ל- S a v e My Soul .

daphnadk

New member
גברתי הנכבדת

לידע הכללי שלך את ממש לא יותר טובה ממנו ! את לא היית בחול אז את לא יודעת דבר ראשון! דבר שני אני אף פעם לא פחדתי בארץ לאומת זאת יש מקומות בחול שאנשים לא יוצאים מהבית אחרי 8 או 9 בערב כי הם פוחדים! אני רוצה לראות אותך עכשיו לוקחת מטוס ועפה לאנשהו! ולגבי צבא - יודעת מה יש הרבה שמתנגדים אבל להם יש סיבות יותר טובות משלך יש! אני לא יגיד לך מה לחשוב אבל לכל הרוחות אנחנו חיים בתוך בועה?! אני אפילו לא יתעמץ להסביר לך ולשכנע אותך סך הכל ...כניראה כולנו נישמח שתעזבי את הארץ

daphnadk

New member
אופס

אולי קצת ניסחפתי..(אני קצת קודחת מחום אז אי אפשר להאשים) אני לא יגיד לך מה לחשוב אבל זה באמת פוגע כשאת מדברת ככה בלי שום ידע את לא מכירה משהו אחר אז את לא יכולה לומר... מודה שאני לא מסכימה איתך אבל בכל מקרה אם נישמעתי גסה או משו אז מצטערת

eynav16

New member
פה אסור לצאת לבבד מהבית בחושך...

וגם ביום זה מסוכן...תלוי איפה

ציקהלה

New member
טקסס יוסטון

ולא מפחיד ביכלל, אני גר באזור רע ביגלל ששכירות עולה פה כלום. לקחתי בחשבון שזה יכול לקרות... אבל לא משנה אלוהים ברא אותי עם שרירים גדולים ויעילים :)

מה חשוב יותר מרצון הפרט?

תפס את עיני הקטע על "יש הרבה שמתנגדים אבל להם יש סיבות יותר טובות משלך", מה זה משנה למה היא לא רוצה? בין אם זה מסיבות פציפיסטיות, אנרכיסטיות, פמיניסטיות, או סתם עצלנות, זאת זכותה. היא לא חייבת לשרת אם היא לא רוצה, לשמוע איזה חתיכת אהבל שלא יכול להרכיב מילים עם יותר משלוש אותיות "מובן?!" במשך שנתיים.

תכ'לס

יש המון דברים גרועים בארץ, שחיתות, חינוך גרוע, כל מה שציינת. אבל מה? אין כמו בארץ. ברצינות. ואני לא מדבר על איזה אידיאולוגיה נעלה שאומרת שהשטח הזה קדוש. מה שאני אוהב בישראל זה שהכל יותר פשוט. הכל באווירה יותר פשוטה. פחות "נוקשה". פה הכל "קר" כזה. קחי לדוגמא את הטרמפים, גם פה אפשר לתפוס טרמפים, אבל האווירה פשוט לא מתאימה לזה. אני מדבר על אנגליה, אין לי מושג איך הדבר במקומות אחרים.

למעלה