לnubis

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo29.gif

לאלמוג שלום! מצטערת שלקח לי קצת יותר מ6 ימים לרשום את מסקנותיי,מקווה שלהבא אני אכתוב בזמן. מסקנותיי מהתרגיל: שלכל דבר בחיים יש את המעגל שלו, הכוונה: בתור דולפין עם הלהקה, זה אני עם הח'ברה (השתבבות,שמחה,זורמת עם כולם), אך,כמו כולם יש את "האני שלי" הפרטי שזה הנץ החג לו בשמים לבד,ויש כמובן את "האני השורד" שזה הנשר. לכולנו יש את "האני" הזה כמובן בדמוי חיה אחרת או זהה,טוב שיש לנו את המעברים החדים ביניהם כך נוכל תמיד לעשות הבדלה . כתבתי לך לא מזמן שדי לבד בשמים,כבר לא. הייתי רוצה כמובן לפתח את החוש השישי שלי את "יכולת הקוסמית" שלי. בברכה קולומביה

nubis

New member
קולומביה ../images/Emo45.gif

המסע דרך שער החיות הסתיים
אך הנתיב ממשיך דרך שער שונה לגמרי שאותו אכנה "שלושת הזקנות". המסע אל שלושת הזקנות הוא אחד מהעתיקים האפשריים לבני אדם ודרכו תפגשי עם סמלים בעלי עוצמה ותבונה נצחית (במונחים אנושיים). עד עכשיו עבדנו דרך סמלים של חיות אשר מיצגים כוחות שזמנם מקביל לקיום האדם וכוחם היחסי בהתאם, לכן לפני שאת מתחילה תפנמי ששלושת הזקנות אינם סמלים ריקים ואף לא סמלי חיות אלה יצוג של כוחות כל כך עתיקים אשר לעומתם הקיום הזמני של האדם הוא לא יותר מנשימה ולכן הדרך היחידה לגשת אליהם הוא בכבוד רב. תרגיל: (כנסי למדיטציה והתכונני למסע) את עומדת ממזרח ליער ירוק עד עצום מימדים, העצים לפנייך הם בני עשרות שנים ומאחוריהם את יודעת שעצים בני מאות ואף אלפי שנים מתקימים ללא הפרעה של בני אדם. השמש מעל היער בצד מערב ולפי מצב השמש את מסיקה כי השעה היא שעת אחר הצהרים המאוחרים. את משנה את צורתך האנושית לצורת עורב, מזנקת לאוויר ועפה לכוון השמש מעל היער אל המערב. אחרי מה שנראה כמו חצי שעה של מעוף בקו ישר אל עבר השמש הזמן הוא זמן שקיעה והשמיים נצבעים בגוונים עוצרי נשימה. מתחתיך את מבחינה בקרחת יער ובקרחת בקתה. עשי כמה סיבובים מסביב לבקתה ונסי לזכור כמה שיותר פרטים האם יש גדר מסביב לבקתה? ממה היא עשויה? ממה הגג שלה עשוי? האם את רואה דברים בחצר? יש אור בחלונות הבקתה? (תשארי כל הזמן באוויר) אחרי שסיימת עופי לכוון מזרח אל הכניסה ליער (לחזור לוקח רבע מהזמן שלקח לך להגיע) שם חזרי לצורתך האנושית, הסתובבי אל השמש ושימי לב שהזמן הוא שוב זמן אחר הצהריים המאוחרים. סיימי את המדיטציה ורישמי את כל הפרטים שאת זוכרת או אם את יכולה לצייר תרשים של הבקתה (וכל מה שמסביב) מהזכרון הרבה יותר טוב. *חשוב!!!* יש לך רק פעם אחת לעשות את המסע בצורה הזו לכן קחי לך זמן שאת מרוכזת וללא הפרעה, חיזרי עם כמה שיותר פרטים וישר בסוף המדיטציה רשמי את הכול. תרשמי את תאור המסע ולפרטי פרטים את הבקתה, אם את מצליחה לצייר את כל הפרטים מהזיכרון (שזה הכי טוב) אני ארצה לראות את זה. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
../images/Emo54.gifלnubis

לאלמוג! אני בהלם! טוטאלי!!! לפני כשנה בערך היה לי בדיוק חלום על התרגיל שלוש הזקנות אני יודעת שקוראים לזה כך,אך אצלי הן הופיעו כעורבים. היה שם אותו יער, אותו זמן,אותה ביקתה.על הגג היו 3 עורבים ואני בחלום עוד ידעתי שאלה לא עורבים שהן יותר מזה,בחלום אני נכנסתי לתוך הביקתה ושם נתנו לבחור בין ערמת זהב,כתר ומפתח ישן ואני בחרתי במפתח ובזה נגמר החלום. כאשר קראתי את התרגיל עברה בי צמרמורת וירדו לי דמעות . ואז תופעה לא פחות מיוחדת כאשר הפנתי את ראשי מזרחה התגלה בפני לדעתי כשניה וחצי יער ענק ירוק מתצפית גבוה.כמו בחלום. הרגשתי כמו כוח עצום יש בי ומאד יהיר,מאד מפחיד. כמובן שאז הייתי חייבת להתקשר לידיד שלי(זה שהזכרתי אותו קודם)וסיפרתי לו הכל.הוא ואני בטוחים ב 100% שברוב הגלגולים שלנו היינו חברים טובים ויש לנו מעין תחושה שהיינו יחד במצרים העתיקה ,תמיד הזכרתי אותך בשם אלמוג והוא אמר לי עוד בהתחלה שהוא מרגיש שהוא מכיר אותך(לא פיזית!)אז הוא הזכיר את הדת השנייה הפחות מוכרת העולם המיצרי העתיק ה - nubis ואני שלא מאמינה בצירופי מיקרים הייתי חייבת לרשוםזאת לך. אני יעשה את התרגיל, אך אני מאד מסוקרנת לדעת מה דעתך על כל זה?! בברכה קולומביה

nubis

New member
../images/Emo13.gif אני ממש מבסוט

החלום כמובן לא היה חלום זו היתה 'חלימה' כלומר זה קרה במציאות האסטרלית המישור שבו כוחות היקום לובשים צורה סמלית. היער היה אותו יער, הזמן היה אותו זמן והביקתה היתה אותה ביקתה משום שהמקום קיים ולמרות שלאנשים שונים יש הבדלי פרטים בחוויה ישנם מאפיינים קבועים המשותפים לכולם. כמו באגדות זומנת לראיון קבלה ניתנה לך האפשרות לבחור בין 3 נתיבים שונים: ערמת הזהב - כוח הנובע מעושר פיזי (חיצוני) כתר - כוח הנובע מסמכות חברתית (חיצוני) מפתח ישן - עוצמה הנובעת מבפנים (בינה) כמובן שזו היתה רק ההתחלה
, הזקנות היו איתך במשך כול השנה הזו מעבירות אותך שיעורים ופותחות בפניך דלתות. בקשר לצרופי מקרים
אני מאמין גדול בצרופי מקרים כל פעם שיש הצתלבות קארמות וקורה צרוף האמון שלי מתחזק. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis

לאלמוג שלום! הרגשה שלי כלפיך היא שאני בטוחה שאתה הדרכת אותי ואת חברי בגלגול קודם. דבר מוזר הוא דברתי עליך קודם עם חברי בטלפוןודמותך בגלגול הקודם עלה מולו כשהוא תיאר לי איך אתה נראה ישר עלתה בפניי אותה דמות ויכולתי להמשיך את התיאור, כמובן שהדבר המם אותנו ולא היינו מסוגלים לדבר במספר דקות, אבל אני מרגישה כלפיך סוג של זיקה,שאני יודעת שזה לא צירוף מקרים שאנו מתכתבים אלא שזה חלק מהגורל שנועד בגלגול הזה! בברכה קולומביה

nubis

New member
יתכן מאוד ../images/Emo13.gif

קרה לי בעבר שהדרכתי בחורה שאותה גם הדרכתי בגלגול אחר וקיים קשר קארמה מסוים בינינו. בברכה אלמוג

nubis

New member
באינטואיציה אני חש

שהייתי עם היעוד של מורה דרך במשך הרבה גלגולים
, לכן יש אנשים שכבר בגלגול אחר הייתי איתם בקשר של מורה דרך יתכן שאפילו בכמה גלגולים. כיוון שזה כבר קרה לי די הרבה אני ידע לזהות את הזרימה התקשורתית של קשר כזה ולםי החוזק שלו אני גם מקבל מושג כללי על גלגולים קודמים שבו היה את אותו קשר. קורה גם שהקשר מאוד קצר כיוון שהקארמה שלי כמורה דרך בקשר הזה הוא מאוד קצר, אני לא יודע עדיין מספיק על מהות הקשר בינינו (כמובן כולל הידיד) אבל אני מאוד סקרן לגלות. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo42.gif

לאלמוג! אני בעצמי לא יודעת מה המהות הקשר בינינו (וכמובן גם הידיד - הרי הכל עובר כרגע דרכי). אני לא יודעת איך זה יתפתח. אולי כל זה הוא בעצם היעוד שלך בחיים, להוביל אנשים,הדרכה ,הקשבה,אולי לא רק בתחום המיסטיקה אלא בכלל. האם אתה "הבחור" שכולם פונים אליו לעצה?,לשפוך את הלב?,"הפסיכולוג" בחברת חבריך? אני יכולה ללמוד מרמת הניסוח כתיבתך שאתה אדם מאד חכם ואף יחודי. אני בהחלט יכולה לשים יד על הלב ולהגיד שלא יצא לי אף פעם להתכתב עם אדם שהוא זר לי לחלוטין ומשום מה אני להרגיש כל כך קירבה אליו,לכן האינטואיציה שלי אומרת שיש לך טון בעבר"הרחוק" שלי וגם בהווה,ולא סתם אני יכולה לשאר שאולי בגלגול אחר לא הספקת ללמד אותי הכל לכן הגורל הפגיש בינינו שוב. לגבי התרגיל עוד לא יצא להיות נינוחה ומוכנה נפשית,מקווה שבקרוב. בברכה קולומביה

למעלה