ל M&M

ל M&M

חזרתי עכשיו מסיור בקוסטקו. ראיתי שם מזגני חלון ניידים במחיר של 275$ לא כולל מיסים היו גם יקרים יותר. האמת היא שלא ממש התעמקתי בBTU שלהם אבל שווה ללכת לעשות ביקור. הקרוב אליך ביותר נמצא על ווילסון ודפרין..

Am and Am

New member
הי דודה!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

תודה רבה!!! אחרי בדיקה במקומות אחרים....כנראה שבסוף נקנה משם. בנתיים קניתי אחד כזה מתוק.............

מזגנים..

היי מ&מ, הייתי בודקת גם בקנדיין טייר - לפעמים יש שם מכירות טובות..וכמו כן - futur - shop שוב,יתכן כי תמצאו מציאה..בהצלחה,נחמה.

המלצה מנסיון אישי

לא לקנות מקנידאן טייר. נכון שיש שם יותר מטיירים אבל.. באלקטורניקה.. הם נו.. איך להגיד את זה בלי להעליב אף אחד? הכי טוב שיתעסקו רק במה שקשור במכוניות. ושלא תבינו לא נכון. אבל זה פשוט לא זה. "חנות העתיד" טובה לאלקטרוניקה ושוב. בדיקת מחירים הוכיחה כי מוצרי החשמל שם זה לא בדיוק. וגם תמיד כשהולכים לקנות שם מוצר מסויים את הדגם שאתם רוצים בדיוק אין במלאי.. וקרוב לודאי שתצאו עם משהו שלא חשבתם לקנות. אבל לעומת זאת הייתי בודקת את סירס. ואם כבר בכל זאת השוויתם מחירים. משום מה נראה לי שאם היום ב11 בבוקר נצפו בתורים לפני לפחות חמישה -שישה (ולא בדקתי דגמים) אנשים כשבעגלה שלהם מזגן חלון שהוא עכשיו במחיר מבצע.. נדמה לי שזה אומר דרשני. הבחירה שלכם. ומספיק שם עם האבטיחים..

Am and Am

New member
הי דודה, הי נחמה!../images/Emo3.gif

תודה רבה על העצות. האמת לא רוצים להשקיע במשהו יקר מידי אבל בהחלט במוצר טוב שלא יאכזב אותנו. (ויקרר אותנו כן?) בכל אופן לא קניתי עדיין מוצרים אלקטרוניים מקנדיין טייר אבל טוב לשמוע חוות דעת. דווקא לשמוע על מדגם של חמישה - שישה אנשים עם מזגן בעגלה מcostco נשמע לא רע. בכל אופן אנחנו מנסים לא להגזים עם האבטיחים, זה הולך עם פטה צ'יז מצוין! לא נראה לי שזה מה שיהפוך אותי ל
....... לחיים! M&M

Am and Am

New member
לא יכולה להתאפק....

לא הבנתי למה התכוונת... אפשר בעברית?

xrouge

New member
אינטואיציה נשית...

אם את לא
בגלל ה-
, אז אולי יש סיבה אחרת?

Am and Am

New member
חחחחח... ../images/Emo3.gif

אתה באמת מצפה שאני אענה לך ? אה? אבל תודה שהערת לי את האינטואיציה הנשית שלי משנת החורף. בחיי שלא חשבתי על זה.... הכוונה על החסידה לא?

xrouge

New member
../images/Emo163.gifאני, מי אני, לא שאלתי כלום

ובכלל, דיברתי על האינטואיציה שלי-הייתי מאד גאה בחיבור לצד הנשי שבי, יעני הגבר המודרני הרגיש. נדמה לי גם שחסידות כלל לא נודדות לקנדה הקרה, כך שאל דאגה.

קנדה ולפחות טורונטו לא קרה עכשיו

תשאירו את הקור לחורף. בפרוש היום הארוך בשנה (כן כן מחר) רק עכשיו שקעה השמש. איזה תענוג בחוץ.

למעלה