לmaaian

אלעדהלר

New member
שחם אותה על המדף

אם אחרי שהריקשה תגיע ל 10 קמ"ש תעשה סיבוב היא מתהפכת בטוח!!

maayan i

New member
למה אתה שלילי

האמן לי, יש לי קצת ניסיון איתה. המנוע שוקל יותר ממחצית ממשקל הרכב, לכן השיקול היה לשים אותו הפוך- כדי לקבל מרכז גובה נמוך ככל האפשר. כל מע´ הרדיו גם כן מותקנת נמוך, ובכלל הרוחב של הגלגלים הקידמיים מאוד גדול. כל זה תורם יחדיו לרכב שלא מתהפך- נקודה. ניסיתי לסובב אותו- כל מהלך הגלגל לשמאל ולימין- בנפרד. התוצאה היית החלקת זנב וסיבסוב של הרכב, אבל הוא לא מתהפך. הוא גם נוסע מהר- לא יודע מהירות ממוצעת, אבל הוא נוסע יותר מהר מ-60 קמ"ש. במקרה של תאונה, שמתי מקל ברזל קטן שמשמש הגנה לחלק האחורי ולספולליר השביר. הוא פועל כמו קפיץ וסופג את האנרגיה. אתם מוזמנים לבוא יום ולראות בעצמכם, או לחילופין אני אבוא למפגש שלכם ויביא אותו. למי יש רעיון איפה אפשר לקנות מצלמת ווידאו שחור לבן קטנה וקלה- אני יודע שיש לטיסנים- האם מוכרים גם בארץ? בידידות- מעין.

maayan i

New member
תיקון קטן

במהירות כמעט מקסימלית הוא מסתבסב, יש לו אחיזת כביש לא רעה, והוא נוסע מהר גם בסיבובים.

אלעדהלר

New member
תעשה לעצמך טובה קנה משהו נורמלי

פעם גם אני הייתי מתעסק בשטויות האלה מרוב שיעמום הבעסה בכלים אלו היא שאין כוח שדוחף את הגלגלים כלומר ההיגוי גרוע השתמשתי במנועים משומשים כמו enya 15 , ו- webra 40 . המנועים של הטיסנים מחזיקים מעמד זמן קצר ביותר בדוק! עד 5 שעות אם אתה רציני בקטע הזה אז אתן לך טיפ מנסיון אישי ארוך אז ככה: קודם כל 4 גלגלים ,הגלגלים האחוריים חייבים להיות רחבים מאוד ומרכז הכובד חייב להיות כמה שיותר קרוב לציר הגלגלים הקדמיים. תושבת המנוע חייבת להיות על ציר וכיוון ההטיה צריך להיות הפוך לכיוון הסיבוב כמו כן ח ו ב ה!! להוסיף ספויילרים ענקיים מעל הציר הקדמי ומעל הציר האחורי ואז ורק אז אולי תקבל מכונית על שלט עם ביצועים בינוניים.

maayan i

New member
תראה

אני לא מתכוון להשקיע גרוש במכונית על שלט, מהסיבה הפשוטה אני מעדיף טיסנים. ויש לי טיסן- יחסית פשוט אבל מהנה. אם אני יכול להשתמש בחלקים של טיסנים שנהרסו למשהו- יופי. חבל לתת למנוע לשבת חסר מעש. ושוב למכונית יש ביצועים לא רעים- אני נהנה ממנה,מה עוד אני יכול לבקש? היא משמשת לי תעסוקה, ומפעילה את התאים האפורים בניסיון לשיפור. אני לא אוהב לקנות הכל, אם אפשר להסתדר לבד- לדעתי עדיף. תראה את יבגני- בנה טיסן משל עצמו, משהו רע בזה? אגב אתה לא יכול לשפוט רק לפי תמונה- תבוא תראה תדבר. בידידות- מעין.

maayan i

New member
אני אסביר (לאחד שיודע לפרגן... )../images/Emo45.gif

הלכתי לACE וקניתי מוטות אורן, מדובר במוטות באורך של 2+ מטר. העלות של כל אחד 2 שקל. קניתי אפוקסי, הגעתי הביתה והעבודה החלה. את כל השלדה בניתי ביום אחד, היום שלפני יום כיפור- רציתי משהו להסיע ביום כיפור... בכל אופן, יש לנו מכשיר לניסור של אלכסון 45 מעלות וישר, כך שחתכתי את המוטות והדבקתי בתחילה בעזרת CA ואח"כ בעזרת האפוקסי. לאחר שראיתי שהוא באמת נוסע, פירקתי הכל וכיסיתי בשכבת לכה, בגלל שרציתי שהוא יראה מעט טוב קניתי ספריי צבע (לצערי הדלק מוריג אותו לאט לאט) וצבעתי. מכוון שהיה לי ניסיון עם המכונית הקודמת, כל השלדה נבנתה ע"מ לחטוף מכות ולא להישבר- היא מאוד קשיחה ועדיין מאוד מאוד קלה. מיד פעם קורה שקורה משתחררת- מתקנים זה לא סיפור. העלות של הגוף כולל הכל (דבקים צבע וכו´) 100 שקל- תראו לי מכונית על שלט שעולה ככה? אז נכון שהיא לא משתווה למכונית בנזין, אבל היא כיפית בכל מקרה.

yair raveh

New member
יש לי הרבה עצות בשבילך... וגם הצעה

גם אני היתחלתי לבנות משהוא דומה חבל"ז אבל עצרתי בגלל הבגריות אבל שלי יותר מתוחכם, יש אצל אבא שלי מחרטה אז ממש חרטתי את המותות של הגלגלים והצירים כמעט מוכנים אז עם תרצה להמשיך את הדגם הרביעי שלך תגיד לי אולי נוכל לשלב את שתיהם. ויצא משהוא פצצה תתקשר עם אתה רוצה 039221429 יאיר נ.ב כיבלתי כמה עצות ממהנדסים של התעשיה האווירית שהיו במפעל של אבי

maayan i

New member
וואלה תודה ../images/Emo13.gif

נכון יצא מפלצתי? במציאות הוא נראה הרבה יותר יפה ומרשים.

maayan i

New member
השאלה

איפה אתה גר. אני מתל-מונד. אם אתה מהאזור אין בעיה. אני יכול לתת לך תוכנית איך בניתי- פחות או יותר, אם אתה רוצה. זה ממש לא מסובך.

maayan i

New member
OK

אנ אתקשר בקרוב, אולי לא היום אבל אני אשתדל, אני מסביר למישהו SWIFT משהו בICQ

yair raveh

New member
אני משתמש גם בצמיגים אחרים

של מכונית בטריות ישנה והמיטלים הם ממש מקפיץ מתוחכם

maayan i

New member
כמוני בעבר

כתבתי שככה עשיתי בתחילה, אבל זה נשבר. איזה מנוע יש לך?

yair raveh

New member
יש לי מנוע 15 ו46

ה-15 נתקע לי ליפני שבועיים ועדיין לא בדקתי למה ו46 עדיין על הטיסן המרוסק

למעלה