לnubis

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo13.gif

לאלמוג שלום! לקח לי קצת זמן , אבל אני חושבת שהצלחתי. למה אבל? קרה משהו קצת משונה בזמן שעברתי בשער כנץ , הראות של השתנתה ,ז"א כמו ראייה של מישהו שעומד להתרסק ,אך במקום להתרסק צללתי והראיה שלי כבר לא היתה של נץ אלא כלב -ים או דולפין משהו כזה (מאד מהיר),וכשעלתי(מעל פני המים) חזרתי לראות כאדם כאשר עורב על כתפי (עורב רגיל - לא כמו בחלום) וביד השניה נחת נץ. מה כל זה אומר? בברכה קולומביה

nubis

New member
יש עוד פרטים?

ראית משהו במים? איך זה הרגיש להיות במים? למה עלית מעל פני המים? מה ראית כשעלית? בכול מקרה ה crow הגיע כלומר כלומר עברת לצד השני של השער בהצלחה. אני אפרט בהמשך. בברכה אלמוג

THE gray

New member
אני מקווה...

שאני לא מפריע אבל יש לי שאלה... גם בקורס שאתה עושה וגם בהודעות של קולומביה הם מתארים מצב שכאילו הדמיון השטלת והם רק ישבו וצפו זה ככה או שהם אחראים למה שקרה באופן מודע,לא ברור לי בקטע הזה?

nubis

New member
אני חושב

שזה תלוי באדם שמתרגל. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis

לאלמוג שלום! לשאלות שלך האם ראיתי משהו במים ? התשובה לא, זה היה מאד מהיר . הרגשה היתה של בית , הרגשה הכי חופשית למרות שזה היה מאד מהיר. למה עליתי? אני לא יודעת כנראה אינסטינט . לפני כשנה היה לי חלום חוזר שבו הייתי דולפין הרגשה היתה מאד דומה. אלמוג מה זה אומר כאשר הנץ נחת לי על היד? בברכה קולומביה

nubis

New member
קולומביה ../images/Emo19.gif

השער היווה נקודת מעבר אל תוך יסוד המים הריגשי הישר ממישור האוויר האינטלקטואלי, במבט ראשון זה קצת מפתיע משום שאלו הם יסודות שונים אשר בד"כ לא מסתדרים באותה אשיות (הגיון ורגש). כשיצאת מהמים העורב Crow היה לך כבר על הכתף כלומר הוא היה איתך במים והעורב Crow הוא המדריך לצד השני האפל. אולם בתוך המים היית דולפין הנושא עימו סגולות של חופש, השתובבות וידע על העוצמה הקסומה של יסוד המים, זרימה בלי מחשבה. כשחזרת לאוויר חזרה יכולת הראיה של הפרטים הכי קטנים, חדות המחשבה והמעוף כלומר הנץ. האם את נוטה להיות יותר ריגשית או יותר הגיונית? מחושבת או זורמת? מה את חושבת נכון יותר: לפעול על פי רגשות או על פי ההגיון כלומר מה מוביל אותך לפעול איך תסתכלי על עצמך או איך תרגישי עם זה? כמה את שומרת על גבולות במערכות יחסים (חברויות,זוגיות,משפחתיות) ומה את היית משפרת?
בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis../images/Emo54.gif

לאלמוג אני לא יודעת , מצד אחד כפי שכתבתי בעבר אני מאד אימפולסיבית ואמוציונלית. אבל כמו בנשר אני סבלנית ,ז"א עם אנשים מספיק שפוגעים בי פעם אחת אז אני סבלנית ,מחושבת,קרה ובעיקר נקמנית.אני לא סומכת על אנשים פעמים , יש להם רק הזדמנות אחת. לפעמים אני מרגישה שקיימים בי שאני נשים (אין בהם כל כך ניגודים נהפוכו,יש ביניהן השלמה )כך שאני סלקטיבית בלי מודעות כמעט,ישנם נושאים שבהם אני לגמרי מחושבת ונושאים שבהם אני לגמרי זורמת? מה שבטוח לא משעמם לי(בהומור) בברכה קולומביה

nubis

New member
קולומביה ../images/Emo47.gif היבמולוק

הפני את תשומת לבך לכמה כיווני הסתכלות: * את אומרת שאת לא סומכת על אנשים פעמיים כלומר את נותנת אמון אולי אפילו מפתחת צפיות וכשלא עומדים באמון הזה את מתהפכת. כמה אנשים מצליחים באמת לעמוד בצפיות לאורך זמן? * איך זה אפשרי להכיר אותך באופן אינטימי בלי לפגוע בך, הרי כל עוד לא נפגעת את תחשפי רק צד אחד שלך. האם את אכן מקבלת סיפוק בקשר אינטימי מחשיפת צד אחד שלך בלבד? האם תמיד את נתקעת על הצד ה ביצ'י כשאת נפגעת או שקרו מקרים שבהם קיבלת את המרחב המספיק להתהפך כרצונך בין "קולומביה הביצ'ה" ל "קולומביה התמה". במקרה שלא כנראה שלא היית בקשר הרמוני, קשר שבו קיבלת חופש ביטוי לעצמיותך. האינטואיציה שלי לגבי מה שכתבת היא שאם את מרגישה בך קיום שני נשים שמשלימות אחת את השניה, מתקיימת איזו מידה של חוסר הרמוניה כאשר לפעמים "ביצ'ה" מובילה ולפעמים "תמה" מובילה לפי הסיטואציה. אף אחת מהנשים אינה מקיימת איזון פנימי הדרוש על מנת לבטא את עצמיותך אל מול אדם אחר בצורה מספקת ולכן משהוא מתפספס. אני מנחש שדרך הציור מתאפשר קבלת חופש ביטוי מלא לשני הנשים בלי שצפיות, אמון או הפגעות מצד הנייר ידרשו על מנת להוציא את כולך. תרגיל: דמייני את עצמך עפה גבוה מעל האוקינוס מביטה מעיני נשר (איזה שבא לך באותו יום). אחרי כמה דקות של מעוף את דואה ברכות לתוך האוקינוס ובנקודה שבה את חודרת למים, משתנה הצורה שלך לזו של דולפין. השתובבי בחופשיות חסרת הגבולות שהחוויה הדולפינית מאפשרת וכשתהיי מסופקת , צאי מהמים בחזרה לאוויר הפעם כנץ. חוגי כמה פעמים מעל המיים וסימי את התרגיל. כמו ממקודם חיזרי על התרגיל חמשה ימים וסכמי את החוויה. בברכה אלמוג

L e s t a t

New member
אתה אאוט לגמרי

הולך כאן קורס בתע"ח. להבא, אם אתה לא מבין על מה מדברים - תשאל, אבל בפרטי.

למעלה