"מאבטח מתקנים"

OfekOfek1

New member
ובהתחשב בעובדה

שהגיעו לאוזני שמועות שלעובדים כללים יתכן קיצור של 8 חודשים בכל מקרה . האם נכון הדבר?

blondmyth

New member
תקשיב לי רגע

אל תכנס עכשיו להרגשה של קיצורים כי זה סתם יבאס אותך... אל תעשה טעות שתעלה לך ביוקר ותכנס לתפקיד בגלל תקופת הקיצור שלו! כי בצבא שום דבר לא מובטח. תכנס לתפקיד שאתה יודע מאה אחוז שתוכל להנות בו! אפילו אם זה להשאר בבסיס עוד שעתיים.

OfekOfek1

New member
קיבלתי פרופיל

45 עם סעיף ליקוי 31625 ו " שינוי שיבוץ בהתאם לפרופיל" מה זה אומר?

blondmyth

New member
אתה בחייל הירוק?

בכל מקרה אם אתה חייל ירוק אתה תפלט למז"י או לבאקום (עדיף באקום) ואם אתה חייל אויר לימ"ם.. ושמה כבר תראה קצין מיון ותשובץ מחדש סביר להניח קרוב לבית.

OfekOfek1

New member
אני חיל ירוק

פיקוד העורף מחוז ירושלים ( מקווה שלא לעוד הרבה זמן) . מאה אחוז אני לא נשאר בבסיס העלוב שלי יותר ? . כמו כן , האם אתה בטוח שלא יעשו לי שיבוץ מחדש בפיקוד העורף או בחיל התקשוב אליו אני שייך ( לוטם) ? מה אומר הסעיף ליקוי איזה הקלות נותן אתה יודע? כי אני חייב תפקיד ממש פשוט מצדי 5-9 יומיות יש לי כל מיני בעיות

SuperTiger1

New member
אם לא תקבל מקצוע של מאבטח מתקנים

דהינו קורס לא תקבל שום קיצור! זה הנחיה חדשה מבקו"ם.

corrupt

New member
תשובה

שים לב! מרגע הגדרת המקצוע מאבטח מתקנים - 540, אתה תשובץ ותתחיל את זמן האבטחה שלך בתנאי משמרות. לאחר 18 חודשי אבטחה תקינים (ללא גימלים / רם2 / קורסים / נפקדויות / מחבוש וכו') שלישות היחידה תחל לפעול לקיצור שירותך לשנתיים. לאחר 18 החודשים אתה תעבור לתפקיד אחר ביחידה (אך בד"כ תנאי השירות ישמרו) ומקצועך ישונה לע.כללי. במידה ותסיים את זמן האבטחה אחרי שאתה בצבא שנתיים - אתה תשוחרר עם סיום האבטחה. במידה ויש לך רובאי 03 ומעלה, אין לך צורך לעבור קורס מאבטחי מתקנים (המתקיים בבט"ר זיקים ואחת ליזה סוגרת אותו)

OfekOfek1

New member
כלומר עכשיו שאנ

5 חודשים וקצת בצבא אם אני אתחיל אבטחת מתקנים ואשרת 18 חודש אני אסיים עם הצבא בדיוק בשנתיים?

למעלה