זה סיפור מעניין יש לך זמן?
טוב הכל התחיל לפני מספר שנים כאשר חבר טוב אמר לי שהוא ראה אנשים מסיעים אוטו שהם בנו, הוא לא בקטע של הדברים האלה והטיל ספק בקשר ליכולות הטכניות שלי. כעבור שבועיים נחשפה המכונית הראשונה- דור ראשון. בעצם היה מדובר במכונית תוצרת טמייה עם מנוע 10 שהיה מחובר לחלק הקידמי, המכונית יצאה מכלל פעולה שנים רבות לפני מכוון שכל החלק הקידמי נשבר, אני הצלחתי לתקן. לצערי אחרי חודש כל בולמי הזעזועים נשברו- פלסטיק... ע"מ להמשיך עם החלום בניתי מדיקט את החלק הקידמי, הבעיה הייתה שגלגל אחד הסתובב יותר מהשני- דור שני. לאחר מריבה ביני לבין אחי לקחתי את החלקים שלי ובניתי מרכב שלם מדיקט- דור שלישי, גם עברתי באותה הזמנות למנוע שנשאר מהטריינר זכרונו לברכה 25. הרכב היה מצויין, אבל שוב אותה הבעיה עם הגלגלים. החלטתי לוותר על פעולה דומה למכונית, והשתמשתי בגלגל בודד אחורי להיגוי- עובד מצויין- ומשמש את הדור האחרון. לאחר שהלך לעולמו מטוס נוסף בניתי את הדור האחרון-דור רביעי, הפעם מדובר במנוע 42, ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר הלכתי על מנוע הפוך, בדיוק כפי שהיה בטיסן, הרכב נבנה מקורות עץ אורן, כוסה בלק ואז נצבע בכחול (אני רציתי אדום אבל לא היה
). כל הרכב תוכנן לפי המנוע. מקור הפיירוול, ישר מהטיסן (CHAMPION), כך גם הגלגלים הקידמיים. הגלגל האחורי הוא מהטריינר הישן. לאחרונה הכנסתי שיפור קטן נוסף- מתלה אחורי- מגביר את אחיזת הכביש בשיבושים. סה"כ מדובר ברכב חביב (רק לכביש) הוא בעל יכולות טובות- אמנם אי אפשר להשוות לרכב שקונים... הוא יותר רכב דראג, נוסע מהר ואז חוזר מהר. הוא לא מתהפך- פשוט מסתחרר. תן לי כמה דקות אני אסרוק תמונה ואחזור עם תמונה.