לnubis

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo42.gif

לאלמוג שלום! תודה על הסבלנות, ואני חייבת לציין שהתגעגתי! שסוף סוף היה לי זמן לתרגיל: הרגשתי סוג של כוח שלא יתואר, היכולת לשנות את עצמי במעברים כה חדים בין יבשה(מעוף) למים כה מרגשת,מפחידה ובעיקר לבד. אחרי הכל הרגשה היא שאתה לבד, בדידות - אתה לבד בשמים בדיוק כמו שאתה לבד במים. כמו שנאמר "לבד בפסגה". לסיכום: אני לא רוצה להפסיד את כל החוויה, אבל אני לא רוצה להיות עם זאת בודדה. מה אתה מייעץ? בברכה קולומביה

nubis

New member
קולומביה ../images/Emo13.gif

טוב לשמוע ממך, אני מניח שהעניינים קצת נרגעו ויש לך זמן לנשום. הנושא שאת מעלה הוא אחד הנושאים הסבוכים, אחרי הכול אם את רגע אחד במקום אחר חווה חוויות קוסמיות שאין מה לתאר במילים ורגע אחריו את עם חברה בטלפון זה שינוי פאזה אדיר כי לכי תספרי לחברה את מה שאת לא יכולה לתאר ואיך היא ממקומה הפיזי החברתי יכולה בכלל להבין שמץ ממה שאת מדברת ואז היא אולי תתרחק ממך? ומה היא תספר לחברות האחרות ופתאום תשארי לבד. ואם לא תספרי לה אז את גם ככה בודדה לא? קודם כול! אין שום צורך להתנצל על הרצון שלך ללמוד, לחוות ולחיות את עצמך. את כמובן לא חיבת להיות עצמך את יכולה להיות מישהי אחרת בשביל להשאר בגבולות המקובלים חברתית. מצד שני אין כמו לנשום אוויר פסגות, נקי ומרענן. אך אז את גדלה והמקום שאת נמצאת בו כבר לא מכיל אותך, אך רוצה לשתף בחוויות לחלוק אותם. למרות זאת את עדיין חיה פה בעולם ועדיין הקיום שלך תלוי בחברה שבה את חיה ולכן מה שקורה זה שהשינוי הפנימי גורם לשינוי חיצוני. את פוגשת אנשים חדשים שיבינו ויקבלו אותך כמו שאת, יהיה לך חברים חדשים והקשרים הישנים יתרופפו. דברים שניראו לך חשובים כי הם מקובלים חברתית יאבדו משמעות והעולם הפנימי שלך יכתיב את צעדייך. אם תקחי את כל זה צעד אחרי צעד כלומר צעד אחד רוחני ואחריו צעד פיזי את על הדרך הבטוחה. כשאני בתקופה של הבנות חדשות וגילוים חדשים כמעת כל יום אני עם חבר אחר מבלה ונהנה, דואג שהשורשים שלי ישארו, בתקופות אלו בד"כ אני גם פוגש אנשים חדשים ויוצר קשרים חברתיים חדשים. כלומר הדרך שלי גם לחוות את הפסגות וגם להשאר מחובר לקרקע היא להיות קשוב כי כל חוויה חדשה שמשנה אצלי משהו פותחת את הדלת לאדם חדש שהכנס לחיים שלי. אם אני משאיר את הדלת הזו סגורה אז בכוח (לא מודע) אני מנסה לשנות, להראות או להוכיח לאנשים אחרים פשוט משום שאני רוצה לקבל מהם את מה שאין להם לתת. קחי לך זמן חופשי במקום שקט כנסי להרפייה והתנתקי מעולם היום יום תנסי להעמיק ולמצוא כמה את פתוחה לאנשים חדשים, האם את חברותית ולבבית או קרה וחשדנית במצבים חדשים. אולי שניהם ואם כך אז מתי את לבבית ומתי את קרה? האים היו לך מצבים חברתיים חדשים שדחית על הסף בזמן האחרון כי... מה קורה עם החברות והידידים שלך? הכול כרגיל או שיש שינוי מה את מצפה שהם יתנו לך, האם הצפיות אינן מוגזמות? בהתחשב בכל שאת חווה דברים שמעבר להבנתם. איך את מתגוננת מבחורים שמתחילים איתך האם את ביקורתית צינית? קרה? עוקצנית או פתוחה וזורמת. האם את מסווגת אותם לטיפוסים או מקבלת כל אחד כחוויה אינדיוודואלית? הצעד הבא מכוון לפה לחיים שלך ולהגנות היקרות שלך ששומרות את מבודדות אותך מהאנשים סביבך. קחי לך כמה ימים וסכמי את הגישה החברתית שלך בצורה המקיפה ביותר והכי חשוב אל תבקרי את עצמך קבלי אותך כמו שאת עכשיו בפתיחות
. בברכה אלמוג

yidan

New member
אלמוג

מצאתה את המפה של הצאקרות? אתה מוכן בבקשה לשלוח לי?

jbu

New member
לעידן ולכולם:

עידן אתה יכול למצוא הרבה יותר לך לגוגל (www.google.co.il) ותכתוב chakra או chakra picture

למעלה