POR DIOS יש לו בעיות גם בהבנת הנקרא
דבר ראשון- בשום מקום לא אני ולא אף אחד אחר התווכח עם הרמה שלך בספרדית!!! אף אחד לא אמר שאתה לא יודע ספרדית, אנחנו רק מזכירים לך חזור והזכר שהרבה מהתיקונים שאתה עושה לאנשים הם על דברים שהם לא טעו בהם, הם פשוט מדברים בדיאלקט אחר ממך. אף אחד לא אמר שאתה טועה בדקדוק, רק שהדרך שלך היא לא הדרך היחידה, זה הכל. אה, ושאתה גם לא בדיוק ידידותי ומסביר פנים באיך שאתה מתקן אנשים. דבר שני- אם כבר, אתה זה שניחש על דעת עצמו ש"הגאונים פה", הם "היו בארגנטינה חצי שנה אכלו בשר על האש צפו ב-4 טלנובלות ועכשיו חושבים שהם יודעים ספרדית" ושהם צריכים "קורס רציני" ו"מעמיק". לפי מה החלטת אתה שככה אנשים פה למדו ספרדית? על זה עניתי לך שאני ארגנטינאית בת לארגנטינאים שחייתי בארגנטינה. אגב- אני יודעת גם CASTELLANO וגם ESPAN^OL, אני יודעת את הצורה "שלך" להגיד דברים (למעט ביטויים שהם ייחודיים לספרד, כי רק ביקרתי כמה פעמים בספרד אבל אף פעם לא חייתי שם), רק אין לי שום סיבה הגיונית להשתמש בה, כי אצלי בבית מדברים CASTELLANO. כשהייתי בספרד בקיץ האחרון אף אחד לא זיהה אותי כתיירת מתלהבת שמשחילה כמה מילים בספרדית אלא פשוט שאני דוברת CASTELLANO (למשל בשמירת חפצים שלא היה שום סימן זיהוי לחפצים, שאלתי את הבחורה אם היא בטוחה שהיא תזכור מה שלי, והיא לא ענתה "בטח, את התיירת היחידה", אלא "בטח, את היחידה שמדברת CASTELLANO", ועוד מקרים). וזה ההבדל בינינו- אני יודעת שיש גם דרכים אחרות להגיד את אותו הדבר, לפי המוצא המדוייק של הדובר, ובשבילך, כל דבר שהוא לא זהה במאה אחוז לדיאלקט שלך, הוא "טעות". במובן הזה אני בהחלט מרשה לעצמי להגיד שהספרדית שלי יותר טובה משלך. . אני מציעה שתקרא פעמיים לפני שאתה מתנפל, עושה רושם שאתה משקיע המון מאמץ בלהוכיח לעולם שאתה איש נורא חכם, אבל זה פול גז בניוטרל.