ל-droriko

pink81

New member
אתה גזען,וגם ../images/Emo109.gif שוביניסט,תפסיק כבר להשתלח

בכל דבר,ולדבר שטויות כל פעם, עלר מעיין פרחה,במה היא בדיוק פרחה ? עלק מעיין טיפשה,במה היא בדיוק טיפשה כ"כ??,כל בחורה שאתה לא עוגב עליה היא אוטומטית טיפשה מטומטמת ופרחה.נאיבית אולי ,אבל פרחה וטיפשה? לפי ההודעות שלך,אני לא רוצה להגיד לך מה אני חושבת על מנת המשכל שלך...

pink81

New member
זה תגובה להודעה של droriko למטה

סליחה על הבילבול

פרי16

New member
ל-droriko

אתה ממש מיתנהג גואל נפש תיסתום תפה שלך לפני שאני לא יודע מה אני עושה לך ותיקרא לחברות שלך פרחות שמעתה מעיין הכי חכמה בעולם מה קשה לכה ליראות בנאדם שמיתנהג האפך מימנה אז כדייי לכה לעוף מפו כי אם עוד פעם תיכתוב דברים על מעיין או על מירית אתה תעוף בטיל העלתה לי
תעצבים (אופיר יא זבל)

סתווש 888

New member
לממה ?

לא הלכת לבית הספר?? אני לא ... 10 ילדים מהכיתה שליי חולים ואני נידבקתתי ..באסהה רצחח ! כי היום אנחנו עושים ארוחת בוקרר ואז תעודות , ואני לא יכולה לבאוו זה מזה מבאס !

שירי11112

New member
נכון מאוד!

א. אני חדשה =]] ב. את צודקת מאוד שיסתום את הפה שלו ועכשיו מי הוא חושב שהוא !! ביגלל זה מעיין הודחה!! ג. מעיין איתה המפקדת של אחותי בצבא ! =]]

Sugarfall

New member
וצורת ההתנהגות שלך עכשיו לא מגעילה?

אם יש לך בעיה איתו בשביל מה לעלות אותה לפורום? לך תפנה אליו במסרים ותפתור איתו את כל הבעיות שיש לך.

droriko

New member
לא לא!

שתכתוב עלי כאן מה שבא לה הדבר האחרון שנאי צריך זה הצפות במסרים

נו בחייאת זה דרוריקו,הוא הטרול מספר 1 בתפוז..

אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתרגש ממנו,הבן אדם טרול,ולא רק כאן,הוא היה גם טרול בפורום האח הגדול,הוא גם טרול בפורום רוק ישראלי בתפוז ובוואי נט,ואלה רק מהפורומים שאני נחשפתי אליהם. הדרך הכי טובה לטפל בטרולים זה להתעלם מהם. בהודעות כמו זאת את מספקת לו אוכל,ומעלה לו את האגו הפסיכי שלו. זה רק ידרבן אותו להמשיך לעשות בלגאן ולהיות וולגרי כהרגלו. אני כבר מזמן למדתי להתעלם ממנו. תחסכו לעצמכם הרבה כעס ועצבים אם פשוט תתעלמו מההודעות שלו.

SivSivani

New member
מסכימה איתך בכל המילה,הבן אדם הזה עבר את גבול

הטעם הטוב עם התגובות המטופשות שלו.

adicto

New member
מה הקטע שלך ילד?

הרי כתבת לפני כמה ימים שאתה לא נכנס לפורום אלא בזמן שידור ומגיב בשרשור של הפרק בלבד. אתה נהנה מכל הקללות שאתה חוטף או מה? אתה לא קולט שיש בך בעיה? רסן את עצמך, אתה לא מצחיק אף אחד חוץ מעצמך

droriko

New member
אני פשוט מציע

שאתה ,סיוון והחברים תקימו קומונות לאנשים שנעלבו ממנו ותמשיכו להתבכיין שם במקום להציף את הפורום (כן אני יודע שאתה שונא אותי אחרי שירדתי על אנשים שמצביעים לקדימה)

pink81

New member
למה אתה חושב שאתה מצליח להעליב מישהו?

אל תחמיא לעצמך,אנשים חושבים שאתה טיפש

למעלה