ל NewUser4

be_roo

New member
ליחס לגולש וירטואלי יכולת לקחת לך

את הרשיון זה באמת מגוחך.

8-AN

New member
ה' תתבגרו כולכם ראבק!

מה אתם רוצים מהבחור... ואם הוא באמת רוצה שלכמה אנשים לא יהיה רשיון זה בסדר גמור מבחינתי ובכל יום כמעט של נסיעה אם הייתה לי אפשרות הייתי לוקח לאנשים רשיונות... אבל זה לא ככה והוא לא מכיר אתכם ולא אכפת לו מכם אז חלאס להטפל אליו.

NewUser4

New member
לא הגזמת?

אני סה"כ כתבתי את כל שידוע לי בעניין. בנוסף המלצתי כיצד אני חושב שכדאי לנהוג (המלצה, אתה לא חייב). הבעיה היחידה שהייתה לי היא שאתם כותבים כאן דברים שאינם מבוססים (כלומר, דברים שאתם, בעלי הידע המשפטי הרב והבקיאות בנבכי הבירוקרטיה ברשות הרישוי, יודעים היטב). עקב כתיבה זו של דברים בלתי מבוססים שמסתמכים על רגשותיכם בעיקר אתם יכולים לפגוע באנשים שלא מעוניינים להסתכן, אולם אתם גורמים להם לפעול כך מכיוון שהם שמחים לשמוע עצה שנשמעת מאוד בטוחה בעצמה. לכן, המלצתי האישית היא עבור אותם אלה שאינם מתכוונים להסתכן, וגם הסברתי בעבר בדיוק מה הסיכון ומה כדאי לעשות ולמה כדאי לעשות את זה. זכותך לעשות מה שאתה רוצה. רק אל תגיד לאחרים לעשות את זה בבטחון שלא יקרה להם כלום ואחרי כל לימודי המשפטים שלך החלטת שגם במשפט הם יצאו בסדר.

gold ayelet

New member
לא הבנתי ! מישהו מוכן להסביר לי?

אתם אומרים שמי שעכשיו מוציא רישיון ישר מביאים לו רישיון מפלסטיק בלי שכתוב שהוא צריך מלווה? והשר מאיר שטרית אמר שזה תקף? איך זה הגיוני?

../images/Emo45.gif מסכים לפחות עם סעיף 1

חשוב לפחות בנסיעות הראשונות להתנסות ולהיות עם נהג שיכול לעזור במצבים קצת מורכבים מיכוון שעד היום המורה עזר במצבים כאלה והניסיון של נהג עם 0 שעות אכן קטן ויכול להיות מגבלה ומכשול. בהצלחה לכולם ועשו טובה לכולם סעו בזהירות.

למעלה