ל-RainBird

ל-RainBird

היי ראיתי שאת יודעת לעשות סריקה מאגית ובגלל שאני רק מתחילה בתחום זה אז רציתי שתעשי לי (לחבר שלי) סריקה מאגית, כדי לדעת עליו יותר אז איך אנחנו יכולות כיאלו שאני יתן לך את התמונה שלו?

RainBird

New member
יש לי פין דאמיט. וגם, אלא אם כן זה מקרה חירום ספציפי, אני לא עושה התאמות. ארדן.

מה זה פין דאמיט?

וזה לא מקרה חירום למה קשה לעשות את זה? אני סתם רוצה אבל אם נגיד אני יסים פה תמונה שלו אז תוכלי לעשות?

RainBird

New member
פין = איבר מין זכרי. משמע- אני גבר. דאמיט זה תעתיק של מילה אנגלית שפירושה- "לעזאזל". וזה לא מקרה חירום אז אני לא עושה את זה. למה? סתם כי האנרגיות שלי הולכות על דברים יותר חשובים. והמילה היא "אשים". השיטה הלימודית של לכתוב לפי שמיעה ממש גרועה בעברית.

Swicca

New member
X-D

אני מוכרח לציין שאין לי מה להוסיף כאן, אבל ממש אהבתי התגובה.

אהה טוב

חחח... איך לכולם יש מה להגיד סליחה על הבלבול אז אם יהיה לי מקרה חירום אני יגיד לך חוצמזה רציתי שתעשה לי סריקה כי בזמן האחרון אנחנו מתרחקים אז...

ToryMaster

New member
אל תקשיבי לארדן, שופינג זה לא כיף

אוכל, במובן של להכין אותו, זה תמיד עוזר לי. חוצמזה, לנסות ולהגיד לעצמך מה הדברים הטובים בפרידה. אבל קודם כל, צריך להרשות לעצמך לבכות ולהרגיש את הכאב, ולזכור שזה גלגל החיים [בלה בלה בלה]

וואו

תודה על העצות אבל אני נפרדצי ממנו כי הרגשתי שאני כבר לא אוהבת אותו או מאוהבת בו אלא במישהו אחר

ToryMaster

New member
למען האמת

אם תשימי פה תמונה שלו, אני אאלץ למחוק אותה, כי זה נקרא אאוטינג וזה לא חוקי, תקנון הפורום לרשותך. את צריכה להבין שכל הפעולות האלו דורשות זמן, מאמץ והרבה מאוד אנרגיות, יש מכשפות רבות שיעדיפו לשמור את האנרגיות האלו למקרי חירום, או לדברים חשובים במיוחד. מבינה?

neophile

New member
האם ידעתם

כי בחלק מהתמונות אפרודיטה מופיעה עם שפם?

RainBird

New member
ועם צלוליטיס. מה הנקודה? שמוקד היופי והמשיכה משתנה בתקופות? זה ברור.

neophile

New member
מה הקשר ליופי ומשיכה?

יש לזה משמעות איזוטרית זה הופך אותה לדו מינית, ויש לך את ההרמפרודיטה (לפי הקבלה ההרמטית - ספירות נצח והוד)

RainBird

New member
יש לזה משמעות בסיסית. מושג היופי אז הוא לא בהכרח אותו הדבר היום. לא הכל היה קשור לקונספירציות של כתות מאגיות ניסתרות ולאנדרוגינוס האלכימאי.

ToryMaster

New member
כן, נמחקו כאן הודעות

כן, אני יודעת שזה לא מוצא חן בעיניכם וכן, אני יציבה בהחלטתי ומתחרטת שלא התקבלה קודם לכן. שימו לב, בתקנון הפורום מצוין בבהירות שהודעות פוגעניות ימחקו, זה כולל הודעות המתיחסות לאלוהות איתה בוחר האדם לעבוד, אפשר לקיים דיונים בוגרים וחכמים בלי לרדת אחד על השני, באמת.

neophile

New member
לא קראת?

הרוע תמיד הורס את עצמו עד שמגיע כאוס . מי אמר את זה ? זיפנב?

למעלה