וזה מעצבן שאתם לא מבינים כלום.
אני עובד איתם כבר שנתיים ואני יכול לומר לך שזו רק עבודה קשה. לא היו כאן פרוטקציות, אף אחד מאיתנו לא צמח במיינסטרים או הכיר את כל העולם ואשתו. את החזרות והנסיעות אליהן מממנת הקופת להקה, אם היה כסף היו חולצות ומרצ' מזמן והאלבום היה יוצא לפני שנה כבר. כמו כל להקה יש כאן הרבה עבודה קשה. חימומים ללהקות? כי הלהקה קרעה את התחת. ציוד חדש? לא החליפו ציוד כבר שנתיים. אתר? יש סיבה למה אין ללהקה אתר. כתבות בעיתונות? רק בגלל שעשינו יחסי ציבור בעצמנו ולא כי שכרנו מישהו או שילמנו למישהו. ידידי, צרות עין מדברת מפיך. אם אתה כל כך רוצה להצליח ואתה בגילם פשוט תתחיל לנגן מלא, תתארגן ותסמן לך מה אתה רוצה להשיג ותנסה להשיג את זה! ובוא אני אספר לך ולשני סיפור, לי יש להקה ויש לי חברים טובים שגם להם יש להקה, ואנחנו באנו משום מקום בארץ ולא הכרנו אף אחד. אבל וואלה, החלטנו שחשוב לנו להביא אנשים להופעות, וחשוב לנו להיות מקצועיים והוצאנו אוטובוסים מהבצפר שלנו, וחברים שלי - היה חשוב להם להשקיע במוסיקה ולתת בראש. וכולנו היינו בסרט הזה ביחד, ואח"כ חלק התעסקו בלהקה אחת ואחרים בשנייה - אבל לא ויתרנו והיינו מקצוענים. הלהקה שלי הביאה שבוע שעבר 800 איש להופעה במועדון התיאטרון, הלהקה של חברים אחרים שהיו איתי בבית ספר הוחתמו בחברת התקליטים הכי גדולה למטאל בעולם, קוראים ללהקה הזו בצפר. אז הנה לך סיפור על להקות שקרעו את הצורה והתקדמו בגלל שהן ממש טובות , בגלל שהן מקצועיות, ובגלל שהן לא מוותרות. אז כמו שאומרים - צא מהסרט ותבין - ביט69 באמת ממש ממש ממש ממש טובים. הם מנגנים מעולה, הם מקפידים על כל פיפס והעיקר - הם נותנים בראש. כמשהו חשוב להם - הם משיגים אותו. רוצה גם? לך תעשה את זה גם כן! הם סיפרו לך מה הסוד שלהם - לא לוותר ולהתאמץ. מה איתך? דוויק