ל NewUser4

oren666

New member
ל NewUser4

אני רואה שאתה כותב בכמה פורומים שמהיום כבר לא מדפיסים רשיונות בלי מלווה. לשמחתי אני היום הספקתי והחלפתי בבוקר את הרשיון. ואם תרים טלפון למשרד הרישוי תגלה שהחוק נשאר כמו שהוא ואפשר ללכת חופשי להחליף.

joy4ever

New member
לא הבנתי..

אפשר לקבל את הרשיון (מפלסטיק) ישר כשעוברים או אחרי 3 חודשי המלווה?

oren666

New member
לא...

אתה מקבל רשיון זמני(נייר) הולך למשרד הרישוי והם מדפיסים לך אחד חדש בלי מלוה.

NewUser4

New member
בנוגע לעניין הזה.

לגבי הדפסת רשיונות זה מוזר. ההוראה הייתה שלא לעשות את ההחלפה הזאת יותר. לגבי העניין עצמו. אני ממליץ להמשיך לנסוע עם מלווה משתי סיבות: 1. הנהיגה עם מלווה הינה דבר חשוב מאוד והכרחי ביותר. אדם אשר לו 0 דקות נהיגה בכביש ברכב 02 (ולא, אופנוע וטרקטורון ממש לא דומים לרכב בסגנון הנהיגה וכד') ונסיון ששואף לאפס, מומלץ לנהוג עם מלווה ולתרגל מצבי נהיגה שונים. 2. אתה יכול למצוא את עצמך מקבל דו"ח משוטר ואז מגיע למצב בו אתה צריך להתחיל להתכתש בבית משפט כדי לצאת זכאי. כמובן שללא עו"ד הסיכוי שלך לצאת זכאי קטן בהרבה (דבר שעולה לא מעט כסף), וכמובן אין ערבים לכך שאכן תצא זכאי.

W R X

New member
איך בית המשפט יכול לטעון נגד

פעולה (אולי טעות במקרה הזה) שעשה משרד הרישוי? ועוד להאשים את האזרח עליה. הרי מי שצריך לתת את הדין על זה הוא משרד הרישוי. משרד הרישוי נתן לי את האופציה, אני משתמש בה מבחינתי הוא החוק והוא זה שמיצג אותו. עשו פאשלה? שהם ישלמו עליה.

W R X

New member
זה לא שאני הולך לאופיס דיפו

בשביל להדפיס רשיון חדש, מבחינה משפטית זאת אשמתם המלאה. תשאל כל עורך דין.

NewUser4

New member
קוראים לזה "ראש קטן".

חבל רק שאתה תמצא את עצמך בבוץ אם תפעל כמו שאתה רוצה וחושב לנכון. וכן, שאלתי עורך דין המתמחה בתחום. רק עשה טובה, אל תתן לאנשים עצות בבטחון שכזה, אח"כ הם ימצאו עצמם בבעיה קשה כי הם מעדיפים להאמין למה שנשמע להם יותר טוב.

W R X

New member
חבל לך על הזמן והמאמץ

היה ראיון בחדשות ביום חמישי ושר התחבורה מאיר שטרית בכבודו ובעצמו אמר שזה תקף לחלוטין עד ולכשזה ישונה. אז תשלים עם העובדה שאתה טועה ושב בשקט.

W R X

New member
לא קוראים לזה "ראש קטן"

אלא טעות של הממסד.. מאיפה אני אמור לדעת שזאת טעות?! אם רשום לי ברשיון חייב מלווה עד XX/XX/XXXX אז אולי גם זה טעות??? שאני אלך לבדוק את זה שבעצם המלווה הוא חצי שנה? או שאולי בכלל לא מגיע לי רשיון והטסטר טעה.

W R X

New member
בנוסף שר התחבורה מאיר שטרית

בכבודו ובעצמו אמר בראיון לחדשות שזה תקף לחלוטין עד שזה ישונה.

NewUser4

New member
אני את מה שיש לי להגיד אמרתי

אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אבל אם במקרה תמצא את עצמך נגד כתב אישום, אל תגיד שלא אמרו לך להזהר.

oren666

New member
זה די ברור שאתה אומר מה שאתה אומר

אולי כי אתה חושב שמלווה זה ממש חשוב ואתה רוצה "להפחיד" ילדים, או מכל סיבה אחרת שלא ברורה לי. אבל די ברור שאף שוטר לא יעשה כלום במיוחד במקרה כזה שמשרד הרישוי הוא זה שמדפיס לך את הרשיון.

be_roo

New member
ברור!

הוא גם הלך ובירר עם עו"ד ועם הרשויות והקדיש מזמנו להביא לכם את המידע הנ"ל, רק כדי שהוא יוכל לפהחיד אתכם, זו מטרתו בחיים.

W R X

New member
בוא לא נתמם.. יש גם נימה אישית!

דבר שני.. מילה של שר בממשלה מול מילה של חבר פורום..

W R X

New member
בכל מקרה

טחנו את הנושא מכל כיוון וצד אפשרי. כל אחד יעשה כטוב בעיניו, בהצלחה!

be_roo

New member
פרט לנסיון לתת מידע

והמלצות לזהירות בקבלת החלטות לא מצאתי שום נימה אישית. אתה יכול להיות בטוח שמה שלא יקרה, בין שתנהג ובין שלא, בין שיתפסו אותך ובין שלא, בין שיעשו נגדך משהו ובין שלא, הוא ישן טוב בלילה. במקום להגיד "תודה, לקחת י לתשומת ליבי", אתם נלחמים כאילו הוא מנסה לקחת לכם את הרשיון מהיד.

oren666

New member
להגיד לך תאמת....

יש פה באמת הרגשה כאילו מנסים לקחת לי את הרשיון מהיד. אין לי שום דבר אישי נגדו ולא התכוונתי לדבר רע כשאמרתי שהוא עושה את זה כדי להפחיד. אני מבין את הדאגה שלו וכל הכבוד לו על זה אבל עדיין, לא צריך להגיד דברים סתם וללכת בכח ולנסות לשנות את החוק. זה מה שגורם להרגשה שלוקחים לי את הרשיון מהיד.

למעלה