ל- danihell7734 ו- kingshimmyhu

wee man

New member
והודעתם?!

לא הודעתם על שרשורים, וגם אתם רוצים בכל זאת לעשות את השירשורים שלכם, לפני זה תשאלו אותי או את הפריק, תגידו מה הנושא, ואז נאשר (אם נרצה) על נושאים כמו שואה, רוסים, וכו' וכו', אין מצב

Flame

New member
דייייייייייייייייי לריב../images/Emo24.gif

חברים יקרים, תפסיקו להתווכח
..! אל תריבו, אין כל טעם בזה.. אנשים רק יוצאים מזה עצבניים/פגועים וכו'...
אז חברים, בואו נתפייס ונשלים..
נעשה הסכם.. תמיד לפני שנשלח הודעה, נבדוק אם יש איזושהי אמירה פוגעת או משהו כזה.. ככה ימנעו חיכוכים מיותרים וכולם יהיו שמחים מאושרים ומפוייסים
let us hold hands

kingshimmy

New member
די, די...

את מאושרת מדי... היפית פיסניקית מרחפת שכזו... אל תקחי את זה בצורה רעה, אבל בכל הודעה שלך יש דיבורים שאנטיים כאלה של "בואו נשלים", "בואו נהיה מאושרים ביחד", "בואו נעשה מדיטציה המונית לכבוד השלום העולמי" וכאלה. את צד אחד של המטבע. בפורום אחר יש בנאדם (אממ... פוטר) שיש לו דווקא רצון חשוד להשמיד את העולם ואת כל מי שבו. אבל כל עוד נוח לך עם זה, זה בסדר. רק הרגשתי צורך עז לציין. תני לעצמך סמיילי בשמי.

Flame

New member
חחחח.. למה די?../images/Emo23.gif

אין כזה דבר "מאושרת מדי"
אני ממש לא לוקחת את זה בצורה רעה, זה אפילו גורם לי לנחת...
.. אני פשוט לא אוהבת לראות את כל הויכוחים והמריבות האלה יכול להיות לנו הרבה יותר נחמד, מה רע ב-"בואו נשלים", "בואו נהיה מאושרים ביחד" ושלום עולמי? זה צד חשוב, וחיובי..
.. כשאני רואה שאפשר לגשר/למנוע מריבות זה נחמד..ואני מנסה
לפי דעתי אתם צריכים לנסות.. תנו אהבה והיא תחזור אליכם פי שלושה! אבל אל תתנו אותה כדי לקבל.. תתנו אותה פשוט כדי .. לאהוב! זה לא נהדר?? להרגיש את הרטט הזה?? אם תפעלו מתוך כוונה אוהבת, תמיד תרוויחו! תרגישו הרבה יותר טוף..
אני אולי באמת נשמעת כזו היפית/פיסניקית/שאנטית.. אבל זו הדרך שלי-צורת הדיבור שלי שדרכה אני מתבטאת... ומי אמר שיש שלילי בלהיות אחד מן השלושה שנאמרו לפני כן ? חחחח
איזה יום יפהההה לה לה ...ערב טוף אור ואהבה לכולכם...
ורק שתדע, שאנשים כמוך.. גורמים לי להרגשה ממש טופה, ועוד דחיפה לפעול בכיוון טהור ואוהב עוד יותר , תודה לך

kingshimmy

New member
../images/Emo10.gif

אתה מוציא את כל הכיף מהעניין... אתה בטח גם מאלה המדכאים שאומרים שכשאין לך מה להגיד אל תגיד. זה די מוציא את רוב הקיום שלי אל מחוץ לחוק. טוב, נו. נצלצל לפני שאנחנו באים.

wee man

New member
לא.. האמת שאני לא מאלה...

בעע.. עזוב.. חבל לי לנסות להסביר לך אפילו... כשתגדל תבין :)

Flame

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif! ינון נתן סמיילי../images/Emo6.gif

Gum Cigarettes

New member
גדלתי, ואני עדיין לא מבינה.

וגדלתי למרות שאני יותר גדולה ממך (גם בגיל, וגם כנראה במשקל), ומורן פה יותר גדול ממני (בגיל, לא במשקל), והוא לא הבין. אז כנראה שצריך לקטון כדי להבין.

Gum Cigarettes

New member
אז אתה מודה שאתה בנאדם קטן?

שכן אנחנו גדולים ואנחנו לא מבינים, ואתה פחות גדול, ומבין. אז אתה קטן.

wee man

New member
לא. סתם עייפתי מויכוחים חסרי תכלית

אגב, בתגובה להודעה אחרת בנכתה פה. בקשר לחוקים ודברים כאלה- אני לא אוהב שתופסים אותי על המילה, וגם לא אוהב שמנסים לדחוק אותי בפינה ולשים לי רגלים. זה כל כך חסר כבוד שלא להאמין. שלא נדבר על זה שזה אחד הדברים השפלים יותר לעשות. -לצומת ליבך. חג מצות שמח :) ינון

Gum Cigarettes

New member
מה חסר כבוד בזה?

אתה מאותם אנשים ששונאים שאנשים אחרים אומרים להם שהם טועים?

wee man

New member
לא.

אני מהאנשים ששונאים נשים שאומרים להם מאיזה סוג אנשים הם.

wee man

New member
אכן יש לך בעיה בהבנת הנקרא...

כתבתי לך תשובה. מה לא מובן. אוקיי, אני אסביר. שאלת אם אני מאותם אנשים ש................? עניתי לך- לא (משמע, שאני לא מאותם אנשים) והוספתי משהו משלי, שמתקשר לשאלה... החלק התחבירי יותר ברור עכשיו?

danihell7734

New member
כשתגדל תהיה נקש, והתנצלותי הכנה

כל אי ההודעה מראש, פעם הבאה נודיע

Gum Cigarettes

New member
לפי חוקי תפוז

אסור לצטט בנאדם בלי להוסיף קישור או מראה מקום מדוייק להודעה שבה נאמר החלק המצוטט. ומה עוד שבמקרה זה הציטוט לא נכון. זה לא "פדופיליה לא נגמרת", כמו שאמר ינון בהודעה כאן אלא "הפדופיליה נוגסת בכל שכבות האוכלוסייה" כמו שנאמר פה. אני חושבת שהמנהלים בפורום זה, שכל כך מודעים לחוקי ותקנוני תפוז (או שזה רק כשזה מתאים להם?), צריכים במיוחד להקפיד על דברים (קטנים כגדולים) כגון אלו.

wee man

New member
כמה דברים.

כנראה שגם אתם, האנשים שמשתתפים בפורום (אהם...את...אהם) צריכים לשים לב לדברים הקטנים ביותר- 1. יש מנהל אחד בפורום הזה, לא יותר
2. מה שכתבת נכון אבלללללללללל-
ינון הגיב להודעה שממנה הוא ציטט, במקרה הזה, החוק לא תקף
כעורכת דין לעתיד, את צריכה ללמוד לקרוא את כל הסעיפים. וחוץ מזה, נראה לי שאני יוצא בהפגנה, כלפי כל העולם, היא תהיה על- . ד-י ל-ס-ר-ק-ס-ט-י-ו-ת ו-ל-צ-י-נ-י-ו-ת
.

למעלה