ל- danihell7734 ו- kingshimmyhu

wee man

New member
ל- danihell7734 ו- kingshimmyhu

אני כותב את זה פה שכולם יראו:אם עוד פעם אחת אני רואה אתכם כותבים את השטויות שלכם בפורום, אני נשבע לכם שאתם נחסמים! ורוב האנשים יודעים פה שאני שונא לחסום, ושזה הפתרון האחרון אחרון שלי להכל, אבל הפעם הגזמתם! עוד פעם אחת אני רואה פה הודעות על רוסים, גזענות, שואה, או כל דבר אחר, בגלוי או במוסתר, שיכול לפגוע במישהו מהפורום, ואתם נחסמים! בלי שיחות, בלי דיבורים, בלי נחמדויות והתחכמויות!! אתם פשוט תחסמו! ותסמכו עליי שכשאני אומר דבר כזה (למרות שעוד לא יצא לי לחסום אף אחד ולמזלי גם לא לאיים), אני מתכוון לזה!! מציע לכם להרגע, ומהר!

Flame

New member
המממ... ../images/Emo13.gif

מסכימה עם ינון... אפילו אם זה נאמר בהומור, זה עדיין עלול לפגוע בחברי פורום אחרים..
פשוט תעבירו את השיחות האלה למערכת המסרים או ל-איי סיקיו וכולם יהיו שמחים
! שבת שלום ויום טוף מלא אור ואהבהההה

wee man

New member
שמח שיש הסכמה :) מתוקה... בואי

לאיי סי ספרי לי קצת איך היה לך בכנס :)

wee man

New member
בוא נפתח מילון

פדופיל- אדם המגלה משיכה מינית חולנית לילדים.
פדופיליה- משיכה מינית חולנית לילדים. הבהרות- 1. לין לא ילדה ( חיחי... אני מבקש.... נ-ע-ר-ה ) 2. ינון לא נמשך אליה בצורה חולנית (או שכן
)
אז אתה כנראה טועה(
).... סורי. יום טוב,

wee man

New member
חח :) תשמע...

לין ילדה מתוקה (לא, אני לא מתכוון שנולדה לה מתוקה)... אבל אין לי שום דבר חולני בקשר אליה :) חחח.....

Flame

New member
חחחח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

באמת לא הבנתי מה הקשר "פדופיל" בהתחלה ! מה אני בת 6? חחחחח
חוצמזה... לינון יש חברה.. נכון ינון..?
חיחיחיחי..

wee man

New member
לא סתם חברה, אל סופר דופר חברה :)

חח.. אבל זה לא קשור.. אם הילדה מתוקה אז היא מתוקה, לא ניתן לוויכוח :) אפילו אם אני פדופיל עם חברה :) לין- תעשי קפיצה לאיציק :)

kingshimmy

New member
kingshimmyhu?

תפסיק עם הגראס ותכתוב את הכינוי נכון. עכשיו גם אני בין המקובלים, מועמד לחסימה. אל תילחץ חביבי.

wee man

New member
לא יצא לי להתעמק במיוחד בשם שלך

כי זה לא מה שמעניין אותי.... בטי- האמת שלא... סתם נמאס לי... ונמאס לי להתווכח עם כל "גאוני הדור" שיש פה...

kingshimmy

New member
התגובה של דניאל תיראה בערך ככה:

"אווו... רק לא חסימה מפורום רוחות!". אל תתווכח, ביז'ו, אף אחד לא מכריח אותך. או שאתה משחק את המשחק, או שאתה מוכר נקניקיות. אין אפס.

wee man

New member
אין אפס....!

אני שמח לראות שאתפ נהנים פה... ושמח לראות שלא יזיז לכם גם לא להיות פה... אז אם לא מזיז לכם לא להיות פה... ואין לכם משהו מועיל לתרום לפה (Aקשור לנושא הפורום), אתם מוזמנים לא להיות פה... חבל לי סתם להציף את תפוז בהודעות מחוקות (כל הודעה שאני מוחק עוברת אליהם), וחבל לי להטריד אותם באנשים חסומים.... אז אולי פשוט... דיי...! אגב בקשר ל"פדופיליה לא נגמרת"... זה היה בלי ספק אחד הדברים הכי נדושים ויבשים ששמעתי... :/

danihell7734

New member
צנטרפוגה לך בעין ידידי

סתם ביטוי שהמצאתיכרגע הקיצר, הפריק אבל אמר שאם נרצה לפתוח שירשורים כאלה רק צריך להודיע...

למעלה