ל-ESPS – על טהרת הגזע

בגין לעג להם וכינה אותם "אליטות ישנות"...

כבר אז הם היו הרבה אחרי תקופת הזוהר שלהם.

beatman

Member
הוא גם לא יענה

כי לפי הרעיון שלו, גם בני משפחתו לא היו צריכים לעלות ארצה.

ESPS

New member
פרוסקי פז'לסטא. שטו?

נייט עברית. עאלה חאדש.
רק 22 שנים ב איזרא'אלה.

איליה40

New member
שאלה מיותרת ועדיף אילו לא הייתה נשאלת

האים הפז"ם בישראל מעיד על ערכו של בן אדם? על מה הויכוח? למי יש "יותר גדול"? עצוב לרדת לרמה מחשבתית מעין זו. לא לימדו אותנו בילדות שלא יורדים על ברכיים ונובחים בחזרה לכלב הנובח?

beatman

Member
את השאלה הזאת תפנה למן הרשע התורן בפורום

הוא זה שקבע מבחינתו שפז"ם מספק בארץ מעיד על "ישראליות" ולפי זה הוא לא רוצה עולים חדשים שלא מספיק "ישראלים" מבחינתו.

ESPS

New member
עברית שוברת לי שיניים, שפה פרימיטיבסקי

אני לא צריכה לומדת עברית. חיה באיזרע'אלה טוף מאוט, מדברת עם רופא פרוסקי, קוראת רוסקי, רואה טלוויזיה רוסקי, מנשקת תמונה סטאלין 3 פעמים ביום, זה מסלקת לי כאף גף ומחזקת לי ראייה.
גם הולכת ביטוח לאומי, מדברת שמה רוסקי. גם הולכת בנק, מדברת פרוסקי.

אם ניגשת אליי גבר איזראלי, שואלת שאלה בעברית, אני לא להגיד לו "כן" ולא להגיד לו "לא" ולא אומרת אפילו "נייט עברית" ולא להגיד לו שום דבר אחרת.
אני להפנות לו גף שלי, מסתובבת אחורנית, והולכת. לא מוציאה אפילו קול של יתושית.
פשוט מראה לו גב שלי, והולכת.
אני לא חייבת עונה עברית ולא פרוסקי, ולא שום דברת אחרת.
אני לא חייבת ניצ'יבו.
ניצ'יבו.

TaL53

New member
ההודעה שלך נמחקה משום מה

אבל קראתי אותה בחטף ולהלן התייחסותי:

1. לא הבנתי את ההקשר שעשית בין למה אתה לא עונה לשאלות ששולאים אותך ובין "אתם גזענים". ומי זה "אתם" בכלל? בפעם האחרונה שבדקתי הגולשים כאן בפורום ממש לא זהים בדעותיהם.

2. עדיין לא הסברת על מה מבוססת טענתך שהעלייה הייתה טעות פטאלית ונוראית. ע"פ הקרטריונים שקבעת חוץ מידיעת עברית שאת זה לומדים כל שאר הפרמטרים העולים מקיימים. זה שיש כאלה שלא מתשלבים זה מובן, אתה הרי לא מצפה מכולם להיכנס לתלם ויש אנשים שבשבילם המעבר למדינה אחרת הוא מאוד טראומטי.

3. לא ברור ההקשר בין סבתא שלא עונה לך לבין ניאו נאצים.

4. כמו שכבר כתבתי לך, זכותך לא להסכים עם דברי הגולשים האחרים. אבל יש תרבות דיון, כמו שאתה רוצה שתיתייחסו אלייך בכבוד אתה צריך לכבד אחרים ולא לקלל או להעליב אותם.

למעלה