בקשר לסיאנסים
לא היה לי סבלנות לקרוא את כל השירשור באותו פורום, אז החלטתי לכתוב את מה שאני חושבת בפורום הזה. בעיקרון, אני עשיתי סיאנסים כמה פעמים כשהייתי בחטיבה. עשיתי עם כמה חברות, שאף אחת מאיתנו לא ממש ידעה מה היא הולכת לעשות... בוודאי שלאף אחת לא היה ממש ניסיון או איפורמציה. בכל אופן, עשינו, ולא קרא לנו שום דבר. אני יכולה להגיד לך שאני מאמינה לחלוטין שמה שקרה בסיאנס היה אמיתי. היו שם רוחות אמיתיות, כביכול של קרובי משפחה שלנו (אין לי שום דרך לדעת מי באמת היה שם...). בעיקרון, צריך קצת היגיון כדי להבין שאם קוראים לרוח צריך לשאול אותה אם זה מפריע לה, אם זה בסדר שאנחנו קוראים לה, שאנחנו לא כאן כדי להרגיז אותה בשום דרך... עוד דבר זה שצריך לקרוא לרוח מסוימת ולא לכל מי שנמצא בסביבה... לא ממש קרא לנו משהו, חוץ מזה שהיינו בשוק טוטאלי שזה באמת הצליח ושבאמת תיקשרנו עם רוחות. בכינו המווווון, וזה היה עומס נפשי קשה מדי בשביל ילדות בחטיבה. אחרי כמה שנים, כשאמא שלי התחילה ללמוד רוחניות, היא גם למדה על הסכנות של הסיאנס והיא הסבירה לי כמה מסוכן מה שעשיתי. אחרי הפעם ההיא, לא חזרתי לעשות סיאנסים - גם בגלל שזה עומס נפשי מאוד כבד, גם כי בעצם אין לי כל כך הרבה עניין בלהציק לרוחות, וגם כי הבנתי שיש בזה הרבה מאוד סכנות (בערך כמו לחצות את הכביש עם עיניים סגורות...). אני לא ממליצה לעשות סיאנס, ואם כבר - אז עם מישהו מנוסה שיודע מה הוא עושה.