ל F35

מורון1

New member
מכיוון שרוצים לעשות "הפרד ומשול".

כיום יש גוף המסוגל למנוע מהכללי איחוד מניות וגיוס כסף. הכללי כמובן מעוניין לפרק את הגוף הזה.
אסור לפצל את כוחות המוגבלים. זה הגוף היחיד שעומד בין הכללי לבין רווחי הנפט. ואפילו אם היום
היה הכללי פועל בתום לב, כשמדובר במליארדי דולרים חייב המוגבל להגן על עצמו. ורק התארגנות
שיכולה לייצור רוב באסיפה הכללית יכול לעשות את זה.

כמה שטויות... כמה אי דיוקים...

כמה קונספרציות וכמה שקרים... אפשר להכניס ב5 שורות...

אולי תזדהה? זכינו כבר בשמות כמו דילר22. (שמואל זיסמן בסגול).
מי אתה???

ההבדל הגדול בין ההתארגנות ל"אחרים" הינו

שאנו ה"אחרים" לא אומרים לא אוטומטי.
להזכירך בהצעת הגיוס הראשונה שבה הדילול היה גבוהה במיוחד אנחנו התנגדנו לגיוס.
לצערי ,אסיפה זאת "פוצצה" ע"י ההתארגנות.
נכון שאת אקט פיזור האסיפה עשה הכללי אבל אך ורק בגלל הסדר המופתי והשקט והיעדר ההתלהמות שנקטה ההתארגנות.

אף35

New member
ברור שאני מאמין בשיח

אני לא מבין למה הכוונה בדבריך "עקב הדרך בה נקטה ההתארגנות שיח לא יוכל להתקיים בין ההתארגנות לכללי".

ההתארגנות מייצגת קבוצה גדולה של בעלי יחידות המחזיקה עשרות אחוזים מהמוגבל. אני לא מבין מדוע הכללי לא ישב לשיחה עם נציגים של קבוצה זו.

ניסיתי בעבר לקדם שיח כזה, אך לצערי לא עלתה בידי.

"המבוגר האחראי" בעניין הזה הוא הכללי, ואם נניח את כל הפוביות והאגו ניתן בהחלט לקיים שיח כזה.

חודש טוב ושבת שלום

אף35

New member
הכללי אמור להיות ה"מבוגר האחראי,

בספור הזה וליזום שיח.

בא נניח שמשקיע יחיד היה מחזיק 30% מהיהשים, האם הכללי לא היה נפגש איתו.?

minaeksh

New member
אוקי וזכותי לדבר עם הכללי.

מתי שאני רוצה ועל מה שאני רוצה. במידה והכללי מוכן לדבר איתי. אני לא צריך אישור מאף אחד. ואם כתוצאה מהשיחות יהיה משהו שיחייב אישור אסיפה אז האסיפה תחליט. וזכות הכללי גם לדבר עם מי שנוח לו לדבר. אתה לא מצפה מהכללי שידבר עם אחד שקרא לו חזיר (קובי מרוז) או עם אחרים שהאשימו אותו באי יושר ומניפולציות (לא אנקוב בשמות).ואת הדרך לליבו של הכללי פיספסתם מזמן. ואתה היית עד לאזהרות שהוזהרתם לפני כשנה וחצי. (זוכר שעון דוקסא למפקח ונישלח אותו הביתה) אני זוכר ואני גם אזכיר כל פעם מחדש במידה ומישהו שכח והתבלבל.

kman888

New member
לי לא מפריע שהמפקח יהיה מצד זה או אחר

אני מאמין שמפקח שיהיה לטובת המוגבל יהיה לטובת כלל המוגבל,
הרי בתכלס אם נשים הצידה את כל הטינה האישית הרבה שיש פה.

לכולם יש מטרה אחת. הצפת ערך הנכס המופלא שיש לנו.

אישית , לי לא מפריע נושא המפקח כלל

מבחינתי יש לי אמון מלא בכללי ולכן תפקיד המפקח מבחינתי הוא שולי מה גם שהוא קצת "ברווז צולע" עקב התביעה המשפטית.
אבל מאחר ומודע אני לכך שישנם חברים אשר איבדו אמונם בפיקוח הקיים
מוכן אני למהלך של החלפת מפקח אבל בתנאי שהמפקח יהיה נטול פניות לחלוטין וייבחר מתוך רישמה של מועמדים אשר יוצעו ע"י גופים ניטרליים כמו לשכת ראוי החשבוון
ויבחרו ע"י האסיפה הכללית.
נ.ב
במידה ואינני טועה בתחילת דרכה של ההתארגנות כאשר הכללי עוד הסכים להידבר עימם הציע הכללי למנות מפקח נוסף בלתי תלוי ובעל זכויות זהות למפקח הנוכחי.
למיטב זכרוני הויכוח היה בזמנו על מי יציע את המועמדים לתפקיד.
ניתן היה להגיע לפשרה זאת הרבה קודם (גוף ניטרלי שיציע מועמדים) אבל להתארגנות זה לא מספיק.
עצם אי שביעות הרצון של ההתארגנות להצעת פשרה כזאת מרחיבה את אי הנוחות שעליה גם כתבתי אתמול לגבי מטרותיה האמיתיות והנסתרות של ההתארגנות או של מי שעומד מהצד ונותן לה להוציא את הערמונים מהאש.

הרי הכללי ניסה לשחד אותם

למעלה