ל kkdd

yaeloli

New member
כנראה שכבר מסתבכת...

צירפתי תמונה של המסך שעולה לי אחרי שבחרתי divix. זה לא בדיוק כמו שלך... אז איך אני מגיע ל Bitrate Calculator?

kkdd

New member
אה... זה פשוט ../images/Emo8.gif

לכי ל התחל-הגדרות-לוח בקרה-"הוספה/הסרה של תוכניות ותסירי משם את הקידוד DIVX כעת תיכנסי לאתר WWW.DIVX.COM ותורידי משם את הקידוד החד והמעודכן ותתקיני אותו במחשבך. ייתכן שאת תתצרכי לצאת מהתוכנה VDMOD כדי שהתוכנה תתעדכן שיש לך את גירסת DIVX החדשה...

yaeloli

New member
KKDD

הורדתי את זה והכל סבבה (חבל שזה גירסת ניסיון). יש לי שאלה שהיא בטח תשמע הכי טפשית בעולם אבל איך אני בודקת את האורך של הסרט? שכחתי איפה אני רואה את זה.

yaeloli

New member
הסתדרתי...

בסוף נזכרתי איפה אני רואה את גודל הסרט. סיימתי את כל התהליך והגעתי לשמירה בשם... אז מה? בכל זאת אני צריכה לחכות את כל ההתקדמות האיטית הזאת?

kkdd

New member
כן.. ובאחד מהמאמרים שלי הסברתי

על החלון עצמו, מה כל משפט עושה ומראה לך...

kkdd

New member
בקשר לניסיון זה בסדר.. אין מה לחשוש

ואת יכולה לעבור ל XVID ולא DIVX XVID הוא חינמי. אורך הסרט? באיזה תוכנה? במדיה פלייר זה רשום ברשימה, את יכולה ללחוץ לחצן ימיני על הסרט ומאפניים-סיכום ולראות, את יכולה ללחוץ פעם אחת על הסרט ולמה ב"שורת מצב" (תצוגה-לסמן שורת מצב ב V) ולראות שם לא חסר דרכים

yaeloli

New member
KKDD

קודם כל המון המון תודה על הסבלנות. סיימתי הכל ויצא לי סרט בגודל של 712mb. מקווה שזו השאלה האחרונה- איך אני מצליחה לצרוב אותו על דיסק של 700mb? (יש לי nero express).

Y. Welis

New member
עם הגדרת OverBurn בתוכנת הצריבה

עוד דבר - האם אלה 712 מגא או 712,000,000 בייטים? כי היחס אינו זהה (1024 בייט = קילובייט וכן הלאה למגאבייט), כך שניתן להכניס 735,000,000 בייטים לתקליטור 700 מגא.

kkdd

New member
תקשיבי...

את יכולה לחתוך את הסוף של הסרט, איפה שכל הקרדיט והכתוביות שעולות ואז להגיע ל 700 מגה בשקט... את יכולה גם להמיר את הקול של הסרט שיתפוס פחות מקום בסרט. האם השתמשת במחשבון של DIVX לחישוב הביטרייט כפי שכתוב במאמר שלי "צריבה"?

yaeloli

New member
בסוף הכל הסתדר :)

בסוף הורדתי את הכתוביות של הסרט (עפ"י ההסבר שלך) ועכשיו הסרט פחות מ 700. צרבתי אותו וכבר ראיתי אותו במערכת קולנוע ביתית החדשה שלי. אין לך מושג איך התלהבתי. המון המון תודה. אתם גדולים!!!

למעלה