ל Beat 69

alon2123

New member
ל Beat 69

ל Beat 69 בקיצור אתם אחרי זה יכולים לקלל אותי כמה שתרצו אבל אתם יודעים שזה נכון!!! דבר ראשון אף להקה בחיים לא תצליח בגיל כזה! ואתם הצלחתם רק בגלל שני דברים : כסף,פרוטקציות. כל מה שהגעתם אליו זה רק פרוטקציות כי בחיים לא היו מקבלים להקה כמוכם להופיע בתור להקות חימום של להקות אחרות ובמיוחד לא כמו של מוניקה סקס ועוד... אני אומר שאם להקה ש פי 10 יותר טובה מכם ובני 12 אפילו היו מנגנים שירים בהרבה יותר יפים משלכם אבל לא היה להם כסף ופרוטקציות הם בחיים לא היו מצליחים במיוחד בגיל כזה...! אז תעשו לי טובה גם המילים שלכם דפוקות בלי להעליב כן חח...עכשיו אני מודה שיש לכם כמה שירים עם לחן יפה...והמתופף שלכם ממש טוב וכישרוני...ומזל טוב גם שאתם מוציאים דיסק שבוע הבא... אבל בינינו אתם יודעים שאם לא היה לכם את כל זה לא הייתם מצליחים,ואם כן זה היה רק עוד מינימום 7 שנים לפחות..

daniel4242

New member
צודק...

כסף ופרוטקציות...יש הרבה להקות בגיל הזה...יש להקות הרבה יותר טובות ממכם...פשוט אין להם קשרים או פרוטקציות... הם מנסים והכל....וצריך מזל בשביל להתגלות וגם זה חלק מהתהליך...להתחיל בקטן ולעבור לגדול... המילים שלכם באמת דפוקות..אין קשר בין רובם וגם אם יש קשר המילה לא טובה.. המתופף שלכם באמת טוב...מתופף מוכשר מאוד... לזמר שלכם אין קול כזה יפה...גם לא מתאים כל כך לפאנק רוק...והלחן שלכם בסדר...לא משו מפוצץ ולא משו כזה יפה... עכשיו כלהקה אתם בסדר...אבל אתם עדיין לא בשלים...תתאמנו עוד 3-4 שנים ואז תפרצו....לא צריך להיות מהיר במוסיקה..צריך להיות טוב.... ובאמת מזל טוב על הדיסק ועל ההופעות... ולא אני לא מקנא או משו...אני פשוט מתעצבן על הדרך שהגעתם למעמד הזה...

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifבוגע בוגע בוגו ווגע! ../images/Emo46.gif

אוקיי אז נגייייד שיש להקות יותר טובות מהם. אז ביט69 [המעוליםםם] היו פשוט במקום הנכון ובזמן הנכון. ומגיע להם. המילים שלהם אוליייי דפוקות, אבל בתכלס הן פשוט עושות העבודה ואפשר להנות מהשירים בכיף... אז נגייייד שלרענן אין קול יפה. לא חסרים זמרים מצליחים [וישראלים] שאין להם קול יפה והם נותנים אחלה מופע וממתי נתנו לך את התואר שקובע מתי להקה היא בשלה ומתי לא? אתה דוקטור או משהו?! אה כן
מזל טוב על הדיסק

ליעתע

New member
וואיי לא נמאס לכם?

נכון הכסף עוזר לממן שיעורים לקנות את הכלים אבל מה כל השאר קשור?? תפסיקו לקנא כבר מה נסגר איתכם?? וזה פורום למי שאוהב את ביט מי שרוצה להתלונן חבל..

alon2123

New member
אני יסביר לך בדיוק!!!

קחי לדוגמא... נגיד אבא שלי זה חבר ממש טוב של אביב גפן...נגיד לאבא שלי לא אכפת לשלם לכל המפיקים של ההופעה רק בשביל שהבנים שלו יופיעו...הם מסכימים וככה הם מופיעים!!! זה הכל פרוטקציות בכסף!!!! את לא מבינה שזה לא הגיוני גם שלהקה בגיל 14 תצליח ככה?!! זה לא הגיוני!!!! אני אומר שאם הם היו בני 20 ומשו והיו מצליחים לא הייתי מדבר עליהם בכלל...ויותר מזה הייתי אפילו שומע תמוזיקה שלהם!!! אבל אני שונא מוזיקה שהיא מצליחה לא באמת מה שהיא אלא בגלל שמישו לוחץ על מישו והמישו הזה הוא איזה מפיק של הופעה של מוניקה סקס והוא חייב לתת להם להופיע!!!! את יודעת בכלל כמה להקות יש בארץ שהם בהרבה יותר טובים מהם?! המון!!! אז למה את חושבת שדווקא ילדים בני 14 הצליחו ככה!!! אנשים בני 30 שיש להם להקות והם מורים לגיטרות לא מצליחים ככה?! למה? כי אין להם מזל כל כך...וגם כי אין להם אמצעים!! אני לא מדבר איתך עכשיו על הכסף..זה הכל פרוטקציות תביני!!! תחשבי בהגיון ! ובגלל זה אני כותב את זה כי זה נכון! זה לא משנה באיזה תחום הם היו עוסקים כי תמיד הם היו מצליחים! כי יש להם את כל האמצעים להצליח!!!

R o t m a

New member
אתה יודע מה..

כנראה שאנשים בני 30 הם אלה שלא ככ טובים. אתה לא חושב שאנחנו שומעים תמוזיקה שלהם כי לדעתנו הם טובים!? אתה לא שומע אותם כי הם בני 14 ולא בני 30? אתה יודע.. אתה ממש קנאי. הרי "הדשא של השכן ירוק יותר" לא? תסתפק בשלך אחי.

alon2123

New member
שמעתי פעמיים או שלוש תשירים שלהם!!

אחי תחשוב בהגיון לעזעזל הם בני 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם בכיתה ח'!!!!!!!!!!! זה לא הגיוני?!!! זה ילדים קטנים !! (אני לא אומר שאני כבר מבוגר והכל אבל אני מתכוון שהם קטנים מדי להתפרסם והכל!) הם מבטלים חזרות בגלל מבחנים... עזוב הם גם הצליחו רק בגלל פרוטקציות אני יכול לא להתערב איתך שאם הם היו תקועים באיזשהו חור אף אחד לא היה שומע עליהם!!!

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gif בוגע בוגע ווגו בוגע! ../images/Emo46.gif

הם בני 14!!! הם בכיתה ט'!!! הם מבטלים חזרות בגלל מבחנים, כי הבצפר לא עושה הנחות ואני בטוחה שהם לא רוצים להידפק!!! הם תופעה

daniel4242

New member
שמע זה גם קשור לגיל אבל זה לא רק זה

וכן יש כאלה שחושבים שהמוזיקה טובה.. אבל זה לא קשור לגיל שלהם...זה קשור לדרך שהם הגיעו.. כמובן שעם הגיל בא יותר נסיון והכל אבל זה לא רק קשור לזה... שמעתי כמה שירים ולא ממש אהבתי...לא משנה. הקטע המעצבן זה שכל אחד שיש לו כסף וקשרים והוא עשיר אפילו אם אין לו כל כך הרבה כישרון יכול להתפרסם מהר מאוד. ואנשים עניים שבקושי יש להם כסף לקנות את הציוד הזה...אבל הם מוכשרים מאוד יקח להם 4-5 שנים להתפרסם וזה גם עם מזל גדול מאוד והם יכולים תוך שנה שנתיים להתפרסם אפילו אם הם לא כאלה טובים. הקטע הזה של עשירים ועניים במוסיקה זה מעצבן. מוסיקה זה דבר שלא צריך לקשור את העניים והעשירים. וזה מה שמעצבן.

dweck2k

New member
וזה מעצבן שאתם לא מבינים כלום.

אני עובד איתם כבר שנתיים ואני יכול לומר לך שזו רק עבודה קשה. לא היו כאן פרוטקציות, אף אחד מאיתנו לא צמח במיינסטרים או הכיר את כל העולם ואשתו. את החזרות והנסיעות אליהן מממנת הקופת להקה, אם היה כסף היו חולצות ומרצ' מזמן והאלבום היה יוצא לפני שנה כבר. כמו כל להקה יש כאן הרבה עבודה קשה. חימומים ללהקות? כי הלהקה קרעה את התחת. ציוד חדש? לא החליפו ציוד כבר שנתיים. אתר? יש סיבה למה אין ללהקה אתר. כתבות בעיתונות? רק בגלל שעשינו יחסי ציבור בעצמנו ולא כי שכרנו מישהו או שילמנו למישהו. ידידי, צרות עין מדברת מפיך. אם אתה כל כך רוצה להצליח ואתה בגילם פשוט תתחיל לנגן מלא, תתארגן ותסמן לך מה אתה רוצה להשיג ותנסה להשיג את זה! ובוא אני אספר לך ולשני סיפור, לי יש להקה ויש לי חברים טובים שגם להם יש להקה, ואנחנו באנו משום מקום בארץ ולא הכרנו אף אחד. אבל וואלה, החלטנו שחשוב לנו להביא אנשים להופעות, וחשוב לנו להיות מקצועיים והוצאנו אוטובוסים מהבצפר שלנו, וחברים שלי - היה חשוב להם להשקיע במוסיקה ולתת בראש. וכולנו היינו בסרט הזה ביחד, ואח"כ חלק התעסקו בלהקה אחת ואחרים בשנייה - אבל לא ויתרנו והיינו מקצוענים. הלהקה שלי הביאה שבוע שעבר 800 איש להופעה במועדון התיאטרון, הלהקה של חברים אחרים שהיו איתי בבית ספר הוחתמו בחברת התקליטים הכי גדולה למטאל בעולם, קוראים ללהקה הזו בצפר. אז הנה לך סיפור על להקות שקרעו את הצורה והתקדמו בגלל שהן ממש טובות , בגלל שהן מקצועיות, ובגלל שהן לא מוותרות. אז כמו שאומרים - צא מהסרט ותבין - ביט69 באמת ממש ממש ממש ממש טובים. הם מנגנים מעולה, הם מקפידים על כל פיפס והעיקר - הם נותנים בראש. כמשהו חשוב להם - הם משיגים אותו. רוצה גם? לך תעשה את זה גם כן! הם סיפרו לך מה הסוד שלהם - לא לוותר ולהתאמץ. מה איתך? דוויק

GO דוויק../images/Emo11.gif../images/Emo184.gif

ואפילו קראתי הכל! תן כבוד
היום קראתי כ"כ הרבה דברים^.~ אין לי כוח אפילו לעלות לחדר שלי לישון

../images/Emo220.gifכוסעמק סיבכת אותי..

(ניסיתי לקרוא הכל..לא הצלחתי..הראש התחיל להתפחלץ עוד..בא לי להקיא ומחר אני חייבת ללכת לבצפר..כי יש לי מועד ב' בתנ"ך=/) אז שניה.. "קוראים ללהקה הזו בצפר" לאיזה להקה?XD (שלך?:Oהייתכן כי אני מעריצה אותך כל כך?:O) כן... אני יודעת שיצאתי מפגרת אבל כזאת אני.. ואיי.. אם לא אני אצא המפגרת בזה(לא כולל הנאצה)אז מי יצא?[= 3>דורע..

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifהו דוויק...

אם רק ההפרש גילאים בינינו לא היה כזה גדול וגם לא היה לי חבר [שאני ממש ממש מאוהבת בו! חחח אל תתעצבן!
]... אתה כ"כ... וואו. D:

R o t m a

New member
חבוב אני בת -.-

(למה רק בנים יכולים להגיד אחי? ;; ) למה אתה חושב שהם עשירים והם התפרסמו בגלל פרוטקציות והכסף שלהם? אתה מכיר אותם שאתה יכול להגיד בכלל הי הוא עשיר יש להורים שלו מלא כסף!? פרוטקציות איזה שטויות.. יש להם כישרון, אנשים אוהבים תמוזיקה שלהם אז הם נהיו כאלה אם הם היו כאלה גרועים כמו שאתה אומר אז לא היה להם ככ הרבה מעריצים ואפילו הם לא היו מוציאים דיסק.. נו באמת. תתבגר.

S p r i n g B

New member
אויש! תנוחו!

אני ממש ממש לא מסכימה איתך! מה זה השטויות האלה "שזה לא הגיוני גם שלהקה בגיל 14 תצליח ככה?!!" אתה בעצמך רואה שהם מצליחים ,משמע הם טובים! אם הם לא היו טובים אז יובל מנדלסון לא היה מפיק אותם , הם לא היו מוזמנים להופיע בעמ"י ולא היה להם פורום מלא מעריצים ,תכל'ס! אתה פשוט מקנא שילדים בני 14 מצליחים..... חוצמזה למוזיקה אין גיל..... ואתה אמרת: "הייתי אפילו שומע תמוזיקה שלהם!!! ". ודבר אחרון: "יש להם את כל האמצעים להצליח!!! " בטח שיש להם! יש להם מלא כ-י-ש-ר-ו-ן!!! (טוב חפרתי.... אבל זה מה שקורה שמעצבנים אותי....=] )

alon2123

New member
התכוונתי

שלא שמעתי תשירים שלהם כי אהבתי...שמעתי 2 או 3 שירים שלהם כדי לשמוע איך הם מנגנים!!! בואי אני אתן לך דוגמא: שון לנון הבן של גון לנון ניסה להתפרסם בזכות המוזיקה שלו אבל שום דבר לא עזר בגלל שאבא שלו זה גון לנון!! אותו דבר כאן...הם בחיים לא היו מתפרסמים לבד אם אבא שלהם לא היה ___ (אני לא יודע מי זה) מבינה?!

למעלה