ל kkdd

yaeloli

New member
ל kkdd

היי. רציתי לדעת על איזה גירסה של vobsub הסברת במדריך שלך להטמעת כתוביות לצמיתות על שוליים. כי ניסיתי את הגירסה החדשה ועוד כל מיני גרסאות ולא התווסף לי פילטר של textsub בתוכנה VirtualDubMod. אודה לעזרתך.

yaeloli

New member
אם עוד מישהו יכול לענות...

אם עוד מישהו יכול לענות לי על השאלה אני אשמח...

תיכנסי לתיקיה של וירטול

יש שם תיקיית plugins תבדקי את יש לך את הקבצים שיש בתמונה אם התקנת נכון הם צריכים ליהיות שם

yaeloli

New member
בעייה אחת נפתרת ואחרת צצה

הסתדרתי (לא התקנתי נכון בהתחלה) עכשיו יש לי את הפילטר הזה אבל יש בעייה אחרת. הלכתי בדיוק עפ"י כל ההוראות שבמדריך. אני רואה שהתרגום התחבר באיזשהי דרך אבל אני רואה את זה בסיום כל התהליך כמו בתמונה שצירפתי (שים לב בצד יש תרגום). כשאני מנסה לראות את הסרט ששמרתי בשם עוברת פחות מדקה מהסרט שכולה משובשת.

yaeloli

New member
עוד משהו...

האם זה המסך שצריך להיות כשאני רק פותחת סרט?

לא כל כך הבנתי אותך.. אבל

יש שני מסכים המסך השמאלי הוא הסרט לפני עריכה המסך הימני הוא לאחר שהוספת את כל הפילטרים על מנת שתוכלי לראות את שני המסכים תגדילי את החלון של התוכנה קליק ימני בעכבר בכל מסך, ותגדילי את המסך איך שנח לך במסך הימני תסמני יחס של 4X3

yaeloli

New member
איך רואים את הסרט המתורגם?

אחרי השלב האחרון שאני רואה כבר את שני המסכים כשהימני מתורגם איך אני רואה את המתורגם כסרט? איך אני שומרת אותו?

yaeloli

New member
אני מיואשת... תעזרו בבקשה.

מה שעשיתי עפ"י ההגיון זה שמירה בשם ואז הוא התחיל להעביר את הסרט באופן איטי ונפתח חלון שמראה את ההתקדמות. זה היה כל כך איטי שכבר בתחילת הסרט לחצתי על abort זה שמר לי איזה דקה ראשונה של הסרט. אבל מה שהדהים אותי שהדקה האומללה הזאת הייתה שווה ל 1.76GB. יכול להיות שזה שומר את הסרטים בגודל כזה עצום? איך אני שומרת את הסרט בגודל המקורי או לפחות בטיפה יותר גדול מהגודל המקורי (700mb)- כי בסופו של דבר המטרה היא לצרוב את הסרט המתורגם על דיסק רגיל בשביל שאני אוכל לראות אותו בדי וי די מתוגם.

Ncoder

New member
מה המטרה שלך בדיוק? ...

הסיבה שקיבלת 1.7 גיגה לדקה היא בגלל שלא הגדרת דחיסה לוידאו אז בעצם שמרת ללא דחיסה . למה את רוצה להמיר? ל-S\VCD\DVD או להשאיר כ-AVI ?

yaeloli

New member
ל Ncoder

אני רוצה להשאיר AVI. תסביר לי בדיוק איך אני עושה את זה בבקשה. איך בדיוק אני שומרת את זה אחרי שכבר חיברתי את התרגום???

yaeloli

New member
איך אני מגדירה דחיסה לוידאו?

מרגע שהתרגום מחובר לסרט אין הסבר מה לעשות הלאה במדריך... ואני בתור אחת שממש לא מבינה בזה והולכת עפ"י המדריך נשארתי תקועה בשלב הזה וניחשתי מה אני צריכה לעשות.

kkdd

New member
כמה שאלות

את רוצה לצפות בסרט רק במחשב או גם ב DVD שבסלון? האם יש לך DVD שקורא DIVX?

kkdd

New member
כנסי למאמרים בקטגורית המרות שונות

יש שם מאמר בשם "שוליים שחורים" ובסופו יש קישור למאמר אחר על דחיסת הסרט ל DIVX או XVID בהצלחה

yaeloli

New member
מה שאני רוצה...

מה שאני רוצה זה פשוט שיהיה לי קובץ AVI מתורגם ושאותו ישר אני אצרוב לדיסק רגיל ואראה בדי וי די שלי.

yaeloli

New member
רק לוודא...

אז בכל מקרה אני לא עושה את השמירה בשם ומחכה שעות עד שהוא יחבר בין התרגום לסרט בשלב שהגעתי אליו... (אם אני מבינה נכון?)

kkdd

New member
ת:

אחרי שבחרת את הכתוביות ואת השוליים השחורים את עובדת לפי המאמר הזה

yaeloli

New member
סבבה

אני יתחיל לעבוד לפי המאמר הזה... אם אני מסתבכת אתה פה? :)

למעלה