מאגיה וגיל..

EagerResearcher

New member
מאגיה וגיל..

בטעות קראתי את הרשימה של התגובות לקורס במאגיה(המאמר) ושאלה לי אל מנהלי הפורום וכל מי שקורא את ההודעה: שמתי לב שאתם מציינים גילאים כמו 16, 11, 8.. אבל אלו הגילאים הכי גדולים שאני מוצא (אולי ראיתי בכרטיסים של כמה ממנהלי הפורום שהם בני17 אבל זה הכי הרבה שאני ראיתי...) אני לא מתחכם, אך הדבר מעורר בי תמיהה שאני לא שמעתי עדיין או מצאתי אנשים שקוראים עצמם מכשפים והם בני יותר מ17.. על מה הדבר הזה מצביע??? תמוהה עד מאוד, איתמר נ.ב: אני בן 15

שים לב, שמנהל הפורום השני(כוכב השחר

) בן 24... ויש הרבה אנשים מעבר לגיל זה שעוסקים בכשפים...

itai90

New member
הי מה שלומך?

השמונה זה ניראה לי שלי אולי קראתה את זה כמה עמודים אחורה ואם זה אני אז אני יסביר מה זה בעיקרון אני בן 16 התחלתי ללמוד בגיל 8 אבל עדיין שאני בן 16 אני עדיין לא קורה לעצמי מכשף אלה מתלמד למרות כול מה שלמדתי תמיד יש מה ללמוד ולדעת ולפי דעתי אני לא מכשף ואני לא יהיה מכשף אני כול הזמן יקרא לעצמי מתלמד כי דוגרי למי מאיתנו אין מה עוד ללמוד מכשף זה לא שאתה עושה "כמה" כשפים ואז אתה יכול להיקרא מכשף הכישוף היא עוד צורת לימוד אז לפי דעתי ואני לא אומר דעה של מישהו אחר כולנו פה מתלמדים חלק בכירים וחלק מתחילים אבל עדיין כולנו מתלמדים בברכת האור פם (מתלמד)

עוד דוגמה:

דני זיסרמן, בן 29

גם אני לא קוראת לעצמי "מכשפה"../images/Emo13.gif

אני קוראת לעצמי דנה, ככה קראו לי ההורים שלי

L e s t a t

New member
כמה דברים

קודם כל, יש הבדל בין "בוגר" לבין "מבוגר". בכל אופן, אתה תמצא שרוב האנשים שכותבים ספרים בנושא המאגיה הם מעבר לגיל 20. ויש את מנהל פורום האחות של פורום זה שהוא קצת יותר מבוגר מאילן (מנהל הפורום השני). לפורום הזה ולאינטרנט בכלל, נמשכים בעיקר בני הקהל הצעיר יותר.

EagerResearcher

New member
תודה רבה על כל ההבהרות../images/Emo45.gif

אני פשוט חשבתי שרוב הנכנסים למאגיה הם מתבגרים

L e s t a t

New member
האמת היא שזה נכון

רוב הנכנסים לתחום המאגיה כיום הם מתבגרים. בד"כ, המבוגרים יותר, אלו שבגילאי ה25+ ואף אלו שמתחילים לגרד את הארבעים, כבר עסקו במאגיה כמה וכמה שנים טובות. בזמן האחרון באמת יש גל של מתבגרים שנכנסים לתחום המאגיה, אבל ישנם הרבה שנוטשים את העניין לאחר תקופה מסויימת (לרוב קצרה).

suki da yo

New member
במפגש שהיה לפני כמה זמן היו אנשים..

.. הרבה יתר מבוגרים מגיל16 למען האמת הגיל הממוצע היה הרבה יותר גבוה מ16. וגם מ17.

למעלה