לכי ל התחל-הגדרות-לוח בקרה-"הוספה/הסרה של תוכניות ותסירי משם את הקידוד DIVX כעת תיכנסי לאתר WWW.DIVX.COM ותורידי משם את הקידוד החד והמעודכן ותתקיני אותו במחשבך. ייתכן שאת תתצרכי לצאת מהתוכנה VDMOD כדי שהתוכנה תתעדכן שיש לך את גירסת DIVX החדשה...
ואת יכולה לעבור ל XVID ולא DIVX XVID הוא חינמי. אורך הסרט? באיזה תוכנה? במדיה פלייר זה רשום ברשימה, את יכולה ללחוץ לחצן ימיני על הסרט ומאפניים-סיכום ולראות, את יכולה ללחוץ פעם אחת על הסרט ולמה ב"שורת מצב" (תצוגה-לסמן שורת מצב ב V) ולראות שם לא חסר דרכים
קודם כל המון המון תודה על הסבלנות. סיימתי הכל ויצא לי סרט בגודל של 712mb. מקווה שזו השאלה האחרונה- איך אני מצליחה לצרוב אותו על דיסק של 700mb? (יש לי nero express).
עוד דבר - האם אלה 712 מגא או 712,000,000 בייטים? כי היחס אינו זהה (1024 בייט = קילובייט וכן הלאה למגאבייט), כך שניתן להכניס 735,000,000 בייטים לתקליטור 700 מגא.
את יכולה לחתוך את הסוף של הסרט, איפה שכל הקרדיט והכתוביות שעולות ואז להגיע ל 700 מגה בשקט... את יכולה גם להמיר את הקול של הסרט שיתפוס פחות מקום בסרט. האם השתמשת במחשבון של DIVX לחישוב הביטרייט כפי שכתוב במאמר שלי "צריבה"?
בסוף הורדתי את הכתוביות של הסרט (עפ"י ההסבר שלך) ועכשיו הסרט פחות מ 700. צרבתי אותו וכבר ראיתי אותו במערכת קולנוע ביתית החדשה שלי. אין לך מושג איך התלהבתי. המון המון תודה. אתם גדולים!!!