגע שבו היא תחזור אלייך. למה אתה מעוניין לפגוע באחרים? מה זה נותן לך? כח? אגו? זה לא יעשה אותך מאושר , אתה רק תיקבר בתוך השנאה שלך.

Veliky_Magistr

New member
מאגיה שחורה

OK לדעתי מותר להישתמש בכל מאגיה כדי להגן על עצמך ועל קרוביך, עם אתה מודע לכך שמכשף רוצה לפגוע במשפחתך ויש לך סיכוי לפגוע בו לפני זה, נצל את ההזדמנות, בגלל זה אני מעודד לימוד (לא עיסוק, רק לימוד) של מאגיה שחורה, כדי שפעם תוכל להשתמש בה כדי להגן על עצמך.

yofiel

New member
חוסר מודעות

אתה לא יכול לגרש חושך בעזרת חושך! רק האור יכול לגרש את החושך. כישוף לא יגן עליך , רק יפגע עוד יותר. זה כמו נקמה , כל צד ימשיך לנקום וזה אף פעם לא נגמר! אתה לא מודע לאיזה נזק אתה עושה לעצמך ולכל העולם. מתי תפקחו את העיניים??? מאגיה זה לא משחק!

Veliky_Magistr

New member
תגובה

זה ממש לא נכון, זה בהחלט אפשרי לגרש חושך בעזרת חושך, רק לידע כללי מכשפים שחורים, וודויסטים, סטניסטים וכל שאר האופל לא אוהבים אחד את השני ונלחמים כל הזמן.

rattlehead

New member
לא בדיוק (אבל בערך - בים בם בום)

לא תמיד נכון.. יש חברויות ולא כל מכשף למכשף זאב...

yofiel

New member
פספסת את הנקודה.

כשהם נלחמים אחד עם השני הם לא מגרשים את החושך , הם רק יוצרים עוד חושך. הם רק מביאים עוד אנרגיה שלילית לעולם. להרוג מישהו , גם אם הוא האויב שלך זה לא לגרש את החושך. אתם עדיין עמוק בתוך האשליה.

rattlehead

New member
תגובה...

יופיאל, מלאך חביב, נתחיל דוקא מהסוף. אל תסיק מסקנות בלי בסיס. לפני שאתה שואל למה אני מעוניין לפגוע באחרים, שאל האם אני מעוניין. התשובה היא לא, ד``א. ברגע זה אין שום אחר בו ארצה לפגוע, לפחות לא ע``י שימוש במגיה שחורה. למרות שאני מניח שאם שאשתמש במגיה שחורה, זה יתן לי כח... כנראה יעלה את האגו שלי ואולי אף יעשה אותי מאושר, לרגע מסויים. ונתקדם (או יותר נכון, נעלה קצת מעלה...). חוק שימור אנרגיה - כמובן, ללא ספק. אנרגיה לא תעלם, אנרגיה תמיד תחזור - אבל, האם יש מחוייבות כלשהיא שהיא תחזור באותה צורה, והאם דוקא לאותו מקור? ועכשיו בקשר לעסקת השטן. אם אדם עוסק במגיה שחורה בחייו, אין זה אומר שהוא יסבול אח``כ. נכון, הוא ימשיך להיות גורם שחור - כנראה בצל השטן. אך אפשר לראות זאת כמעיין ``עבודות שרות``. מלאך המוות, אם תרצה. ועוד משהו קטן; אני לא בא להתקיף פה אף אחד - רק ליצור שיחה מעניינת ולפתח נושאים חדשים. אז בלי לערב הורים, בסדר? :)

leo McWhite

New member
אני לא מסכים!!!

לדעתי חוק הקארמה זה עניין של אמונה... אם אתה מאמין הוא נכון בשבילךץ... אבל אם לא אז לא! הוא עניין של אמונה ששונה מהמאגיה.. זה בא בנפרד.. זה הכל עניין של אמומנה

yofiel

New member
תמיד חוזר

כל מה שאתה שולח חוזר אליך. תשלח שנאה היא תחזור אליך. תכשף מישהו , ומתישהו , אולי מחר אולי עוד שנה , זה יחזור אליך. כל פעם שאתה פוגע במישהו אחר אתה פוגע בעצמך. כל פעם שאתה עוזר למישהו אחר אתה עוזר לעצמך. אם אתה מהדהד עם אנרגיה מסויימת אתה מושך אותה אליך. השאלה היא עם מה אתה רוצה להדהד , עם הטוב או הרע. העולם הפיזי הוא עולם אשלייתי , הוא גורם לנו לחשוב שאנחנו מנותקים אחד מהשני. תשווה את העולם לגוף שלנו. תאר לעצמך שהידיים היו מקנאות ברגליים , ומרוב קנאה היו לוקחות סכין וכורתות את הרגליים... תאר לך באיזה כאוס היה נמצא הבן אדם שהגוף שלו כל כך לא מחובר לעצמו. עכשיו תשליך את זה על העולם שלנו ותבין למה העולם נראה כמו שהוא נראה. בגלל אנשים שחושבים רק על עצמם , וחושבים איך לפגוע בשני העולם נראה כך. תחשוב טוב לפני שאתה עושה משהו. באור ואהבה יופיאל המלאך

למעלה