מאבחנת פסיכוטכנית

icetea

New member
מאבחנת פסיכוטכנית

אני הולכת להיות מאבחנת פסיכוטכנית. אני מתגייסת לקורס באפריל ורציתי לדעת את ל מה שאתם יודעים ואני לא על הקורס השירות האנשים ובכלל. אז כל מי שהיא מאבחנת, או הייתה או אפילו עכשיו בקורס שהתחיל באוקטובר, בבקשה תגיבו

FoxFire

New member
מה את רוצה לדעת על זה? ../images/Emo15.gif

קודם כל, בהצלחה בקורס... התגייסתי במחזור של אפריל 2001, וסיימתי לפני 3 חודשים את הקורס. קשה? כן, קצת. הדרישה היא גבוהה. לא מצפים ממך לא לעשות כלום בקורס. יש הרבה לימודים, הרבה חומר תיאורטי ללמוד. לאחר כחודש מתווסף גם חומר מעשי. אבל הבנות ממש ממש אחלה והקורס הוא החלק הכי כיפי בשירות הצבאי. משום מה המון אנשים חושבים שמאבחנות פסיכוטכניות זה עם של סנוביות, אבל זה ממש לא נכון. גם בזה יצא לך להיתקל. זהו לבינתיים. לא עולה לי עוד כלום בראש, תשאלי חופשי מה שאת רוצה...

בלי להעליב

אבל מאבחנות מחקר הן האכותיות (קב"א 54 מינימום). הקורס שלך הוא.... איך נאמר....

icetea

New member
בלי להעליב...

זה לא נכון אבל מה לעשות..אנשים מקנאים... אפשר אפילו לבדוק את העניין ולהוכיח שזה קורס לא פחות איכותי עם אותם נתוני מינימום. תגידו מה שתגידו - מאבחנות פסיכוטכניות הן האיכותיות

yc

New member
:) אני רואה שכבר יש לך גאוות יחידה

:) נחמד מאוד...

Jane_Lame

New member
בדיוק ההפך

מאבחנת מחקר היא העוזרת של סוציולוג הבסיס. מאבחנת פסיכוטכנית זה בנות עם נתונים גבוהים יותר. אני לא אומרת את זה מתוך אינטרס, אני לא עושה אף אחד מהתפקידים.

FoxFire

New member
רציתי להוסיף עוד משהו...

יש סיבה מסויימת שקורס מאבחנות מחקר נמשך 3 שבועות לעומת קורס מאבחנות ריאיון (פסיכוטכניות), שנמשך 4 וחצי חודשים... ובואי נאמר שזה פחות קשור לסוגי ההתמחויות השונים של מאבחנות המחקר אלא למשהו קצת שונה... בואי נקרא לזה "נתוני האיכות" שלהן... לא שלמאבחנות מחקר יש נתונים נמוכים, דווקא להיפך, אבל למאבחנות פסיכוטכניות יש נתונים יותר טובים... GOT IT?

ShirShir

New member
בנות...בנות...

נתוני הקבלה לשני התפקידים (מאבחנת מחקר ומאבחנת פסיכוטכנית) הם זהים.. ההבדל הוא בקורס ובתפקיד. הקורס של פסיכוטכניות, נקרא גם "מאבחנות ראיון", ארוך יותר ומעניין אך התפקיד קצת פחות מעניין.. שוחק מאוד.. וההצבות הן רק ללשכות גיוס. לעומת זאת קורס מאבחנות מחקר הוא קצר אך השירות מעניין יותר וכן ההצבות מאוד מגוונות וניתן להגיע כמעט לכל יחידה/גדוד/בה"ד קיימים. הקורס קצר יחסית מכיוון שיש מגוון רב של תפקידים המתחלקים ב"גדול" לחמישה ענפים מרכזיים (מחקר, מיון, הערכת קצונה בכירה, פיתוח הדרכה ויעוץ ארגוני). לשני קורסי המאבחנות דרושים נתוני איכות גבוהים וכלן אלו בחלט בנות איכותיות. רב הבנות עוברות מיונים לפני הגיוס אך לאחרונה קיים גם מצב להגיע לשני הקורסים הללו ללא מבחנים מוקדמים אלא להגיע ישר מטירונות כלל צה,לית וזאת בשל מחסור בכח אדם לתפקידים הנ"ל. בכל מקרה, לכולן המון המון בהצלחה!!

שנינה

New member
אחלה תפקיד

אז ככה אני התגייסתי לתפקיד הזה לפני חודש ואני יכולה להגיד לך שאני נהנית מאוד! אומנם לומדים המון אבל יש אחלה אנשים בקורס ואחלה סגל. בעיקרון הייתי אומרת לך שאת יכולה לשאול אותי כל מיני שאלות על הקורס אבל יש שתי בעיות אחת היא שאני לא מתחברת לכאן כמעט בגלל שאני בקורס וזה אומר שאני חוזרת כל יום שישי הביתה ודבר שני החומר שאנחנו לומדים הוא סודיץ אז כל מה שנותר לי לאחל לך הוא בהצלחה ואני מבטיחה לך שאת תהני בקורס הזה מאוד.

למעלה