ל chrome-boy , אוביישן
נזכרתי היום שדיברת על אוביישן ולא הספקתי להתייחס . אז בוא נפתח שרשור פה
.... אין ספק שהאקוסטיות\אלקטריות שלהם טובות , השאלה למה רוצים ועל איזה צלילים הולכים , כך שמדובר בהחלט בהגדרת המטרות והשימושים ( כמו תמיד .... ). לדעתי הן אקוסטיות טובות מאוד לרוק , לרוב נוחות לנגינה בצוואר , לא שוקלות יותר מדי ( אבל אני לא משתגע על ה"בטנונים" שיש לחלק מהדגמים ) . הן גם נוחות יחסית להופעות ונשמעות די נורמלי על רוב המגברים . רוב אלה שלי יצא לשמוע ולנגן ( ולא ניגנתי על הרבה ) , יש לי תחושה שחסר להן מה שנקרא באנגלית projection של הסאונד ( מעין "הקרנה" וחום של הצליל - אני מתכוון למשהו כמו לקחת גיטרה , להחזיק אותה סתם באוויר ולתת מכה קטנה על המיתרים ולהרגיש איך העולם "רועד" או לדבר בקול לכיוון פתח התהודה כשחזיקים את הגיטרה ולהרגיש איך הגיטרה מתחילה "לזוז" . אני מפסיק להתלהב .... ) . לכן אני חושב שגיטרות מסוג זה ( כמו גם הטקמיניות למיניהן ) טובות לליווים אך לא ממש מתאימות ל fingerstyle . אם אתה אכן מעוניין ב A\E ולא מעדיף לקנות אקוסטית רגילה ולהתעסק מאוחר יותר עם הגברה ( שיטה שלפחות עדיפה בעיני ) , נסה את ה Balladeer של אוביישן ( בערך 700-800 דולר בארה"ב , באיזה איזור אתה גר ?? אולי עוד נמליץ לך פה על חנויות
) ששמעתי עליה דברים טובים . אם אתה רוצה עוד המלצות על A/E , אפשר לחשוב על משהו .... אם אתה רוצה לדבר על אקוסטיות\אקוסטיות , זה כבר סיפור חדש
נזכרתי היום שדיברת על אוביישן ולא הספקתי להתייחס . אז בוא נפתח שרשור פה