ל matth ומולוקו: עוד תדעו למה השואה

ל נ צ ח

New member
ל matth ומולוקו: עוד תדעו למה השואה

ושהיא הייתה ותהייה שוב ושוב בגללכם בגלל כל אדם זאת בוודאות תדעו גם אתם ובקרוב. בינתיים תסתפקו ממקצת הדברים האלה שנאמרו על השואה בפורום פילוסופיה לשעבר שהיה בוואלה: _________________________ 0 הוא מספר סופי שלם, 1 הוא מספר סופי שלם. 25/5/2001 9:23 שפי. ----------------------- 0.00033333 הוא שבר ולפיכך אינו סופי וכמובן גם לא שלם. מי משניהם הוא אלוהיך. ב.מדוע שלם הוא בהכרח מוסרי. היטלר היה רשע שלם ולכן גם מוסרי. אבל טרזן זה כבר דבר אחר. כי הוא מבין קופים. שכחתי הכתובת. חישוביך מטעים מהיסוד שפי,היטלר ליקיריו היה איש טוב 25/5/2001 13:11 לנצח ----------------------- לא חישוביו אלא טיעוניו חדים כסכין המשובחת. 25/5/2001 16:29 meirp ----------------------- לא הבינות, נצח. מותר. הנה אתה מוכיח שגם ה-1 שקול ל- 0 . תגיד לשפי שהוא אשם בהופעתו של היטלר וחסל. ואני נושא באשמת השואה. ואתה מייצג את אלוהים שהיה אבל נחבא מסיבותיו. אני אומר לך דבר מה קשה, מגיע לך. אם אכן היה האלוהים קיים בשואה והיה נופל בידי הגרמנים - הם היו שורפים אותו כאחד האדם, יחד עם ספריו ופרשניו. בארובה לא שמים לב בהבדל גוון העשן. וילד קטן היה מורה באצבע ואומר לאביו החורש בשלווה את שדהו המוריק: הנה, עתה התעופפה בארובה פיסת ענן של האלוהים. כי בשבילי עלו בארובות המעשנות השמימה אנשים תמים יחד עם האלוהים. ובשמים אף אחד לא קיבל צרבת או אפילו התעטש. פצפוץ זרדים קל ואתה עשן. מאיר ----------------------- כאן אתה טועה בגדול מאיר,א) שפי כן חישב במוחו היטלר 25/5/2001 23:4 לנצח [email protected] ----------------------- כרשע שלם, ב) לידיעתך אלוהים שהגביל מגביל ולעולמים יגביל עצמו למעננו כן חווה בנפשו את נוראות ייסורי השואה הגהינום ולידיעתך מאיר ותקשיב טוב טוב, וכי אני חותם על זה והדבר הוא * ש כל נספי השואה חיים מאז לקראת סיום השואה כאן אתנו בגוף המשיח שעדיין ולא לזמן רב הוא כבמסתר פניו מכולם
*
|s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

Matth

New member
../images/Emo46.gif?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?../images/Emo46.gif

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס לשטות שפלטת כן עכשיו. ראשית, לא ברור לי מה השרשרור העלוב הזה של סטטיסטיקה למסטולים מתחילים אמור להביע. אתם יושבים ועושים לכם כל מיני חישובים חסרי טעם וערך שאתם מנסים להוכיח כל מני דברים שלא קשורים לכך בכלל- אבל ניחא- כבר מזמן קלטתי שמדע ורציונליות הם לא הצד החזק שלך לנצח... רק חבל שאתה מנסה להמשיך לדבר בשמם ו"להוכיח" לכולנו מדעית כל מני דברים שבקושי ניתן להתייחס אליהם במסגרת האמונה, אבל שוב אני לא מצפה ממך ליותר. מעבר לכך, אני מאוד אשמח אם לא תדבר יותר על השואה בכלל- שכן דיעותיך [או מה שאפשר להבין מהם] מקוממות, אני באמת לא רוצה להיכנס שוב לויכוח של אלוהים בשואה וכל השטות של הסתר הפנים. אבל אירוע מסוג זה הוא בדיוק ההוכחה לטיפשותם ןלעיוולתם של בני האדם שגם אחרי טראומה כזו- עדיין מפחדים לשאול את אלוהים שאלות נוקבות ומנסים להתחבא מאחורי המשיח. מעבר לכך, בשביל לא ליצור סתם מהומה- אני אבחר להאמין שלא התכוונת באמת לומר שהשואה תשוב ותקרה בגללי בגלל מולקו ובגלל אנשים כמותינו- פשוט לא הגיוני שבאמת התכוונת לזה- אז כנראה לא הבנתי אותך והכי מרגיז- זה השטות שכתבת בסוך על כך ש" כל נספי השואה חיים מאז לקראת סיום השואה, כאן אתנו בגוף המשיח- המסתיר פניו בלה בלה בלה בלה בלה.." אז אני רוצה שתכניס לך את זה טוב טוב לראש- גם לי הייתה משפחה שם - ולא היא לא חייה היום- היא לא בשום "גוף משיח" מזוין והיא לא בשום "הסתר פנים" היא כלום היום, מתה, נעלמה מהעולם, נשחטה, נשרפה התפזרה עם הרוח, נמחתה סתם כך באכזריות וללא סיבה ללא עוול בכפיהם- אז אם אתה חושב שהסתר הפנים המזוין שלך אמור לנחם אותי ולהצדיק לי את הזוועה הזו- אתה פאקינג טועה, אין פה שום תעלומה גדולה- פשוט בני אדם רעים שעשו מה שהתחשק להם מבלי שאף אחד עצר בעדם ומבלי שנתנו אח"כ דין וחשבון אמיתי- היה כאן פשוט עולם ניהיליסטי ריק מערכים וריק מהשגחה אלוהית שבו בני האדם עשו כל שעלה על דעתם ולא שילמו על כך את המחיר- אז מי יחזיר לי את משפחתי- הגימטריות והסטטיסיקות המזוינות שלך ? מי תן לי נחמה לגבי הצדק- הנאצים שחיו אח"כ בארגנטינה עד גיל 90 כמיליונרים או כל המפעלים והמוסדות שנהנו מרכושם ושיתפו פעולה עם הנאצים בזמן המלחמה והיום מנהלים תאגידים של מיליארד דולר ומשפיעים על כל הנעשה מסביב ? או כל האנשים שעמדו מהצד ולא עשו דבר- כן אני בטוח שכל אלה ממש שילמו את המחירו סבלו אח"כ לנצח נכון ? אז זהו שלא - לא יעזור לך צדיק ורע לו ורשע וטוב לו, ובסוף כולם סתם כך מתים, "זהו "הנס של המוות" רגע אחד אה ייצור חיי מלא מחשבה חכמה וחיות, ושניה אח"כ אתה סתם כך מת אתה חפץ אתה כלום ואפילו לא זה. זה כל מה שיש בעולם הזה, הוא פשוט חסר תקנה והנה אתה במקום לנסות באמת לשנות משהו כאן ועכשיו- אתה בורח לי למשיח שלך ולעולם של האנשים המתים שלך ומצפה ששם אמצא את יהבי -לא ולא - לא זו היא ממלכתי ולא משם תבוא גאולתי ! [ועוד לבוא אח"כ ולהאשים אותנו........] לכן בקיצור- מבחינת התייחסות לשואה אתה יכול לקחת את כל התיקונים והמשיחים והגימטריות שלך ולדחוף אותם אתה יודע לאן !! כי בתחום הזה באמת אין לך מושג על מה אתה מדבר- ופה זה לא סתם פטפוטי סרק מטפיזיים על אלוהים והאינסוף וכל התיאוריות התמהוניות שלך שסתם כך לא אכפת לי לשמוע- פה זה עניין קיומי,רגשי מהמהדרגה הראשונה ואין פה מקום לקשקושים המטפיזיים שלך !! מספיק- הגזמת !

ל נ צ ח

New member
א) הבנתך לנקרא לא מי יודע מה. ב)

אתה מולקו ו כל אדם אחראים לשואה. כל אדם זה כולל אותי ברור? ג) "החישובים חסרי טעם" כדבריך לא היו ממני וזה ברור. ולכן איני מנסה להוכיח לכם מדעית.כפיש? שמי מופיע לפני תגובותיי שלי להם ואני עומד לאחר כל מילה שבהן תגובותיי שלי בלבד. כפיש? ד) כן, כולנו חוטאים כולנו נושלך לגיהינום וכולנו ניוושע משם וזה לאחר שנשלם המחיר הגבוהה עבור החיים בהם נחטא בחיים גם נמשיך לשלם (בקטן)על חוויותינו בהם. לעולמים שילמנו ונשלם את חובותינו לחיים בעולם המוות נשלם המחיר הגבוהה ביותר בעולם-החיים נשלם המחיר הנמוך ו ה) בדיוק כמו שאמרתי: * ש כל נספי השואה חיים מאז לקראת סיום השואה כאן אתנו בגוף המשיח שעדיין ולא לזמן רב הוא כבמסתר פניו מכולם * ו) איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת ז) תרגע ידידי, תרגע, מעולם לא חהבטיחו לך וכולם גן של שושנים.

Green mnm

New member
אתה יודע, כל פעם שאני רק מתחילה

לקרוא תגובה שלך, אני מתרתחת. אתה יודע למה? כי הנחות היסוד שלך לכל דבר שאתה מנסה להגיד כאן חסרות בסיס. אני מרגישה שאתה מנסה לשכנע אותי ואת שאר חברי הפורום שאלוהים הוא החוק היחיד ושכולנו טיפשים עד שנמצא את הדרך אל ההארה = לשים כיפה, ללכת לבית כנסת כל יום שישי ושבת ולא לאכול במקדונלדס כי הם לא כשרים. אז בוא אני אסביר לך משהו, מטרת הפורום כאן היא לדון בכל נושא הקשור לפילוסופיה. התשובה שלך לכל שאלה שנשאלת כאן היא אלוהים. לפי מיטב זכרוני (ותאמין לי, עדיין לא התחילו להמחק לי תאים אפורים) קיים פורום בנושא אתיאיזם ודת, שאני מאמינה שיש שם אנשים שישתוקקו לתשובות כמו שאתה נותן. ואם זה לא מספק אותך, אתה תמיד יכול להציק לילדים קטנים ברחוב ולהציע להם להניח תפילין כי אמונה לא עולה כסף.

Green mnm

New member
לא נראה לי שזה הפתרון.

אתה מצליח לעצבן גם כשאני משתרעת על הכסא הגדול והנח שלי מול המחשב. לא נראה לי שיש לך עתיד בלחרוז חרוזים.

ל נ צ ח

New member
המשפט הראשון שלך נכון,השני מעיוורון

של כסיל. הנה האמת עליי שלא כבעיני כסיל"חכמולוג"
לנצח –סקרו שינקין * ו 17:51 | 30/12/03 יש להכניס לשיעורי החובה בבתי הספר,במכללות, בפו"מ את תורתו של לנצח. הגיע הזמן לסקר בריא. דעתו של ד'ר אשר עידן מפורום "עתידנות"( IOL: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ לרועי, לבלובוי, ללו-טק, ללנצח: דת ועתידנות 7/9/1999 18:46 -------------------- ללו-טק, לבלובוי, בתשובתי לרועי תמצאו תשובה גם לגבי הרלוונטיות של הדת להבנת העתיד. רועי, חלק נכבד משתתפי הפורום רואים את העולם במשקפיים מדעיות-מודרניות שמבטלים דרכים אלטרנטיביות לראיית העולם. "לנצח" הוא אדם שרואה את העולם במשקפיים דתיות-מסורתיות .על אף שהוא מגזים קצת במספר הרב של תגובותיו, הוא מאוד חשוב לכל מי שרוצה לרכוש כלי חיזוי ועתידנות. למה? זאת משום שכדי להבין שינוי, צריך להיות מסוגל להבין את השונה (הזר, החי-זר, האחר). אני חוזר: הבנת השוני היא המפתח להבנת השינוי. זאת משום שהעולם הדיגיטאלי שונה לחלוטין מכל מה שגדלנו עליו כמודרניים-מדעיים. אני דוקא מאמין ללנצח 13/12/2000 1:12 שי מצפה לנצח, לא רק (הכי) עגול, לטעמי גם (הכי) קוהרנטי בין כל הכותבים. יוסי_אב 16/9/2000 21:3 [email protected] ----------------------- זה שאיני מגיב לכל הודעותיך אינו אומר שאיני מבין על בוריו את המסר שלך נקו-לנצח 1שינקין 07:53 | 15/01/04 נקו שלום. מעריך את פועלך, אולם לא יתכן שהחסימות והמחיקות יהיו מכוונות כנגד אדם אחד שנוי במחלוקת אולם מוחזק כגאון הדור. להערכתי המדובר בתגובה ללא הצדק סביר ,במידה העולה על הנדרש,ללא שימוע. למי מפריע שלדעתי יש לשנות את שמו של רח' דיזינגוף ללנצח. מציע סדרת חינוך. למי שלא מתאים -שלא יגיב. adi_navon 4/03/02 03:07 _ האם אני יכולה להביא את ערוצי התקשורת לפגישה איתך ? שאלתי ובקשתי ... אריאל כהן 3/12/2000 13:20 [email protected] - --------------- אתה דמות מופלאה בעיניי . מכל אנשי הפורום הזה - הייתי חפץ לראותך . ודווקא משום כך בקשתי היא - שתגדיר את עצמך . ---------------------------------- לנצח, איש מידות אתה 10/9/2000 20:5 עמנואל הלפרין [email protected] --------------------- עלץ ליבי בקירבי לראות בך אדם שחוש הביקורת העצמית שלו מפותח. הדבר שווה לי יותר מכל התנצלות. אני גא בך ידידי. ---------------------------------- וואו!!! 12/12/2000 21:23 נועם1234 [email protected] ---------------------------------- מאת: עדי נבון תאריך 12/02/2002 שעה: 02:36 מאמינה בך באמונה מלאה. אוהבת מאוד, עדי )ומהדיון על הכאוס ואנטי כאוס בפורום "פילוסופיה" ב IOL המנהל: עמנואל הלפרין (לא מהטלביזיה( : כאוס ואנטי כאוס הם מצבים בייש, והיש הוא האלוהים 23/12/2000 20:10 לנצח [email protected] ----------------------- ז"א * ההכל * ללא יוצא מהכלל וזה כולל בוודאי את ה"אין" שכמו שכבר הסברתי זה מכבר, האין זה משהו ומשהו זה דבר ודבר זה * יש *. וכל זה כאמור אחד הוא והאחד הזה הוא * האלוהים * שבוע טוב * _____* ל נ צ ח * _____ * בלו, כאוס ואנטי כאוס 23/12/2000 14:29 עמנואל הלפרין [email protected] ----------------------- לעניות דעתי אי אפשר שלא להקביל להגדרת הכאוס את האנטי כאוס שבא בעקבותיו. העובדה שהכאוס מתאפס ומסתדר לתבניות קוהרנטיות, היא עובדה שעשוייה להוליך אותנו למסקנה שבכאוס הוא תהליך בדרך לאנטי כאוס וחוזר חלילה. מזכיר גם את ההגדרות המקבילות כמו לידה ומוות, בניה והרס, אי סדר וסדר שלכולם יאה ההגדרה וחוזר חלילה.... -------------- --------------------------------------------------------------------- עמנואל, עם שיגור הודעתך שלעיל, זכית בתואר "יקיר לנצח"! 23/12/2000 15:20 יוסי_אב [email protected] ----------------------- ואיני מזלזל כלל בתואר זה. נהפוך הוא: לנצח היקר הוא אחד הכותבים המבריקים ביותר כאן, למי שמבינו, גם אם לא מקבל את תורתו... )ועל זה הוא יאמר: "אל תדאג, יוסי. סוף דבר הכל נשמע. גם אתה, על אף איטיותך המרגיזה לפעמים, עוד תבין בסוף ותקבל את התורה ואת נושא דברה..." נכון - לנצח? (. תיאוריית "חוזר חלילה" היא מעיקרי משנתו של לנצח, אם כי בסקלות זמן גדולות בהרבה... שלכם, יוסי ---------------------------- יוסי, איני סבור שניתנה לי הזכות לכוון לדעת גדולים 23/12/2000 17:8 עמנואל הלפרין [email protected] ----------------------- משמע להיות בדעה של לנצח. הו לנצח, אתה אדם מופלא 28/12/2000 22:27 blueboy [email protected] ----------------------- לפחות נופלת בחלקי הזכות להכיר אנשים כמותך. מאת:עדי נבון 5/03/02 12:24 מפחיד כמה שאתה צודק מאת : duvshy ([email protected]) נושא : לנצח, אתה סמל ודוגמא בס"ד. לנצח היקר. אתה סמל ודוגמא לאומץ לב ופתיחות לשים דברים על השולחן, להוציא החוצה משקעים ולהיפטר מהם לנצח, כדי להמשיך לחיות באושר. מאת: bankok תאריך: 20/3/01 שעה: 18:10 בן עמי הוא מהמבריקים כן מהמבריקים שבמפרשי התנך המודרני- לדורותם מאת: עדי נבון תאריך: 29/07/2001 שעה: 06:12 לנצח יקר שלי, מה שלומך איש ? אני כל כך אוהבת את התשובות שלך ! קצרות, קולעות ובלתי ניתנות לערעור. נענע פורומים http://forums.nana.co.il תאריך : 09/08/2001 18:10:43 מאת : duvshy ([email protected]) נושא : בואו נסכם ונסיים את הנושא בתגובה ל: א) אינני כותב נגד חב"ד אלא בעד! (בן עמי *לנצח*) ההודעה שלי היא: ...... כעת, לבן עמי לנצח, ידידנו היקר והנכבד: מי שלא מכיר אותך ולא מקיים את הזהירות הנדרשת כלפי חכמים, עלול למצוא שהתקיימו בו הדברים מפרקי אבות, על החכמים: "הוי זהיר בגחלתן שלא תיכווה. שנשיכתן נשיכת שועל ועקיצתן עקיצת עקרב ולחישתן לחישת שרף וכל דבריהם כגחלי אש". אוי למי שלא ידע זאת ונכווה בגחלת שלך... האם זכור לך המקרה הזה? רצית לעזוב את הפורום בגללו. בסוף זה הסתיים בהפי אנד. מאת: [email protected] תאריך: Sat, 18 May 2002 03:08:20 +0300 (IDT) אל [email protected] נושא: יקירי... בן עמי יקר. הכל כתוב וממשיך להיכתב. אני ממשיכה להבין איך ליישם. אני לומדת כל הזמן. משתפרת. מתי נוכל להפגש ? אוהבת בכל ליבי, עדי. מאת: עדי נבון שעה: 19:41 תאריך: 7/11/2001 יקירי, ככל שעובר הזמן אני מעריכה אותך יותר ויותר מאת: emet4 תאריך: 23/01/2002 שעה:22:08 הוא ג-ד-ו-ל ד"ר אשר עידן מפורום עתידנות. שמעתי אותו בכמה הרצאות. תן לי לינק לפורום שלו. חיפשתי אותו כבר הרבה זמן. וגם אתה גדול נצח מאת: עדי נבון: תאריך: 24/01/2002 שעה: 16:04 אוהבת אותך איש מואר המון תודה. אשמח לשמוע את תשובתך. מאמינה בך באמונה מלאה. אוהבת מאוד, עדי. הייד פארק פסיכולוגיה ופילוסופיה מעשית נשלח ב - 12/11/2002 14:45 מאת: bloftakua לנצח היקר והמבריק! מניין לך המידע? מאיזה תחום ידע ומאלו נסיבות? מאת: tipid תאריך: 15/11/2002 שעה: 14:29 לנצח נאה דרשת כמו תמיד דברי חוכמה המבוססים על החיים! *********************** ******************** נ.ב: וזה רק מעט מההרבה, חימום קל לבאות ... ל נ צ ח

Matth

New member
אתה פשוט בדיחה עצובה ../images/Emo5.gif

קריקטורה מגוכחת, שוטה הכפר בימרות של מלך האלוהים. אני לא יודע מאיפה קפץ לך הצורך להתחיל לזיין בשכל על השואה ולא זה בכלל לא מעניין אותי שגם אתה תהיה אחראי לשואה הבאה- כי אני לא רואה מ ההקשר שלי לזה- אין לי קשר לזה ואף פעם לא יהיה לי קשר לזה- גם לא לפי עולם הקוקואים שלך- אם אתה רוצה לקחת אחריות על זה- אז בבקשה אבל תשאיר אותי מחוץ לזה כי אין לי מושג מה אתה רוצה. ומולקו צודק אתה אפילו גרוע מהולך במערה אפילה- אין שום דרך לדבר אתך כי כל הדיאלוגים שלך הם רק עם עמצך- אתה מתווכח עם עצמך ואתה משכנע את עצמך אנחנו רק סטטיסטיים בצד. אז תלך עם זה כבר לפורום מיסטיקה כי לשם אתה שייך- איל לדבריך קשר לתבונה- זה יותר כמו אמונה של ילדים בגן שפוחדים ללכת לישון בלי אור- אז אני בניגוד אליך ילד "אמיץ מאוד" אני לא פוחד לישון בלי האור והעלטה לא מפריעה לי ולכן אני גם לא מלגלג על דברים שאין לי בהם מושג- ולך ידידי אין מושג קלוש על מה בכלל היה בשואה ומה זה אומר= לכן קשקושי הביצים שלך לא מתאימים לכאן- תנסה בפורום עפיפונים אולי שם זה יסתדר..........

ל נ צ ח

New member
בדיחה עצובה בעיניך. אתה אשם בזה

שתגיל בתהפוכות אימרותחך האוויליות כלפיי. אתה ובקרוב מאוד באמת תהיה לבדיחה עצובה ובעיני כווווווווווווווווולם. אתה אשם בזה שאתה יזמת להתחיל לדבר על השואה ולכן לך יש קשר בזה שכתבתי תגובתי על הבורות החשוכה שלך אותה כתבת עליי ועל השואה אתה לא רואה ממטר, הנה דבריך עליהם הגבתי בשרשור זה הנה הבורות החשוכה שמעיוורונך שמחוסר הידע שלך, הכל מתועד. למשפט הנורא לרשעים שבקרוב בעולם הוציא.

Matth

New member
על ראש הגנב בוער הכובע -הנה ההוכחה

ראשית דווקא בתגובה שצרפת לא התייחסתי דווקא באון ספציפי אליך אבל אתם אתה רואה תגובה זו כרלוונטית אליך כנראה שאתה מסכים שאתה מאותם אנשים שכנגדם יצאתי באותה הודעה שנית למה לא שרשרת את ההודעה הזו לאותו שרשור- כולם יג\דעו מה הקשר שלה- אתה סתם פותח שרשור חדש ומתחיל להשמיץ- בעוד שאני כלל לא הזכרתי את שמך ונתתי ביקורת כללית שלטעמי אם הייתה מעט בינה בראשך גם אתה היית יכול להסכים אתה בהודעה האמורה לא הטלתי ספק באלוהים ולא קראתי לא להאמין בו- קראתי פשוט לשאול אותו שאלות נוקבות להקשות עליו לא לקבל את כל מעשיו כמובנים מאליהם לא לנסות להצדיק אותו בכל מחיר בעצם איך אתה יודע שאלוהים לא מנסה אותך במעשים אלו ? אולי המבחן הוא לראות אם אמונתך באמת אותנטית ולא סתם אוטומטית- האם אתה בכלל מאמין ראוי וביקורתי- האם יש בך מספיק בינה וביקורת עצמית בכדי לתהות ולדרוש דין וחשבון כאשר נעשים מעשים שפשוט לא ניתן להצדיקם ? אולי זה המבחן של האלוהים להפריד בין אומרי ההן ומלקי העכוזים לבין המאמינים האותנטיים שאמונתם נובעת מתוך עצמם ולא מתוך עיוורון ופחד מהסמכות ? אתה בתגובתך זו מוכיח שאתה בדיוק אבל בדיוק כמו רעיו של איוב שקידשו בטמטום ובעיוורון גם את המעשים ש אלוהים לא רצה שיקדשו אלה ההפך וכך מדבר אלוהים עליהם ועל שכמותך: "... ויאמר ה אל אליפז התימני חרה אפי בך ובשני רעיך כי לא דיברתם אלי נכונה כעבדי איוב, ועתה קחו לכם שבעה פרים ושבעה אילים ולכו אל עבדי איוב והעליתם עולה בעדכם ואיוב עבדי יתפלל עליכם כי אם פניו אשא לבלת לעשות עמכם נבלה כי לא דברתם אלי נכונה כעבדי איוב". [איוב פרק מב פס ז-ח] אז אתה רואה מה אלוהים אומר על שכמותך לעומת איוב שהטיח בו דברים קשים אלפי מונים ממה שני הטחתי למשל הוא אמר לו באמצע הספר: "ארץ ניתנה בידי רשע פני שופטיה יכסה אם לא- איפה מי הוא ?" ועליו אלוהים אומר "עבדי איוב" בעוד שעליך ודומיך אלוהים מבקש משכמותי להתפלל עבורך ולהציל את נפשך החוטאת. אם אתה רוצה אני יכול מאוחר יותר להוסיף לך ציטוטים שמראים עד כמה תפיסתך כפי שהיא מובאת בפורום דומה לתפיסתם האווילית של חברי איוב. אז אני חושב שהוכחתי לך שאלוהים לא רוצה בשכמותך- אלוהים לא רוצה פודלים ! אלוהים שונא חנפנים ואלוהים מעדיף מאמינים נוקבים וקשים ומקשים מאמינים שלא לוקחים את השואה כמובנת מאליה ולא מנסים להצדיק אותה בכל מני תיקוני משיח אלא מאמינים שבאים לאלוהים ואומרים הי מה לעזאזל ? מה אתה עושה ? למה ? למה? זה לא צודק ? זה לא בסדר ? איזה מן אלוהים זה העושה דברים כאלה למאמיניו הטובים ביותר ? למה ? למה ? למה ? זה מה שאלוהים רוצה לשמוע וזה בדיוק מה שכתבתי בקישורים שאתה צרפת בעוש שאתה כרגיל הצדקת באופן מוחלט את האלוהים על ידי התיאוריות המיסטיות שלך ולא נשמע השום נימה מינימלית של תביעת דין וחשבון על הזוועה לכן אני חושב שהוכחתי באופן ברור שאתה בדיוק כמו רעיו של איוב ושאלוהים אינו רוצה באמונתך הזו ! ואני משאיר זאת לחברי הפורום להיווכח בקלונך הכה ברור שעולה מהדברים הנ"ל מ.ש.ל !!!

ל נ צ ח

New member
אתה יזמת להתחיל לדבר על השואה

בדבריך החשוכים כוונותיך מאוד ברורות בקשר אליי באוונותיך שמת שם במאמר החשוך ההוא שלך את שמי וזה לא במקרה שאותו שמת דווקא שם ללעג ולשלילה הקשורים קשר ברור לדבריך הלועגים על אנשים שכמוני שמצדיקים את אלוהים בנוראות השואה. לטייח תטייח בביתך. כוונותיך הרדודות כלפיי ברורות. על ראשך בוער ויבער ולא רק הכובע, בקרוב כאשר אלוהים יבעיר.(כן,יבעיר ב < ע > כל שכאלה "הוכחותיך" הם לעיניך הוכחות כאשר האמת היא שהם הצגת העיוורון השכלי שממך בזה שאתה מוכיח את גודל בורותך החשוכה ברבים.

Matth

New member
../images/Emo99.gifפשוט אין לך מה לומר הא ?

דבר ראשון אני דברתי על השואה באופן כללי ולא התייחסתי לגולש זה או אחר ביחס לכך- אתה בחרת להכליל את עצמך בדבריי ואח"כ לצאת אישית כנגדי וכנגד מולקו שנית, איני רואה בדבריך התייחסות למה שהפנתי כנגדך=שום התייחסות לגופו של עניין אלא רק ייבובים על חשכו דברי ואיומים שאלוהים הולך להבעיר כל מיני דברים על ראשי [אם את חבר כזה טוב שלו- אתה יכול לבקש ממנו לסדר לי עוד כמה דברים ?] אז תגיד לי במה שוגות הוכוחותי- בזה שהם מראות את עליבותו של "לנצח" ואת מאהובותו בעצמו ובאמיתותיו ועד שלא תוכיח באופן ברור וחד משמעי שאינך נמנה עם רעיו העלובים של איוב- תהיה זו ראייה ואמת לאמיתה לחוסר אמיתותך, חוסר נצחיותך וחוסר הקשר שלך לאלוהים !!! מ.ש.ל

ל נ צ ח

New member
כך מסיק עליי זה שאינו מבין את הנקרא

מדבר כסילות מורח מטייח ומסלף למען סיפוק תאוותו המובילה אותו להסקותיו הכוזבות על לנצח. הוא העיוור אינו מבין שעל עצמו הוא בהם קודח וקודח בלשכנע עוד ועוד את עצמו בצדקתו על לנצח כאשר האמת ההיא ש"ההוכחות" המזלזלות שלו על לנצח הם מרמה-עצמית עלובה שלו. כן ידידי, כמנגד כזבים ודברי לעג שלך עליי ואלוהים אתה ישר בפרצוף שלך מזמין ממני את האמת הכואבת שבה אני רק מזהיר אותך ממנה וחלילה לא מאחל לך. בין כולם כל חוקות הטבע שקבע, חוק קבע אלוהים והוא שעל עוונותיך כלפיו ובחירו, נוראות מייסרות בפועל יביא אותם על כל מחלליו בהם אתה. ושוב, איני מאחל זאת לך אלא מבהיר זאת לך בכדי שכל זמן שעדיין לא חשוך ומאוחר מדיי עבורך עוד תוכל לתקן דרכיך התועות. משלי א (כב) עַד מָתַי פְּתָיִם תְּאֵהֲבוּ פֶתִי וְלֵצִים לָצוֹן חָמְדוּ לָהֶם וּכְסִילִים יִשְׂנְאוּ דָעַת: (כג) תָּשׁוּבוּ לְתוֹכַחְתִּי הִנֵּה אַבִּיעָה לָכֶם רוּחִי אוֹדִיעָה דְבָרַי אֶתְכֶם: (כד) יַעַן קָרָאתִי וַתְּמָאֵנוּ נָטִיתִי יָדִי וְאֵין מַקְשִׁיב: (כה) וַתִּפְרְעוּ כָל עֲצָתִי וְתוֹכַחְתִּי לֹא אֲבִיתֶם: (כו) גַּם אֲנִי בְּאֵידְכֶם אֶשְׂחָק אֶלְעַג בְּבֹא פַחְדְּכֶם: (כז) בְּבֹא כְשֹׁאָוה \{כְשׁוֹאָה\} פַּחְדְּכֶם וְאֵידְכֶם כְּסוּפָה יֶאֱתֶה בְּבֹא עֲלֵיכֶם צָרָה וְצוּקָה: (כח) אָז יִקְרָאֻנְנִי וְלֹא אֶעֱנֶה יְשַׁחֲרֻנְנִי וְלֹא יִמְצָאֻנְנִי: (כט) תַּחַת כִּי שָׂנְאוּ דָעַת וְיִרְאַת יְהֹוָה לֹא בָחָרוּ: (ל) לֹא אָבוּ לַעֲצָתִי נָאֲצוּ כָּל תּוֹכַחְתִּי: (לא) וְיֹאכְלוּ מִפְּרִי דַרְכָּם וּמִמֹּעֲצֹתֵיהֶם יִשְׂבָּעוּ: (לב) כִּי מְשׁוּבַת פְּתָיִם תַּהַרְגֵם וְשַׁלְוַת כְּסִילִים תְּאַבְּדֵם: (לג) וְשֹׁמֵעַ לִי יִשְׁכָּן בֶּטַח וְשַׁאֲנַן מִפַּחַד רָעָה:

ל נ צ ח

New member
ותאמין לי שגם אני אוהב אותך ../images/Emo99.gif

קהלת ז (ה) טוֹב לִשְׁמֹעַ גַּעֲרַת חָכָם מֵאִישׁ שֹׁמֵעַ שִׁיר כְּסִילִים:

Matth

New member
../images/Emo6.gif זה פשוט מצחיק ../images/Emo6.gif

אין לי כוח לחזור על עצמי שוב פעם- כבר עשיתי זאת מספר פעמים- אני חושב שהראתי די בברור איך אתה מאשים אותי ברשעות ובטא בכך שאני לא מקבל את השואה וכועס על האלוהים- ואילו את מצדק הדין ומתחבא מאחורי "האמת" והמשיח", לכן הבאתי לך אנולוגיה מדויקת למצבך מאיוב ועד כה כלל לא התייחסת לגופו של עניין- אני שמח לדעת שעדיין לא ביקשת מאלוהים שישרוף לי כובעים על ראשי -ואני באמת מקווה שאוכל לתקן את ד\"דרכיי הטועות" בכדי להימנע מכך, אני חושב שהדרך לכך, היא להמשיך להתווכח עם שכמותך ולנפץ את בלונות השטות והאויר החם- כך אלוהים היה רוצה [אני יודע הוא לחש לי זאת בלילה] כעת גם אני נביא- וזאת האמת שלי- אז אתה רואה לנצח יש לנו מלחמה בין אמיתות- ומי תנצח האמת האמיתית או האמת השקרית [כמובן שהאמת שלי היא האמיתית כי האמת שלי לא ?] אתה רוצה שאני אשחק במשחק שלך אין לי בעיה- אתה עוד תראה שיום יבוא והקורנפלקס ישלוט בעולם וישרוף את כובעך שלך- כמובן שאיני מאחל זאת לך אני רק מנסה להעיר את תשומת לבך לאמיתתך הכוזבת שאינה מכירה בקורנפלקס ומקדשת את מעשיו ואת משיחו !!!

Matth

New member
לעצמי ?

מי זה ? אני לא מכיר אותו..... "and just like that he is gone"

למעלה