מאגיה ומוזיקה

שאמאן20

New member
מאגיה ומוזיקה

יש לי שאלה שלחלקחם אולי תראה מעט תמוהה. רציתי לדעת מה התחיל את הקשר הבלתי נפסק בין מוזיקת מטאל ומאגיה או סגידה לשטן אם תרצו. אני יודע שבהתחלה היה אוזי עם Black sabbath שהעטיפה על האלבום Sabbath bloody sabbath כבר אומרת הכל. אחרי זה Iron maiden שבלהיטים שלהם הליריקה היתה:ג€ 666 The number of the beast, hell and fire were born to be released. 666 the number of the beast sacrifise is going on tonight. מעניין למה העיסוק דוקא בצד האפל יותר של הנושא. מה היה המקור של זה, ומה הגורם שזה כל כך תפס...

Weirdi

New member
הנצרות

המטאל המקורי שהתפתח בנורווגיה לא היה קשור לשטן. באו אנשים צרי מוח ואמרו תראו- הם מתלבשים בשחור, הם צורחים, הם צורחים אלימות, הם מטמאים את אוזניהם של הנוער- הם השטן. ואז התחילו את זה כגימיק. ומה הקשר בין מטאל והשטן לפורום מאגיה וכישוף? אותו קישור שאתה עשית בראש הם עשו. חוץ מזה שזה מדבר אל קהל דומה, אין קשר.

שאמאן20

New member
תודה

את יודעת אם היה לזה נושא מסוים, או שזה היה נכתב על הכל? בזה ששאלתי את השאלה פה לא רומז לכך שיש קשר ישיר בין מאגיה לעבודת השטן, פשוט מכל הפורומים האמנתי שפה אני אקבל את התשובה הכי מבוססת.

Weirdi

New member
הממממ :\

אני חושבת שבפורום מטאל תקבל תשובה יותר טובה, לא? באמת שאין קשר למאגיה וכישוף. אבל אם תחשוב על זה- אותו קישור שאתה עשית בראש כשחשבת שזה הפורום הנכון -הם- עשו בראש- רק שבשבילהם מאגיה וכישוף זה גם עבודה השטן ורוע.

P o M i K i

New member
ה"קישור" בין השטן למוזיקה נעשה הרבה

לפני שה"מטאל" בכלל ההי קיים. כבר בשנות ה50 בארה"ב שהרוקנרול התחיל לעלות והייתה לו השפעה מאוד גדולה על הנוער ההורים השמרניים מאוד פחדו מימנו ויצאו למסע נגדו וניסו לדכא אותו. והם הצליחו, בתחילת שנות ה60 הרוקנרול כבר כימאת יצא מהתרבות האמריקאית. עד שבאה ה"פלישה הבריטית" של להקות כמו "הביטלס" "רוליינג סטונס" "דה קינגס" ועוד מספר להקות פופ-רוק(לפחות באותה תקופה) ו"העירה" את האומנים האמריקאים. בקשר למטאל והקשר שלו, גם לד זפלין, שנחשבת גם לאחת שבזכותם נוצר המטל{או ה"רוק הכבד}(ביחד אם בלאק סבאט ודיפרפל) תמיד קישרו אותם לשטן. הם היו מאמינים של קראלי וגם יש מין מיתוס כזה שאם משמיעים את השיר "סטרווי טו הוון" הפוך שומעים שיר הלל לשטן. אבל אם תשאל אותי, הכל בולשיט, מוזיקה זה מוזיקה, האמת שדי מגעילה אותי כל הפוזה הזאת של המטאל.

שאמאן20

New member
במוזיקה

של לד זפלין אפשר למצוא המון שורות כמו In the door comes the daughter of satan.ג€ ו: Let the music be your master would you heed the masters call. וגם בסטיירווי Sometimes words have two meanings. theres is a hum in your head and it wont go, in case you dont know, its just the piper calling yot to join him.ג€ כשחושבים לעומק על השורות האלה זה די מצמרר ויש עוד המון. בהתחלה חשבתי שזאת סתם תעמולה של הכנסיה נגד אורך חיים של סקס סמים ורוקנרול, ואז התחלתי לשים לב. יש מושגים כמו מכרתי את הנשמה שלי בשביל רוקנרול. בון ג`ובי נהג להגיד אני אהרוג את ההורים שלי בשביל רוקנרול. אחרי זה יש רשימה שלמה של ביטויים מAC\DC שקשורים לגהנום.גם לגנז אנ רוזז לא חסר. אני מתעסק במוסיקה כל הזמן שיש לי כיוצר, וזה מאד מסקרן אותי, אם יש למישהו מידע בנושא אני אשמח לשמוע.

Weirdi

New member
סליחה על חוסר הידע

אני ומטאל לא מתקשרים באמת. יש לי מידע נורא מפוזר ובסיסי. אז טוב שיש מישהו פה שיודע על מה הוא מדבר :) תשאלו אותי שאלה על אינדי, אני אענה בשמחה ובדיוק.

למעלה