ל - SilentWave (סקר מנחים)

ל - SilentWave (סקר מנחים)

בעבר, נפתחו כאן 2 שרשורים בנושא סקר מנחים, אולם הם נדחקו אחורה, בעקבות הופעת הודעות חדשות. מאחר והנושא חשוב מאוד ורלוונטי תמיד לסטודנטים, ומאחר, שלא כמו באוניברסיטאות אחרות, המשובים שאנו ממלאים על המנחה מגיעים לידי המנחים עצמם ולא ולידי הסטודנטים, כדאי שהנושא יהיה זמין בפורום נהדר זה. המלצתי, לפתוח פינת סקר מנחים בדף הבית של הפורום, אולי אפילו מסווגת עפ"י מסלולים (מדעי החברה, הרוח, מחשבים וכו´...) כך כל משתמש יוכל להמליץ על מנחים מסויימים, להזהיר מאחרים (לצערי, גם זה חשוב!!) ולקבל מידע מסטודנטים אחרים בנוגע למנחים השונים... אפשרי??? אשמח לקבל תגובות....

../images/Emo45.gifהצעה מעולה וחשובה ביותר

מקווה שיתייחסו לכך ברצינות גם הנהלת הפורום וגם הסטודנטים שנכנסים לכאן !

גם אני בין התומכים../images/Emo45.gif

רעיון מצויין, מקווה שתיישמו אותו!!! אני בטוח אתרום מניסיוני, בטוחה שגם האחרים...

SilentWave

New member
אפשר לפתוח שרשור חדש..

אלא אם כן יש לכם רעיון אחר. בתוך הסקרים זה לא כל כך יתאים אני חושב. גל

מירי,

New member
לא אבל יש גם מאמרים וכאלה....

אפשר לעשות מאמר שהוא אוסף של כל ההמלצות או אי המלצות של מרצים!

אולי לא הסברתי את עצמי נכון....

כשהצעתי "סקר מנחים" לא התכוונתי שתהיה מוצגת הרשימה (הארוכה מאוד!!!!!!) של כל מנחי האו"פ ושאנו נדרג אותם, בדומה לסקרים אחרים בפורום... אלא, כמו שגל הציע, לפתוח שרשור חדש, אולי עפ"י מסלולי לימוד, אך שאותו שרשור יהיה זמין תמיד (גישה מדף הבית של הפורום, כמו שמירי הציעה) ולא כעוד הודעה, שסופה להידחק אחורה תוך יום-יומיים. ראיתי שהקפצתם שרשור אחד כזה ל"הודעות הנבחרות", אך הוא עוסק בעיקר במנחים/רכזים מתחום המחשבים/מתמטיקה. בעבר, נפתח שרשור דומה למנחים במדעי החברה (חינוך ופסיכולוגיה), אשר עורר תגובות והתעניינות, אך כאמור הוא נדחק אחורה.. מאחר והנושא רלוונטי תמיד (שלא כמו שאלה ספציפית זו או אחרת, שמשתמש מעלה ומקבל עליה תשובה), כדאי שהשרשור בנושא מנחים יהיה זמין תמיד....

אילילי

New member
אז אפשר להתחיל???

אני יכולה לתרום בעיקר ממה שטרי אצלי במוח (כי יש לי זכרון נוראי לשמות) בסמסטר שהסתיים רק עכשיו למדתי את פסיכולוגיה התפתחותית ולמרות שקורס זה בעל פוטנציאל רב המרצה רוויטל חורש היתה יבשה לחלוטין. כל הדוגמאות שניתנו נלקחו ישר מהספר ולמרות שיש לי נטייה לא לפספס שעורים אני חייבת לציין כי השעורים שלה לא תרמו מאום. לשבת בבית ולקרוא את הפרק מועיל יותר מבזבוז הזמן בכיתה. בקורס מימון לקחתי מורה שזו לו הפעם הראשונה והוא היה דיי נטרלי.לא מוצלח ולא מאכזב.נתן את הנדרש אך לא ממש מעבר. שמו מוטי דהאן. לעומת זאת שמעתי כי חוץ מהרכזת שרון שפרן יש שני מורים מאוד מוצלחים. מנשה שחמון ויובל ניר. מאוד הייתי ממליצה לפנות אליהם כיוון שמבחינתי היה זה הקורס הקשה ביותר בתואר. (סטטיסטית עברו הסמסטר 70% על ממוצע 65-68..לא ממש מעודד) בפסיכולוגיה פיזיולוגית לכו על הרכז כי הוא מקסים ומעביר נפלא את החומר. אל תתקרבו לירדנה שבירו פטישי. הכל כל כך מבולבל אצלה ..פשוט סיוט. אלו השמות העולים בראשי כרגע. המורה לשיטות מחקר ב' היה שחצן אך מעולה רק שאני לא זוכרת את שמו. במיקרו כלכלה היה לי אודי משהו שהיה נהדר (זה היה הקורס הראשון שלי) זהו לבינתיים. אם אזכר בעוד..אציק שוב..

לאילילי......

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה להתחיל בשרשור.... חוצמזה, אם כבר מדברים על המלצות ואזהרות, ראיתי מהודעה אחרת שלך, שאת עתידה ללמוד את הקורס "עמדות ושכנוע" בסמסטר הקרוב. אז, אכן, הקורס בעל פוטנציאל רב להיות מעניין, אבל..... המנחה של הקורס, שרון גרינפלד, היא אחת מהגרועות בהן נתקלתי במהלך לימודיי. כבר 3 סמסטרים שאני שומעת תלונות עליה, מהמון סטודנטים (כולל פניות חוזרות ונשנות לרכזת...) הבעייה היא, שאין מנחה אחר בקורס!!!! אם בכל זאת יש לך אלטרנטיבה, ממליצה בחום לברוח!!! בהצלחה!

SilentWave

New member
אוקיי

נפתח שרשור חדש. איזה תתי קטגוריות הייתם רוצים לראות בה?

כפי שהוצע

לפי מסלולי הלימוד/מגמות מרכזיות אפשר להיעזר באתר תל"ם, בו ישנה חלוקה דומה....

למעלה