ל-droriko

בהלםם

New member
דוריקו זה הטרול הכי מוכר בתפוז -יש לאסור אותו

לבן אדם החסר חיים העלוב הזה יש למעלה ממאות ניקים הוא אחד הטרולים הכי מוכרים ומשועממים בתפוז בתקופת האח הגדול הבחור הזה הרס את הפורום עם מליון ניקים והודעות גזעניות ומלאות שנאה כלפי המתמודדים וכלפי חברי הפורום הוא אחד האנשים הכי ממורמרים שנתקלתי בהם ברשת הפורומים.. ואני מדברת על כל המאה ניקים שברשותו.. זה כבר גובל בהטרדה רק לראות את ההודעות שלו ועוד יותר מעצבן אנשים שלא מודעים לתופעת הטרולים איך הם נופלים ברשתו וממשיכים להגיב לו, זה בדיוק מה שהוא רוצה ומחפש - צומי (משהו שבברור רואים שהיה חסר לו בילדות) אני רק מרחמת עליו שהוא זה שצריך לחיות עם עצמו ועם האישיות הנוראית הזו למנהלים * אין לתפוז ולמשטרה דרך לזהות את הבחור הזה שהורס לכם כמעט כל פורום פעיל בתפוז? אני כמעט בטוחה שאפשר לאסור את הבחור הזה על התנהגות כזו מזעזעת והפרס יהיה בכך שיחשפו את השם שלו ותמונה יד כרגע האנונימיות מאפשרת לו להמשיך להתנהג כך, והוא גם ימשיך להתנהג עם מליון ניקים שתפוז מאפשרת לבן אדם לפתוח ככל רצונו, ואני לא באה בתלונות.. אני אישית מאוהד אוהבת לשוטט בפורומים של תפוז... אבל התופעה הזו מטרידה מאד ולא בגלל הטרול הנאלח הזה אלה בגלל האנשים שנופלים ברשת שלו וממשיכים להזין את היצר הרע שלו.. או שפשוט תעלו בכל פורום מאמר המסביר בדיוק מהו טרול ואיך נזהרים ממנו. תעלו את המודעות של הטרולים.. מבטיחה שזה יעזור להכחדתם!!

ארז08

New member
ללא ספק- מדובר בטרול רציני, טרול בעל שם עולמי

לא רק כאן הוא טרול, בפורום האח הגדול הוא מילא תפקיד של טרול בכיר, לכל הודעה הוא הגיב שם.

IפסטרמהI

New member
עוד מישהו פה רוצה להגיד שהוא טרול?

חלאס, הבנו בפעם הראשונה שכתבתם..

hofri10

New member
נראה לי הוא שתול

אנשים שתפוז משלמת להם בשביל שיעוררו עניין(אם אפשר לקרוא לזה ככה). אחרת אני לא רואה בנאדם שאוהב להציק כ''כ.

בהלםם

New member
דוריקו הטרולללללל

אתם באמת חייבים להבין את זה - שלא משנה מה תגידו לו וגם אם תרשמו לו הודעות פוגעות או תנסו לשחק איתו בפסיכולוגיה הפוכה ותחשבו שאתם חכמים שהגבתם לו וקטלתם אותו.. הבן אדם לא מתייאש והוא רק נהנה מההודעות שאתם רושמים לו וככל שהן יותר פוגעניות ככה הסטיה שלו הולכת וגוברת וזה מגרה אותו ומהנה אותו יותר לפתוח עוד ניקים ולפתוח עוד הודעות חדשות יש פה שרשורים שלמים שהוא מתכתב עם עצמו ופותח דיונים שלמים בשביל שתצטרפו ותתחילו לריב ולהתווכח! דוגמא: דוריקו: "מישהו יודע מה קורה במצב של תיקו במועצת השבט?" ניק כלשהו שדוריקו פתח : "תהייה הצבעה חוזרת " <---- כמובן שזה לא נכון וכולם יודעים את זה.. -לכן כולם ירצו להגיב להצטרף ולתקן את זה שבמועצת השבט יש משימת הדלקת אש.. וככה נוצר דיון שלם מכלום ותהיו בטוחים שהוא רק ישאל עוד ועוד שאלות והתנהג כטיפש על מנת לקבל צומי.. ואם אתם תתחילו להתווכח בינכם מה היא התשובה הכונה.. אתם רק תגרמו לו סיפוק עילאי וכל הניקים שמגנים עליו אלו הניקים שהוא פתח בעצמו.. אז תפיסיקו להגיב לו זו לא בעיה לזהות אותו

לא נראה לי,הוא טרול גם בוואי נט

הוא כנראה פשוט טרול שכזה,בן אדם אומלל ובודד שמוציא את התיסכולים שלו באינטרנט,יש כאלה מה לעשות...

בהלםם

New member
אגב תנסו להשאיר את השרשור הזה

כמה שיותר למעלה.. אתם לא מבינים כמה שזה מעצבן אותו כרגע

נו בחייאת,זה דרוריקו,הוא הטרול מספר 1 בתפוז..

אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתרגש ממנו,הבן אדם טרול,ולא רק כאן,הוא היה גם טרול בפורום האח הגדול,הוא גם טרול בפורום רוק ישראלי בתפוז ובוואי נט,ואלה רק מהפורומים שאני נחשפתי אליהם. הדרך הכי טובה לטפל בטרולים זה להתעלם מהם. בהודעות כמו זאת את מספקת לו אוכל,ומעלה לו את האגו הפסיכי שלו. זה רק ידרבן אותו להמשיך לעשות בלגאן ולהיות וולגרי כהרגלו. אני כבר מזמן למדתי להתעלם ממנו. תחסכו לעצמכם הרבה כעס ועצבים אם פשוט תתעלמו מההודעות שלו.

למעלה