ל matth ומולוקו: עוד תדעו למה השואה

kk221

New member
אני מעריץ את הקורנפלקס

מי שלא מאמין בו הקורנפלקס יגרום לו שלעולם לא יהנה מארוחת הבוקר שלו. הקרונפלקס הוא נקמן וחסר עכבות. הזהרו מהקורנפלקס!!!

Matth

New member
סוף כל סוף דברי חכמה !

אמרתי לך לנצח שזה רק עניין של זמן עד שכולם יאמינו ויקבלו את האמת האחת הבלתי מעורערת הלא היא אמת הקורנפלקס- כדאי לך לשנות את דרכיך הטועות ולאמץ אותה מהר- עוד לא מאוחר- שלא תיתחרט ביום הדין הנורא של הקורנפלקס הכל יכול !!

ל נ צ ח

New member
אתה מזכיר לי בדיחה ../images/Emo6.gif

בחולות המדבר עדר פילים(300 בערך) ושתי עכברים התערבו ביניהם תחרות ריצה מי מהם או העכברים או הפילים יגיעו ראשונים לקו הגמר הוא מקור מים במרחק של כ 500 מטר מהם. כמוסכם מראש פיל זקן שלא השתתף בתחרות הרים מעלה את ההדק שלו, והם מזנקים. לאחר כ 100 מטר בשיא הריצה בחולות המדבר, מסובב לרגע העכבר את ראשו לאחור ואומר לחברו: << וואווו... תראה כמה אבק שנינו השארנו מאחור. ב'נת זאת ברוך ?

Matth

New member
יופי לפחות אתה מקבל את זה

שאתה למעשה העכבר בכל סיפור הזה.....
אבל זה בסדר כי גם להיות מאחורי האבק של הקונפרלקס זה כבוד !

Matth

New member
הנה פשרה

האמת שלך נכונה לחלוטין אבל...... רק-בעולם פוסטמודרניסטי........

ל נ צ ח

New member
Matth , על האהבה אני מדבר

אהבת אלוהים אהבת החיים אהבת הבריות היא האהבה אני בן אדם אוהב Matth העניין הוא שלא תמיד אותו,אותי כולם מבינים, הבנתך את אלוהים זה עניין של זמן קרב המועד שאתה וכולם לא רק שיבינו, אלה ידעו דרכי את האלוהים. אינך חייב להסכים לכל אשר אומר לך אך בכדי שבבוא היום לא תהיה בין האחרונים לדעת, אני כאן (מקום בו בחר עבורי האלוהים)משמיע אותם דבריי שעיקרם באמרותיי כולל אלה על השואה. בבוא היום(וזה קרוב) כאשר אהיה מוכן לכך, הביע הסכמתי ויראיינו אותי באמצעי התקשורת, אז ידידי כבר לא יהיה בך שום ספק בקשר לאמת שממני. בקשר לאיוב ידידי, אינך חייב כעת להאמין, איוב זה אני חיי כמשל. גם זאת הבהיר בהקדם. אוהב לנצח, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * כך

למעלה